Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
AcTivE написа:Само аз ли влизам тук с ясната нагласа да убия стреса?
Кире_Гръчата написа:AcTivE написа:Само аз ли влизам тук с ясната нагласа да убия стреса?
Странното е, че някои от тук предизвикват стрес в другите
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Hitrusha написа:Аз отивам да спя, тъй като утре трябва да помагам на такива зарибени мишоци като тебе дето браузват по цял ден
Ахах, копеле, хем твърдиш, че си тука да си правиш ташак и купон, хем държиш сметка на " лошите, извратени батковци ".![]()
" много ли сте тру, а ", " ъ; ъ;.. да убием коня! "
И стремежа ти да пишеш постове на такова НИВО, ахах...
Заеби, keep up the good work, man!
Hitrusha написа:бля бля
дърт коч написа:Hitrusha написа:бля бля
Хитрушата зад пц-то е някъв дебел чичко с антенки дето се праи на мн хитър и си бие чекии на гадни аватари
The Chameleon написа:Мда е, по 30 минутки излизам.А пък колко съм комплексиран, ехх...
![]()
Квит сме, и аз не бих искал майка като теб.
А пък аз само на велик се правя, видиш ли!
Само това разправям на съфорумците " велик съм, велик съм! "
Разпитай ги, ако не вярваш!
Не знам ти на кое викаш " прав път " , ама му пикая.
Мерси, че сподели, че ми завиждаш за стоенето до късни часове.
Приятна работа, утре.
Все неправилни решения поемам, какъв съм НЕКАДЪРНИК!!
![]()
Hitrusha написа:Малко хора от този форум са ме засегнали с някое изказване и съм премислила написаното, но ти не си от тях в никакъв случай. Признавам Актив като един от хората, които ме е слагал на място, но със смислени приказки. Такива неща изпод твойте ръце не могат да се появят тук.
Till Lindemann написа:що ли си мисля, че за жена на НАМ СИ КОЛКО е по-тревожно тва че няма обществен живот от един 16 годишен примерно
Hitrusha написа:Warbringer, идеята на форума не е да покажем селянията избухваща в нас а да комуникираме по някакъв нормален начин помежду си.