Честно. На колко сте години?
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Re: Честно. На колко сте години?
Мда е, по 30 минутки излизам.
А пък колко съм комплексиран, ехх...
Квит сме, и аз не бих искал майка като теб.
А пък аз само на велик се правя, видиш ли!
Само това разправям на съфорумците " велик съм, велик съм! "
Разпитай ги, ако не вярваш!
Не знам ти на кое викаш " прав път " , ама му пикая.
Мерси, че сподели, че ми завиждаш за стоенето до късни часове.
Приятна работа, утре.
Все неправилни решения поемам, какъв съм НЕКАДЪРНИК!!

天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Гиро мекицата
хапни мекица с пастет
- Till.Lindemann
и вие си нямате работа деба...
единия не излиза от тях, другата пък влиза отвреме навреме да нареди някой...с 8000 поста...половината поне смислени...
накрая, но не на последно място
Get a real liVe
деба
единия не излиза от тях, другата пък влиза отвреме навреме да нареди някой...с 8000 поста...половината поне смислени...
накрая, но не на последно място
Get a real liVe
деба
Само аз ли влизам тук с ясната нагласа да убия стреса? 
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Странното е, че някои от тук предизвикват стрес в другитеAcTivE написа:Само аз ли влизам тук с ясната нагласа да убия стреса?
джумерки
Може би те влизат тук с ясната нагласа да убият някой чрез стресКире_Гръчата написа:Странното е, че някои от тук предизвикват стрес в другитеAcTivE написа:Само аз ли влизам тук с ясната нагласа да убия стреса?
Мен един Spider-man едва не ме взе с онова флашче с трите разлики и ония ревящ изрод, а предполагам и не само мен. Имаше и едно с Джесика Алба - също коварно.
http://suriyanto.net/special/
Предупреденият е извинен!
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
-
The.Rampage.Rado
Абе... от толко сочене, кой аджеба седи най-много пред монитора ще си извадите очите с пръстите....
Сатаан, ли си, къф си там?! - Лошите гримаси ги правя само срещу бед ес киселяци дето хвърчат нависоко ... заповядай...
Човек ви дава градивна (може да не е най-най-по в случая, ама е по-добре,..) критика и ти обяснява, вие се хилите като все едно съм ви показал пръста... Смейте се... после като станете на 25 и живота си е минал в смях ще видим аджеба ква сте я свършили...
@Хитра - как ще им спреш интернета?!... нали ще земат пари и ще идат в клубчето и цел ден ще пафкат и ще се занимават с некви отрепки и ще почнат и да се занимават с глупости, не само да ги пишат... после ще се приберат и ще ти посегнат да те ударят... за кво - земи 20 лв и ми се махай от главата и ставай човек....
Сатаан, ли си, къф си там?! - Лошите гримаси ги правя само срещу бед ес киселяци дето хвърчат нависоко ... заповядай...
Човек ви дава градивна (може да не е най-най-по в случая, ама е по-добре,..) критика и ти обяснява, вие се хилите като все едно съм ви показал пръста... Смейте се... после като станете на 25 и живота си е минал в смях ще видим аджеба ква сте я свършили...
@Хитра - как ще им спреш интернета?!... нали ще земат пари и ще идат в клубчето и цел ден ще пафкат и ще се занимават с некви отрепки и ще почнат и да се занимават с глупости, не само да ги пишат... после ще се приберат и ще ти посегнат да те ударят... за кво - земи 20 лв и ми се махай от главата и ставай човек....
KusLink.com - скъси си... линка!
www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
-
Nocturne
- Curse of the Sands
- Обратна връзка:
Owned, Това беше просто и аз не знам, некво супер затапващо ако знаеше хами за какво става въпросHitrusha написа:Аз отивам да спя, тъй като утре трябва да помагам на такива зарибени мишоци като тебе дето браузват по цял ден
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Това е част от купона, нали, трябва и аз да се потренирам малко в "храненето", че от един друг форум съм станал яко мекушав.Ахах, копеле, хем твърдиш, че си тука да си правиш ташак и купон, хем държиш сметка на " лошите, извратени батковци ".![]()
" много ли сте тру, а ", " ъ; ъ;.. да убием коня! "
И стремежа ти да пишеш постове на такова НИВО, ахах...
Заеби, keep up the good work, man!
Love is in the air - за Хамито и Хитрушата
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
-
Алминатора__
Хитрушата зад пц-то е някъв дебел чичко с антенки дето се праи на мн хитър и си бие чекии на гадни аватариHitrusha написа:бля бля
-
Nocturne
- Curse of the Sands
- Обратна връзка:
дърт коч написа:Хитрушата зад пц-то е някъв дебел чичко с антенки дето се праи на мн хитър и си бие чекии на гадни аватариHitrusha написа:бля бля
Дам и плешив на всичкото отгоре
lol guys what are you talking about ???
Im 18 .......almost
Im 18 .......almost
Слава Героям!
Не вярвах, че ще напишеш чак толкова малоумен пост.The Chameleon написа:Мда е, по 30 минутки излизам.А пък колко съм комплексиран, ехх...
![]()
Квит сме, и аз не бих искал майка като теб.
А пък аз само на велик се правя, видиш ли!
Само това разправям на съфорумците " велик съм, велик съм! "
Разпитай ги, ако не вярваш!
Не знам ти на кое викаш " прав път " , ама му пикая.
Мерси, че сподели, че ми завиждаш за стоенето до късни часове.
Приятна работа, утре.
Все неправилни решения поемам, какъв съм НЕКАДЪРНИК!!
![]()
LIK, днес ще ти сложа една бележка Reserve на компа, че не мога да се логвам на новия сървър от твоя комп
Till Lindemann, ами нормално да влезна за да нахраня някой, който няма рийл лайф
Радо, ако спреш навреме интернета на децата всичко ще е по мед и масло
А да, и да не забравяме, че имам окосмяване по цялото тяло!!!
Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Ок, ок, разбрахме, че ползваш интернет само за да затапваш брутално неориентирани дечица като нас... Ясна тая ра'ота, няма нужда да се вреш в детската повече, лапетата вденаха.
П.П. Аман от батковци и каки
П.П. Аман от батковци и каки
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
- Till.Lindemann
що ли си мисля, че за жена на НАМ СИ КОЛКО е по-тревожно тва че няма обществен живот от един 16 годишен примерно
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
О, аз също съм те слагал на мястото ти, когато е било необходимо, при което, надявам се, не съм те засегнал по някакъв начин, защото не такава е била целта ми. ;рHitrusha написа:Малко хора от този форум са ме засегнали с някое изказване и съм премислила написаното, но ти не си от тях в никакъв случай. Признавам Актив като един от хората, които ме е слагал на място, но със смислени приказки. Такива неща изпод твойте ръце не могат да се появят тук.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Till Lindemann написа:що ли си мисля, че за жена на НАМ СИ КОЛКО е по-тревожно тва че няма обществен живот от един 16 годишен примерно
Warbringer, идеята на форума не е да покажем селянията избухваща в нас а да комуникираме по някакъв нормален начин помежду си.
И след като ми отговаряш по този начин на поста, ясно ми е, че някои деца още не са вденали
Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
След 28 дни правя 18. Както се казва и темата.
Бичам ви
Бичам ви
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
Щом си станала на 20-и-не-знам-си-колко и все още си мислиш, че това е идеята на форума, значи нищо не си вденала и ти.Hitrusha написа:Warbringer, идеята на форума не е да покажем селянията избухваща в нас а да комуникираме по някакъв нормален начин помежду си.