"Защо просто не изпиеш чаша с отрова".Гипо написа:Направо се застреляй - най-евтино и най-силен ефект.
^ Това беше от някакъв филм.
Marc Rizzo написа:Както казах няколко страници назад не съм пробвал, но ми събудихте интереса към леките наркотици и в скоро време мисля да пробвам. Не съм наясно с тях и ако можете, ми предложете нещо като за първи път
Имаш ли да кажеш нещо по въпрасо? Очевадно НЕ! Трай си тогава.Аз виждъм нищо написа:7-стр.за някаква трева?
IceQueen написа:Имаш ли да кажеш нещо по въпрасо? Очевадно НЕ! Трай си тогава.Аз виждъм нищо написа:7-стр.за някаква трева?
Колкото до тревата - Не не съм опитвала, не искам и да опитвал. Както някои хора от тук знаят - имала съм възможност, не ме влече просто. Колкото до хората, които ползват трева. Нямам против тях, даже няколко от хората, които много уважавам си пушат. Кефи ги - пушат си. (Само Ен ще го ритам ако го видя с трева.)
Да и това знам, що теб яд ли те е ? Споко и ти ще се научиш.Аз виждъм нищо написа:IceQueen написа:Имаш ли да кажеш нещо по въпрасо? Очевадно НЕ! Трай си тогава.Аз виждъм нищо написа:7-стр.за някаква трева?
Колкото до тревата - Не не съм опитвала, не искам и да опитвал. Както някои хора от тук знаят - имала съм възможност, не ме влече просто. Колкото до хората, които ползват трева. Нямам против тях, даже няколко от хората, които много уважавам си пушат. Кефи ги - пушат си. (Само Ен ще го ритам ако го видя с трева.)
Ти само да смукаш (к*ро*е) знаеш нали!
УкуТУ написа:IceQueen написа:Имаш ли да кажеш нещо по въпрасо? Очевадно НЕ! Трай си тогава.Аз виждъм нищо написа:7-стр.за някаква трева?
Ти тря да ме научиш!Disturbеd написа:УкуТУ написа:IceQueen написа: Имаш ли да кажеш нещо по въпрасо? Очевадно НЕ! Трай си тогава.
Да, но теб няма да те огрее, пич![]()
Ще трябва да продължаваш да си духаш сам
Така и така си тръгнал да си сменяш иметоJust for fun написа:Ти тря да ме научиш!Disturbеd написа:УкуТУ написа:
Др. Ливайн написа:Така и така си тръгнал да си сменяш иметоJust for fun написа:Ти тря да ме научиш!Disturbеd написа:
Защо не се кръстиш 'Чернобил'? Ще ти отива много
Искаш да те науча да ми духаш? Нямаш проблеми.Just for fun написа:Ти тря да ме научиш!Disturbеd написа:УкуТУ написа:
Disturbеd написа:Искаш да те науча да ми духаш? Нямаш проблеми.Just for fun написа:Ти тря да ме научиш!Disturbеd написа:
Не съм бил гадже на майка ти, колкото и да те уверява, че аз съм баща тиJust for fun написа:Disturbеd написа:Искаш да те науча да ми духаш? Нямаш проблеми.Just for fun написа: Ти тря да ме научиш!
Ех колко си тъб бе.Ама още помня като беше гадже с онова момче нали помниш.Да те питъм по-колко пъти му правеше свирки на ден?
Disturbеd написа:Не съм бил гадже на майка ти, колкото и да те уверява, че аз съм баща тиJust for fun написа:Disturbеd написа: Искаш да те науча да ми духаш? Нямаш проблеми.
Ех колко си тъб бе.Ама още помня като беше гадже с онова момче нали помниш.Да те питъм по-колко пъти му правеше свирки на ден?Лъже те, дете.
Тъб? Oк.