Userbars
- Friendly Devil
Xayzer написа:trigger happy написа:Green_Dragon написа:Акде да съберем пари и да му купим нещо![]()
Съгласен. Така няма да ми е неудобно да му поискам и аз едно.
Абе човек, като ти дават взимаи, като те гонят бегаи. Казваи какво те кефи и го имаш!
Виж сега, аз се изказах че хората тук се възползват от теб. Ако сега ти кажа какъв банер да ми направиш, ще бъде двулично и лицемерно, Първо ще те черпя нещо и после. (мисля че и двамата сме от София, ще се разбереме по ЛС)
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
Тrigger Happy, сега ще ти кажа защо правя всичко това. Прочети тези цитати и ще разбереш.
Сега разбираш ли?
Jocranes написа:Златен си, златен Xayzer!
Креативноста направо капе от теб. Мерси!
Zenthehunter написа:Xayzer ЦАР СИ БРАТЛЕМНОГО БЛАГОДАРЯ
![]()
![]()
Green_Dragon написа:Много благодаря Xayzer
SecondHandSmoke написа:ААААААА ЖЕСТОКООООООООООО МНОГО МЕРСИ ИМАШ 100 БИРИ ОТ МЕНЕ + 1 КАРЛОВСКА ЛУКАНКА
NIMBUS написа:Брутално благодаря много
Pope`Benedict написа:На мен ми хареса... благодаря! (:
Jocranes написа:Xazyer, аз ти казвам ти си конвеиер и освен това много оригинални ги правиш. То дори и да знаеш как да използваш фотошопа, пак трябва и да имаш въображение и вкус. Свалям ти шапка!
Brian написа:Верно много добри ги прави.Тоя последния дето е за мен е страхотен направо.
Zenthehunter написа:Наистина неговите са зверски, даже нося в "подписа" си негово творение.....мерси още веднъж![]()
Steel написа:Обичам те
Сега разбираш ли?

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
- Stiiv Olstin
Jocranes написа:Xazyer, аз ти казвам ти си конвеиер и освен това много оригинални ги правиш. То дори и да знаеш как да използваш фотошопа, пак трябва и да имаш въображение и вкус. Свалям ти шапка!
Добре бе .
Как само аз не разбрах.
Има ли нещо подобно като фондация " Аз Се Мазня На Хайзер (АСМНХ) " или няма?Че е пич , няма спор .Че прави нещата добре , няма спор.Както и че ги прави от сърце и че ги прави за всеки , независимо от желанието.Че си хаби времето за вашите желания , пак добре.Ама просто ми омръзна да гледам в АБСОЛЮТНО всеки пост на тоз човек едно и също мазнене ..Добре бе , как не ти е неудобно на теб самия?Аз това няма да си го обясня , освен ако не се познавате лично , което вече прави приемливи подобни постове..Ама всеки пост да ти е "БРАВО ХАЙЗЕР , АЗ ВЪЗХИТЕН ОТ ТЕБ , АЗ ТВОЙ ВЕЧЕН РОБ" , еми тва е жалко...
Иначе , хайзер , пич , браво.Напоследък си адски активен и правиш се няк'ви яки неща за форумците . И такъв трябва да има , дори повече.Няма да кажа ,че си неповторим , просто защото за тези ти действия се нуждаеш от едно- време.Щом го имаш по -толкова , радвам се.Няма да те засипвам с рикуестове и от мен.Важното е да си удовлетворен от това , което правиш .
Stiv 6te vi pomete ...............OTNOVO!
LedEINIQ !!!!!
LedEINIQ !!!!!
-
Abdominal Pain
Затворник(Окова) написа:Как само аз не разбрах.
Има ли нещо подобно като фондация " Аз Се Мазня На Хайзер (АСМНХ) " или няма?Че е пич , няма спор .Че прави нещата добре , няма спор.Както и че ги прави от сърце и че ги прави за всеки , независимо от желанието.Че си хаби времето за вашите желания , пак добре.Ама просто ми омръзна да гледам в АБСОЛЮТНО всеки пост на тоз човек едно и също мазнене ..Добре бе , как не ти е неудобно на теб самия?Аз това няма да си го обясня , освен ако не се познавате лично , което вече прави приемливи подобни постове..Ама всеки пост да ти е "БРАВО ХАЙЗЕР , АЗ ВЪЗХИТЕН ОТ ТЕБ , АЗ ТВОЙ ВЕЧЕН РОБ" , еми тва е жалко....
Аз маи я основах тая фондация
Хаиде сега малко по-сериозно. Истината е че се чувствам малко задължен. И единственното нещо което мога да направя в момента през нета е да му благодаря и да оценявам нещата които прави. Но сигурно си прав, в опитите си да бъда любезен съм прекалил.
Хаиде Peace!

Pain leads to Awareness.
Awareness is Existence.
Existence is Life.
And Life is full of Pain.

Затворник(Окова) написа:Jocranes написа:Xazyer, аз ти казвам ти си конвеиер и освен това много оригинални ги правиш. То дори и да знаеш как да използваш фотошопа, пак трябва и да имаш въображение и вкус. Свалям ти шапка!
Добре бе .
Как само аз не разбрах.
Има ли нещо подобно като фондация " Аз Се Мазня На Хайзер (АСМНХ) " или няма?Че е пич , няма спор .Че прави нещата добре , няма спор.Както и че ги прави от сърце и че ги прави за всеки , независимо от желанието.Че си хаби времето за вашите желания , пак добре.Ама просто ми омръзна да гледам в АБСОЛЮТНО всеки пост на тоз човек едно и също мазнене ..Добре бе , как не ти е неудобно на теб самия?Аз това няма да си го обясня , освен ако не се познавате лично , което вече прави приемливи подобни постове..Ама всеки пост да ти е "БРАВО ХАЙЗЕР , АЗ ВЪЗХИТЕН ОТ ТЕБ , АЗ ТВОЙ ВЕЧЕН РОБ" , еми тва е жалко...
Иначе , хайзер , пич , браво.Напоследък си адски активен и правиш се няк'ви яки неща за форумците . И такъв трябва да има , дори повече.Няма да кажа ,че си неповторим , просто защото за тези ти действия се нуждаеш от едно- време.Щом го имаш по -толкова , радвам се.Няма да те засипвам с рикуестове и от мен.Важното е да си удовлетворен от това , което правиш .
Дарко я марш в стаята бе....
I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
- Stiiv Olstin
Гръмнизирай се , просто дете такова !!11SecondHandSmoke написа:Затворник(Окова) написа:Jocranes написа:Xazyer, аз ти казвам ти си конвеиер и освен това много оригинални ги правиш. То дори и да знаеш как да използваш фотошопа, пак трябва и да имаш въображение и вкус. Свалям ти шапка!
Добре бе .
Как само аз не разбрах.
Дарко я марш в стаята бе....
Аве , Льобьо , що не съм видял един смислен пост от тебе някъде из нета ?
Иначе , Jocranes ,аз на война с никой не съм тръгнал , просто ми изглеждаше жалко и си казах к'вот ми на душата.
Stiv 6te vi pomete ...............OTNOVO!
LedEINIQ !!!!!
LedEINIQ !!!!!
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
-
Abdominal Pain
- Stiiv Olstin
- Friendly Devil
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
Затворник(Окова) написа:Да.Jocranes написа:Затворник(Окова) написа:Иначе , Jocranes ,аз на война с никой не съм тръгнал , просто ми изглеждаше жалко и си казах к'вот ми на душата.
И аз така. Разбрахме се значи?
Значи това беше един от наи-бързо разрешените спорове в този форум. Ако бяха други юзъри, този проблем имаше потенцияла да се разтлее на 20 страници. Радвам се че всички се разбраха
П.П. Знаете ли, малко завиждам на някои от вас. Някои от вашите банери станаха по-добри от моя. Хмммм....

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
-
Xayzer
- Обратна връзка:
javagirl написа:Много хубави ги правиш Xeyzer. Неудобно ми е да искам нещо от теб, бях много нахална и зла като си говорихме с теб в началото. Извинияваи.
Аз бързо забравям лошото, но помня доброто. А и след като ми се извини, вече въобще нямаш проблем
П.П. Само дето съм Xayzer

27B-6
-
sergeantrh0
- Friendly Devil
Sergeant Rho написа:Абе яки са си барчетата. По-късно може да направя някое. Обаче мен повече ми харесват големите барчета. Някакси на тези 19 пиксела не мога да се побера.
То това е маисторлъка, да се побереш на 19 пиксела
-
javagirl
-
sergeantrh0
trigger happy написа:Sergeant Rho написа:Абе яки са си барчетата. По-късно може да направя някое. Обаче мен повече ми харесват големите барчета. Някакси на тези 19 пиксела не мога да се побера.
То това е маисторлъка, да се побереш на 19 пиксела. Иначе тези твоите са много хубави, обаче заради големината си, не биха стояли така готино при подписа.
Вярно е ,че са големички ,но пък са доста по-популярни от тънките.

МНОГО БЛАГОДАРЯ