Elder Scrolls 4 Oblivion (официална тема)
- Fire Eagle
-
- Fire Eagle
bigwolf написа:ne sam siguren ne sam bil vampir ama taq krav mai se zima ot argonian ili tam kvot e ne sam go 4el to4no a toi e edna ot rasite koito mozge da izbira6.Toi e ne6to kat gu6ter na dva kraka ne moze da ne si vizdal is gradovete.Ako ne e ot teq ne znam ot koi ti trqq kravta
Много тенкс господине стана работата а ако си я превъртал би ли ми казал като умре Мартин след боя с ония големия гамен играта свършва ли в смисъл основния куест щото откакто стана на статуя имам само второстепенни куестове има ли смисъл да продължавам
- Fire Eagle
Значи още от началото най вероятно си получил една бележка с покана да идеш на среща към 24 ч. там ще ти предложат да влезеш в гилдията срещата беше някъде по крайбрежието
ПП. пич и аз да те питам нещо в началото на играта имаш едно завещание от далечен твой роднина и получаваш няква крепост или кула и куест ми казва да влеза вътре обаче нямам идея как няма врата никъде или поне аз не я намерих
ПП. пич и аз да те питам нещо в началото на играта имаш едно завещание от далечен твой роднина и получаваш няква крепост или кула и куест ми казва да влеза вътре обаче нямам идея как няма врата никъде или поне аз не я намерих
- Fire Eagle
Fire Eagle написа:Ами крайбрежието на Империал сити иначе за моя аз го получих съвсем в началото не съм го взимал просто ми изписа имате наследство от далечен роднина беше кулатана студовете или нещо такова
Може да е расово-класов куест, все пак се твъди, а и е очевидно, че света се нагажда според героя ти.
Може да не си падаш много-много по чийтването, но ако се затрудняваш - ползвай walkthrough, само трябва да видиш точното наименование на куеста.
А колкото до гилдията на крадците - трябва поне веднъж да си бил в затвора за да ти дадат бележката. И срещата (поне при мен) не беше на крайбрежната ивица, а в самия Imperal City, в някой от кварталите.
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
- Icewarrior
- Обратна връзка:
Абе къде се загубиха феновете на Обливион, аз лично след затишие от няколко месеца сега пак играя... станах и аз guildmaster във всички гилдий(само във fighters ми остават 2-3 куеста). Основния куест съм го оставил некъде по средата, че сега не ми се разправя все още
А и да се похваля от арената си докарвам по 4500 на битка 

- DukeNukem
- Обратна връзка:
Аве тая игрицхка ми прай некви проблеми.
Винаги като зарежда(произволно)ма изкарва с Send Error и Don't Send.
Пробвах патчове,кракове,преинсталирах я.
Иначе я бутам на medium.Абсолютно никакво спичане.
Мога и на high ама не искам да спича.
Та някой знае ли как да оправя този проблем
Винаги като зарежда(произволно)ма изкарва с Send Error и Don't Send.
Пробвах патчове,кракове,преинсталирах я.
Иначе я бутам на medium.Абсолютно никакво спичане.
Мога и на high ама не искам да спича.
Та някой знае ли как да оправя този проблем
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
- DukeNukem
- Обратна връзка:
За да няма въпроси относно вампиризма:
Като се пресъедините към Dark Brotherhood(или нещо подобно) отначало взимате куестове от вампир.
След като свършите всички негови куестове тои ще ви попита искате ли да станете вампир.
Така се става.
Може да откажете.
Ако искате да станете трябва да проспите една нощ.
После още три и на третия трябва да се събудите от някакъв странен сън.
За лекарство трябва да питате тоя дето ви е превърнал.
Това е!
Като се пресъедините към Dark Brotherhood(или нещо подобно) отначало взимате куестове от вампир.
След като свършите всички негови куестове тои ще ви попита искате ли да станете вампир.
Така се става.
Може да откажете.
Ако искате да станете трябва да проспите една нощ.
После още три и на третия трябва да се събудите от някакъв странен сън.

За лекарство трябва да питате тоя дето ви е превърнал.

Това е!
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
- Icewarrior
- Обратна връзка:
Хаха ... или просто се оставяте да ви зарази някой вампир из пещерите...
http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Oblivion Много полезно сайтче..
http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Oblivion Много полезно сайтче..