Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 18 Дек 2008 20:03
Баланса в старкрафт .. ах ... как да ви го кажа... Перфектния баланс и такива шитове ... просто играта толкова са я разучили разни запалени изруди , че е трудно да се каже кое е балансирано - това еп ървата игра с унилални като характеристики раси и за това са измислили вскякави тактики с тях ! Просто всички умове се втурват към нея ! И това е - и аз ей сега да направя една игра ако половината свят се втурне да я играе и има що годе някакъв баланс - ето че изведнъж тя става най - балансираната и перфектна - това което говорите не е сериозно! (ако някой не се съгласи бих го нарекъл идиот) Историята на уоркрафта беше предвидима и посредствена ! Нека не си кривим душата ! Само начина на поднасяне беше качествен , но самата история беше глупава ! Старкрафта и той - нима създава кой знае колко голяма вселена - не ! Запомнящи се персонажи - не ! Ще им помните ли великите дела след 10 години - не ! Значат ли те нещо за вас - не ! Ще разказвате ли на децата си как Рейнър е загубил любовта си като я нападнали зергите и после пак ка се срешнали и такива простотии - не ! Следователно персонажите са незапомнящи се ! (ако някой ми каже че ще ги помни след 10 г и ще разказва на децата си за тях ще го нарека идиот) Освен това игрите не са нещо велико като цяло - просто забавляват ! Ей такива култуве са излишни ! Ей това е ! (ако някой го отрече ще го нарека идиот) !
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 18 Дек 2008 20:06
Просто не можеш да разбереш колко си глупав, нали (ако отречеш, ще те накера идиот)?
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 18 Дек 2008 20:27
Emanuil написа: Баланса в старкрафт .. ах ... как да ви го кажа... Перфектния баланс и такива шитове ... просто играта толкова са я разучили разни запалени изруди , че е трудно да се каже кое е балансирано - това еп ървата игра с унилални като характеристики раси и за това са измислили вскякави тактики с тях ! Просто всички умове се втурват към нея ! И това е - и аз ей сега да направя една игра ако половината свят се втурне да я играе и има що годе някакъв баланс - ето че изведнъж тя става най - балансираната и перфектна - това което говорите не е сериозно! (ако някой не се съгласи бих го нарекъл идиот) Историята на уоркрафта беше предвидима и посредствена ! Нека не си кривим душата ! Само начина на поднасяне беше качествен , но самата история беше глупава ! Старкрафта и той - нима създава кой знае колко голяма вселена - не ! Запомнящи се персонажи - не ! Ще им помните ли великите дела след 10 години - не ! Значат ли те нещо за вас - не ! Ще разказвате ли на децата си как Рейнър е загубил любовта си като я нападнали зергите и после пак ка се срешнали и такива простотии - не ! Следователно персонажите са незапомнящи се ! (ако някой ми каже че ще ги помни след 10 г и ще разказва на децата си за тях ще го нарека идиот) Освен това игрите не са нещо велико като цяло - просто забавляват ! Ей такива култуве са излишни ! Ей това е ! (ако някой го отрече ще го нарека идиот) ! Ахаха сцепващо П.П. Joo Phail написа: Барайте са,аз съм играл в Близард ( имам и свидетели ) и мога да ви кажа че ми беше яко тъпо сравнено с WoWScape(който между другото не затвориха).
WoWScape ftw,близард да се барат.
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 18 Дек 2008 20:36
Гаспод написа: Я ми обясни КАК ТОЧНО се различава едно Tech Tree от едно Skill Tree Може и с картинки Докато не успееш да докажеш съществена разлика или пък да обясниш новаторството в това да вкараш едно такова дърво в играта си и да му смениш името просто говориш глупости А след това можем и да си поговорим за D&D, S.P.E.C.I.A.L и т.н. където от време оно си е имало скилове, перкове, трейтове, спелове, умения и пр. и да уточним какво му е гениалното на това да вземеш тези неща и да ги подредиш във формата на дърво Съществената разлика, идиот такъв, е използването на дадената структура по различен начин. Докато при цивилизацията дървото на технологиите дава възможност да планираш обширно по какъв ред искаш да добиеш дадени технологии, единици и ъпгрейди, то при Diablo 2 skill tree-то се използва за бързо и ограничено избиране на някакви умения на героя. Развитието на tech tree-то продължава два или три, или осем часа, тоест докато трае една игра, докато уменията на героя ти се пренасят от игра в игра и развитието му може да продължи месеци. АКо играеш достатъчно дълги нямаш никакъв проблем да научиш всички технологии, но имаш ограничени точки за разпределение в умения. И накрая най-важната разлика - Civilization - стратегия, Diablo 2 - action RPG. Така, сега да си поговорим за D&D, feat-ове и умения и магии. Така, защо използването на дърво от Blizzard е гениално - защото е просто. Всеки идиот може да разбере как да го използва и това става бързо и лесно, докато при D&D ти трябват най-малко два часа за да можеш да започнеш да разбираш как работи системата и след това пак ще прекарваш повечето си време в менюта, отколкото в бой. В Diablo това просто не се случва. Гаспод написа: Всички които изброих съдържат поне едно от нещата които бяха посочени като измислени от Близард И са съдържали тези неща преди Близард да ги въведат в игрите си Това е напълно невярно. Провери ако искаш. Ето ти малко дати: Random Item Generator - Diablo 1 - January 2, 1997 Unit Micromanagement - Warcraft: Orcs & Humans - January 15, 1994 Advanced Function Map Editor - StarCraft - 31 March 1998 Advanced Function Map Editor + Unit Editor + Hero Editor + Skill Editor + Cut Scene editor - Warcraft III: Reign of Chaos - July 3, 2002 Естествено много се съмнявам въобще да възприемеш това, което ти казвам, защото колкото и пъти да споря с теб ти все се показваш като някой с банани в ушите. Dumbaldor, Heroes 3 е страхотна игра, просто не беше използвана като име на правилното място.
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 18 Дек 2008 20:59
Draksis написа: Просто не можеш да разбереш колко си глупав, нали (ако отречеш, ще те накера идиот)? Мълчи бе идиот ! ПП Някой да докаже невярността изказаните ми идеи и го признавам ! ( ех , не мислех че ще стигна до тука - да хейтя по адрес на близард хихи,върнете ме в правия път )
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 18 Дек 2008 21:08
Aми направи игра дето ще я играе половинат свят и тогава ми говори Иначе играта очевидно се помни и се играе 10 години след създаването и, така че какво повече да говорим. Очевидно ще има милиони, които ще я играят и след още 10, 20 и повече години, а геройте, да характерни са и ще се помнят и не няма да разказвам на децата си за тях, понеже вероятно те от първо лице ще имат възможността да се запознаят с тях Поздрави.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 18 Дек 2008 21:26
Cu Sith написа: Това е напълно невярно. Провери ако искаш. Ето ти малко дати: Random Item Generator - Diablo 1 - January 2, 1997 Unit Micromanagement - Warcraft: Orcs & Humans - January 15, 1994 Advanced Function Map Editor - StarCraft - 31 March 1998 Advanced Function Map Editor + Unit Editor + Hero Editor + Skill Editor + Cut Scene editor - Warcraft III: Reign of Chaos - July 3, 2002
Освен това... WarCraft Orcs & Humans - за първи път в RTS има: 1.RPG-style мисии, в които играеш само с герой и няколко войника 2.лимит на популация и сгради, с които го увеличаваш 3.възможност за едновременно трениране на 2 grunt-a от 2 отделни казарми ;] StarCraft - за първи път има 3 напълно уникални раси в RTS Diablo - поставя начало на нов жанр - Hack&Slash RPG
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 18 Дек 2008 21:43
MARiNZ0 написа: Cu Sith написа: Това е напълно невярно. Провери ако искаш. Ето ти малко дати: Random Item Generator - Diablo 1 - January 2, 1997 Unit Micromanagement - Warcraft: Orcs & Humans - January 15, 1994 Advanced Function Map Editor - StarCraft - 31 March 1998 Advanced Function Map Editor + Unit Editor + Hero Editor + Skill Editor + Cut Scene editor - Warcraft III: Reign of Chaos - July 3, 2002
Освен това... WarCraft Orcs & Humans - за първи път в RTS има: 1.RPG-style мисии, в които играеш само с герой и няколко войника 2.лимит на популация и сгради, с които го увеличаваш 3.възможност за едновременно трениране на 2 grunt-a от 2 отделни казарми ;] StarCraft - за първи път има 3 напълно уникални раси в RTS Diablo - поставя начало на нов жанр - Hack&Slash RPG Гаспод сигурно си умира от смех в момента
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 18 Дек 2008 22:10
Много сте зле честно.
|
|
|
|
|
Хърф
|
|
В момента играе: Hurf's house of paincakes. >:]
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 18 Дек 2008 22:38
Да го духате всички. Отивам да играя Knight Online.
___________________________________ If it's not a signature, shoot it.
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 19 Дек 2008 08:30
Все едно седя пред телевизора и споря с Бареков ебати... заеби
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 19 Дек 2008 10:02
Ебати и интерактивния телевизор имаш
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 19 Дек 2008 13:03
Гаспод написа: Все едно седя пред телевизора и споря с Бареков ебати... заеби Ма поне не се спукваш от смях, а?
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Santa~ClawZ
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 19 Дек 2008 16:09
Jorix написа: Joo Phail написа: Барайте са,аз съм играл в Близард ( имам и свидетели ) и мога да ви кажа че ми беше яко тъпо сравнено с WoWScape(който между другото не затвориха).
WoWScape ftw,близард да се барат. Ахаха п.п пише се world,а не wolrd
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 19 Дек 2008 18:19
Emanuil написа: Някой да докаже невярността изказаните ми идеи и го признавам! Как, когато си затънал до такава степен в блатото на собственото си слабоумие, че няма да прочетеш и два реда на аргументите на човека, решил да ти обясни с прости думи шибаното положение? Дори само безхарактерното ти мислене, че си прав и никой не може дума да ти каже, щото ти си Пича, е показателно само за себе си. BTW, ти да не си Алми под прикритие?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 19 Дек 2008 20:09
Draksis написа: Emanuil написа: Някой да докаже невярността изказаните ми идеи и го признавам! Как, когато си затънал до такава степен в блатото на собственото си слабоумие, че няма да прочетеш и два реда на аргументите на човека, решил да ти обясни с прости думи шибаното положение? Дори само безхарактерното ти мислене, че си прав и никой не може дума да ти каже, щото ти си Пича, е показателно само за себе си. BTW, ти да не си Алми под прикритие? BTW ти си педераст . Заеби ! Не спори с идиот , може и дан усетиш разлика ! Не е работа тва вашето , просто безхарактерните сте вие - използвате клишате от които не искате да излезете , защото 3/4 от геймърите твърдят , че близард са богове ! Когато някой реалист се появи , то шпедерастчетата почват да спамят и вместо да изтъкнат аргумент , те го обръщат на ругатни ! Да , аз съм БОГ ! Да , винаги съм прав ! Да , вие сте идиоти ! П.С. Ебете си майките !
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 19 Дек 2008 20:34
Ама наистина ме постави на място, да знаеш...
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 19 Дек 2008 20:38
близард освен маркетингов отдел друго нямат игрите им са тъпи просто са търговци, а мен неме интересува кой търгува по добре
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 19 Дек 2008 20:42
iddqd написа: близард освен маркетингов отдел друго нямат игрите им са тъпи просто са търговци, а мен неме интересува кой търгува по добре плачи
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 19 Дек 2008 20:57
Е , игрите им си имат свойте качества и достойнста ! iddqd често говори мсислени неща , просто не ги изказва раволно и затова вие му се подигравате и не му четете постовете , а трябва ! Имат много грешки защото пише разпалено ! Той си е свестен човек , просто го подценявате и си избивате комплексите в/у него , което си е гадничко ...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|