Автор |
Съобщение |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 04 Дек 2008 01:43
Яко меленце си спретнахме аз, фирз и прогресор, утре пак №№
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 04 Дек 2008 18:44
Свалям я, обаче тук загърмя и тая вечер май няма да играя.
|
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 04 Дек 2008 19:26
човeк написа: Свалям я, обаче тук загърмя и тая вечер май няма да играя. И при мен така,дано да не се гърми много че ще спрат нета и тока...
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 04 Дек 2008 20:10
High_voltage написа: Какво ти гърмене, това си е направо ураган. О_О
Сигурно пак топлите въздушни маси се сменят със студени, както преди 2 седмици. Кофти, ама беше крайно време да дойде зимата. Тя да вземе да дойде баш на студентския празник...!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 04 Дек 2008 20:51
Айде с някой
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 04 Дек 2008 23:42
Нали основата на джедаите е биенето с меч. За кво ми играете с оръжия - така е супер тарикатско, а оръжията са мега имба. За лайтнинга - ок, не винаги с лайтнинг можеш да убиеш друг, пък и може да се контрира, но пак е супер имба като приближиш двама биещи се и ги вземеш с лайтнинга... Аре следващия път да се пробваме една игра лайтсейбър онли да видим И не пиша тея неща, щото много мра, а защото си е имба - другите ще потвърдят, предполагам. Джоунс с тея патлаци може да вземе някой с 1-2 удара, а Гошо го бих в 2-3 битки без лайтнинг...
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 04 Дек 2008 23:47
Republic Heavy Repeater и рокет лънчера и край, правиш 3-4 фрага. от тука ти идват 1/2 от фраговете, другата 1/2 идва от лайтининг и евенутално малко меч:>
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 04 Дек 2008 23:49
Аз последната игра завърших на 0, 'щото си махнах контролата за force lightning Някой път само swords и push/pull ^^
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 04 Дек 2008 23:58
Grip-a обаче е брутален,да хванеш някой за вратът да го вдигнеш и да го пуснеш в лавата/пропаста и след 2-3сек чуваш аааааааа
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 05 Дек 2008 00:08
Ем аз не знаех как да пускам лайтнинга и все бях на последно място, първата игра като видях как се ползва бях втори на 2 фрага от Хамо
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 05 Дек 2008 00:11
Omega-x написа: Republic Heavy Repeater и рокет лънчера и край, правиш 3-4 фрага. от тука ти идват 1/2 от фраговете, другата 1/2 идва от лайтининг и евенутално малко меч:> Мисля, че току-що каза какво прави Джоунс. -- Ок, мисля, че наистина всички ( почти ) сме против оръжията, та нека да играем без тях. Надявам се, че и Хай Волтидж ще се включи, след като ги няма. А дидо, стига си мрънкал относно лайтнинга, щото си има противодействие в джедайските опции, твоя воля е дали ще го използваш. ;>
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 05 Дек 2008 00:14
Опцията е абзорб, но при нея не правиш фрагове и накрая пак умираш. За това ползваш и ти лайтиниг, и накрая всичко протича еднакво.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 05 Дек 2008 00:17
The Chameleon написа: Omega-x написа: Republic Heavy Repeater и рокет лънчера и край, правиш 3-4 фрага. от тука ти идват 1/2 от фраговете, другата 1/2 идва от лайтининг и евенутално малко меч:> Мисля, че току-що каза какво прави Джоунс. -- Ок, мисля, че наистина всички ( почти ) сме против оръжията, та нека да играем без тях. Надявам се, че и Хай Волтидж ще се включи, след като ги няма. А дидо, стига си мрънкал относно лайтнинга, щото си има противодействие в джедайските опции, твоя воля е дали ще го използваш. ;> Е то голям праз, че има противодействие като взима около 50 форс и после като ти свърши форса, сита пак бие с лайтинга. Иначе хубаво съгласен съм, че оръжията са прекалено имба ама лайтинга все едно не е. А пък ако играем само с мечове е мега скучно само да праскаме мишката безразборно. Иначе не мога да разбера какво ревете против оръжията като никой не ви спира и вие да ги ползвате Едит: Относно абсорба, трябваше да го направят да взима по-малко форс от лайтинга, щото и без това не правиш фрагове с него пък то взима повече. Като играх джедай нямах никакъв шанс срещу Хамелеона с тоя лайтинг -> ситите са много по-силни и няма смисъл да се играе джедай.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 05 Дек 2008 00:27
Ми като ни се играе с оръжия, да спретнем едно Цеесче тогава Ако всеки грабне по едно оръжие, което от 2 хита те убива без проблеми, то къде ще бъдат интересното и чарът на SW? Шутъри има безброй много... А относно лайтнинга - добре, оттеглям мрънканията си относно него, защото донякъде съм съгласен
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 05 Дек 2008 00:31
Бее.. вижте как играе Хай Волтидж като джедай и след това ми говорете, че Джедаите били слаби, и че абсорба бил смотан. ;р Не помня дали се казваше абсорб, щото 1-то нещо намалява демиджа, но аз ви говоря за това което ви прави защитени срещу форс атаки, и не само това, но и ви пълнят много форса, ако ви правят нещо с форс по вас, големи сте нюбита.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 05 Дек 2008 00:36
Еми добре без оръжия ще играем щом не искате. То точно затова аз харесвам тая игра, защото е хем шутър хем бойна, но наистина си прав, че като има оръжия сабята по-малко се използва. Но поне форсове да има, че иначе е мега тъпо само да мааш с мишката.
Иначе, Хами като бях джедай не забелязах да ми се пълни форса. Аз също не знам дали се казваше абсорб, но и аз говоря за това дето спираше форс атаките. Ще пробвам пак може да не съм забелязал нещо.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 05 Дек 2008 00:39
Определено трябва да има Форс, щото иначе става дооста по-ограничено. Само комбота, чакалене и прочие. Пък сега от една страна Лайт, Грип ( хвърлянето в пропаст е мега яко, както потвърди Прогресора ), самото бутане или дърпане също!, бързината се ползва, батъл рейдж, абсорб и невидимостта на джедая, вижъна и, абе схванахте идеята.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 05 Дек 2008 00:43
Каквото и да си говорим, джедаите винаги са по-слаби на тая игра. Когато го видиш, че е на Absorb просто го атакуваш само с меча, просто е. Въпрос на време е да изхаби енергията си и въпрос на умение с меча е да го нарежеш дотолкова, че когато Absorb-ът падне да го убиеш веднага с Lightning. Затова за ситуация като тази удачен избор са уменията Dark Rage и Lightning.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 05 Дек 2008 00:45
Хвърлянето в пропаст е най-доброто нещо в играта 70% от точките ми така ги правя
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 05 Дек 2008 00:48
Бтв, дидо ме бие, само щото ми лагва. Иначе бих го къртил както винаги. ^^`
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|