Jedi Academy - multiplayer
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Re: Jedi Academy - multiplayer
Яко меленце си спретнахме аз, фирз и прогресор, утре пак №№
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
-
Progressor
- В момента играе: Clichequest: Valley of the Grind
- Обратна връзка:
И при мен така,дано да не се гърми много че ще спрат нета и тока...човeк написа:Свалям я, обаче тук загърмя и тая вечер май няма да играя.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Тя да вземе да дойде баш на студентския празник...!High_voltage написа:Какво ти гърмене, това си е направо ураган. О_О
Сигурно пак топлите въздушни маси се сменят със студени, както преди 2 седмици. Кофти, ама беше крайно време да дойде зимата.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Нали основата на джедаите е биенето с меч. За кво ми играете с оръжия - така е супер тарикатско, а оръжията са мега имба.
За лайтнинга - ок, не винаги с лайтнинг можеш да убиеш друг, пък и може да се контрира, но пак е супер имба като приближиш двама биещи се и ги вземеш с лайтнинга...
Аре следващия път да се пробваме една игра лайтсейбър онли да видим
И не пиша тея неща, щото много мра, а защото си е имба - другите ще потвърдят, предполагам.
Джоунс с тея патлаци може да вземе някой с 1-2 удара, а Гошо го бих в 2-3 битки без лайтнинг...
За лайтнинга - ок, не винаги с лайтнинг можеш да убиеш друг, пък и може да се контрира, но пак е супер имба като приближиш двама биещи се и ги вземеш с лайтнинга...
Аре следващия път да се пробваме една игра лайтсейбър онли да видим
И не пиша тея неща, щото много мра, а защото си е имба - другите ще потвърдят, предполагам.
Джоунс с тея патлаци може да вземе някой с 1-2 удара, а Гошо го бих в 2-3 битки без лайтнинг...
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Republic Heavy Repeater и рокет лънчера и край, правиш 3-4 фрага. от тука ти идват 1/2 от фраговете, другата 1/2 идва от лайтининг и евенутално малко меч:>
Taytay.
Taytay.
Аз последната игра завърших на 0, 'щото си махнах контролата за force lightning
Някой път само swords и push/pull ^^
Някой път само swords и push/pull ^^
Come, my raven, it could be a lark.
-
Progressor
- В момента играе: Clichequest: Valley of the Grind
- Обратна връзка:
Grip-a обаче е брутален,да хванеш някой за вратът да го вдигнеш и да го пуснеш в лавата/пропаста и след 2-3сек чуваш аааааааа ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Ем аз не знаех как да пускам лайтнинга и все бях на последно място, първата игра като видях как се ползва бях втори на 2 фрага от Хамо 
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Omega-x написа:Republic Heavy Repeater и рокет лънчера и край, правиш 3-4 фрага. от тука ти идват 1/2 от фраговете, другата 1/2 идва от лайтининг и евенутално малко меч:>
Мисля, че току-що каза какво прави Джоунс.
--
Ок, мисля, че наистина всички ( почти ) сме против оръжията, та нека да играем без тях. Надявам се, че и Хай Волтидж ще се включи, след като ги няма.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Опцията е абзорб, но при нея не правиш фрагове и накрая пак умираш. За това ползваш и ти лайтиниг, и накрая всичко протича еднакво.
Taytay.
Taytay.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Е то голям праз, че има противодействие като взима около 50 форс и после като ти свърши форса, сита пак бие с лайтинга. Иначе хубаво съгласен съм, че оръжията са прекалено имба ама лайтинга все едно не е. А пък ако играем само с мечове е мега скучно само да праскаме мишката безразборно. Иначе не мога да разбера какво ревете против оръжията като никой не ви спира и вие да ги ползватеThe Chameleon написа:Omega-x написа:Republic Heavy Repeater и рокет лънчера и край, правиш 3-4 фрага. от тука ти идват 1/2 от фраговете, другата 1/2 идва от лайтининг и евенутално малко меч:>
Мисля, че току-що каза какво прави Джоунс.![]()
--
Ок, мисля, че наистина всички ( почти ) сме против оръжията, та нека да играем без тях. Надявам се, че и Хай Волтидж ще се включи, след като ги няма.А дидо, стига си мрънкал относно лайтнинга, щото си има противодействие в джедайските опции, твоя воля е дали ще го използваш. ;>
Едит: Относно абсорба, трябваше да го направят да взима по-малко форс от лайтинга, щото и без това не правиш фрагове с него пък то взима повече. Като играх джедай нямах никакъв шанс срещу Хамелеона с тоя лайтинг -> ситите са много по-силни и няма смисъл да се играе джедай.
Ми като ни се играе с оръжия, да спретнем едно Цеесче тогава
Ако всеки грабне по едно оръжие, което от 2 хита те убива без проблеми, то къде ще бъдат интересното и чарът на SW? Шутъри има безброй много...
А относно лайтнинга - добре, оттеглям мрънканията си относно него, защото донякъде съм съгласен
Ако всеки грабне по едно оръжие, което от 2 хита те убива без проблеми, то къде ще бъдат интересното и чарът на SW? Шутъри има безброй много...
А относно лайтнинга - добре, оттеглям мрънканията си относно него, защото донякъде съм съгласен
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Бее.. вижте как играе Хай Волтидж като джедай и след това ми говорете, че Джедаите били слаби, и че абсорба бил смотан. ;р Не помня дали се казваше абсорб, щото 1-то нещо намалява демиджа, но аз ви говоря за това което ви прави защитени срещу форс атаки, и не само това, но и ви пълнят много форса, ако ви правят нещо с форс по вас, големи сте нюбита. 
天皇陛下万歳。。!
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Еми добре без оръжия ще играем щом не искате. То точно затова аз харесвам тая игра, защото е хем шутър хем бойна, но наистина си прав, че като има оръжия сабята по-малко се използва. Но поне форсове да има, че иначе е мега тъпо само да мааш с мишката.
Иначе, Хами като бях джедай не забелязах да ми се пълни форса. Аз също не знам дали се казваше абсорб, но и аз говоря за това дето спираше форс атаките. Ще пробвам пак може да не съм забелязал нещо.
Иначе, Хами като бях джедай не забелязах да ми се пълни форса. Аз също не знам дали се казваше абсорб, но и аз говоря за това дето спираше форс атаките. Ще пробвам пак може да не съм забелязал нещо.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Определено трябва да има Форс, щото иначе става дооста по-ограничено. Само комбота, чакалене и прочие. Пък сега от една страна Лайт, Грип ( хвърлянето в пропаст е мега яко, както потвърди Прогресора ), самото бутане или дърпане също!, бързината се ползва, батъл рейдж, абсорб и невидимостта на джедая, вижъна и, абе схванахте идеята. 
天皇陛下万歳。。!
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Каквото и да си говорим, джедаите винаги са по-слаби на тая игра. 
Когато го видиш, че е на Absorb просто го атакуваш само с меча, просто е. Въпрос на време е да изхаби енергията си и въпрос на умение с меча е да го нарежеш дотолкова, че когато Absorb-ът падне да го убиеш веднага с Lightning. Затова за ситуация като тази удачен избор са уменията Dark Rage и Lightning.
Когато го видиш, че е на Absorb просто го атакуваш само с меча, просто е. Въпрос на време е да изхаби енергията си и въпрос на умение с меча е да го нарежеш дотолкова, че когато Absorb-ът падне да го убиеш веднага с Lightning. Затова за ситуация като тази удачен избор са уменията Dark Rage и Lightning.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Хвърлянето в пропаст е най-доброто нещо в играта
70% от точките ми така ги правя 
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Бтв, дидо ме бие, само щото ми лагва.
Иначе бих го къртил както винаги. ^^`
天皇陛下万歳。。!