Userbars

Нещата от живота
Публикувай отговор
Brian

Мнение от Brian »

Верно много добри ги прави.Тоя последния дето е за мен е страхотен направо.
Изображение
Единственото, което искам е.... ТЯ
Аватар
Friendly Devil

Мнение от Friendly Devil »

Xayzer написа:
trigger happy написа:
Green_Dragon написа:Акде да съберем пари и да му купим нещо :P

Съгласен. Така няма да ми е неудобно да му поискам и аз едно.

Абе човек, като ти дават взимаи, като те гонят бегаи. Казваи какво те кефи и го имаш!

Виж сега, аз се изказах че хората тук се възползват от теб. Ако сега ти кажа какъв банер да ми направиш, ще бъде двулично и лицемерно, Първо ще те черпя нещо и после. (мисля че и двамата сме от София, ще се разбереме по ЛС)
Zenon
Обратна връзка:

Мнение от Zenon »

Brian написа:Верно много добри ги прави.Тоя последния дето е за мен е страхотен направо.
Изображение

Наистина неговите са зверски, даже нося в "подписа" си негово творение.....мерси още веднъж :D

Смисълът на войната не е да умреш за родината си, а да накараш другите копелета да умрат за своята.
Steel
Обратна връзка:

Мнение от Steel »

Обичам те :D

Изображение
Стилян.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Xayzer
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Тrigger Happy, сега ще ти кажа защо правя всичко това. Прочети тези цитати и ще разбереш.

Jocranes написа:Златен си, златен Xayzer!
Креативноста направо капе от теб. Мерси!

Zenthehunter написа:Xayzer ЦАР СИ БРАТЛЕ :king: МНОГО БЛАГОДАРЯ :D :D

Green_Dragon написа:Много благодаря Xayzer :clap2:

SecondHandSmoke написа:ААААААА ЖЕСТОКООООООООООО МНОГО МЕРСИ ИМАШ 100 БИРИ ОТ МЕНЕ + 1 КАРЛОВСКА ЛУКАНКА

NIMBUS написа:Брутално благодаря много :wink:

Pope`Benedict написа:На мен ми хареса... благодаря! (:

Jocranes написа:Xazyer, аз ти казвам ти си конвеиер и освен това много оригинални ги правиш. То дори и да знаеш как да използваш фотошопа, пак трябва и да имаш въображение и вкус. Свалям ти шапка!

Brian написа:Верно много добри ги прави.Тоя последния дето е за мен е страхотен направо.

Zenthehunter написа:Наистина неговите са зверски, даже нося в "подписа" си негово творение.....мерси още веднъж :D

Steel написа:Обичам те :D

Сега разбираш ли?
Изображение

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6
Аватар
Stiiv Olstin

Мнение от Stiiv Olstin »

Jocranes написа:Xazyer, аз ти казвам ти си конвеиер и освен това много оригинални ги правиш. То дори и да знаеш как да използваш фотошопа, пак трябва и да имаш въображение и вкус. Свалям ти шапка!

Добре бе .

Как само аз не разбрах.

Има ли нещо подобно като фондация " Аз Се Мазня На Хайзер (АСМНХ) " или няма?Че е пич , няма спор .Че прави нещата добре , няма спор.Както и че ги прави от сърце и че ги прави за всеки , независимо от желанието.Че си хаби времето за вашите желания , пак добре.Ама просто ми омръзна да гледам в АБСОЛЮТНО всеки пост на тоз човек едно и също мазнене ..Добре бе , как не ти е неудобно на теб самия?Аз това няма да си го обясня , освен ако не се познавате лично , което вече прави приемливи подобни постове..Ама всеки пост да ти е "БРАВО ХАЙЗЕР , АЗ ВЪЗХИТЕН ОТ ТЕБ , АЗ ТВОЙ ВЕЧЕН РОБ" , еми тва е жалко...
Иначе , хайзер , пич , браво.Напоследък си адски активен и правиш се няк'ви яки неща за форумците . И такъв трябва да има , дори повече.Няма да кажа ,че си неповторим , просто защото за тези ти действия се нуждаеш от едно- време.Щом го имаш по -толкова , радвам се.Няма да те засипвам с рикуестове и от мен.Важното е да си удовлетворен от това , което правиш .
Stiv 6te vi pomete ...............OTNOVO!

LedEINIQ !!!!!
Abdominal Pain

Мнение от Abdominal Pain »

Затворник(Окова) написа:Как само аз не разбрах.

Има ли нещо подобно като фондация " Аз Се Мазня На Хайзер (АСМНХ) " или няма?Че е пич , няма спор .Че прави нещата добре , няма спор.Както и че ги прави от сърце и че ги прави за всеки , независимо от желанието.Че си хаби времето за вашите желания , пак добре.Ама просто ми омръзна да гледам в АБСОЛЮТНО всеки пост на тоз човек едно и също мазнене ..Добре бе , как не ти е неудобно на теб самия?Аз това няма да си го обясня , освен ако не се познавате лично , което вече прави приемливи подобни постове..Ама всеки пост да ти е "БРАВО ХАЙЗЕР , АЗ ВЪЗХИТЕН ОТ ТЕБ , АЗ ТВОЙ ВЕЧЕН РОБ" , еми тва е жалко....

Аз маи я основах тая фондация :lol: . Ами такъв съм си от малък, лепя се за по-големите батковци които се по-готини от мен и се опитвам да им се "мазня" за да оттъркам малко от тях. Какво ще ме правите.... :lol:

Хаиде сега малко по-сериозно. Истината е че се чувствам малко задължен. И единственното нещо което мога да направя в момента през нета е да му благодаря и да оценявам нещата които прави. Но сигурно си прав, в опитите си да бъда любезен съм прекалил.
Хаиде Peace!
Изображение

Pain leads to Awareness.
Awareness is Existence.
Existence is Life.
And Life is full of Pain.

Изображение
Аватар
Scar
Обратна връзка:

Мнение от Scar »

Затворник(Окова) написа:

Добре бе .

Как само аз не разбрах.

Има ли нещо подобно като фондация " Аз Се Мазня На Хайзер (АСМНХ) " или няма?Че е пич , няма спор .Че прави нещата добре , няма спор.Както и че ги прави от сърце и че ги прави за всеки , независимо от желанието.Че си хаби времето за вашите желания , пак добре.Ама просто ми омръзна да гледам в АБСОЛЮТНО всеки пост на тоз човек едно и също мазнене ..Добре бе , как не ти е неудобно на теб самия?Аз това няма да си го обясня , освен ако не се познавате лично , което вече прави приемливи подобни постове..Ама всеки пост да ти е "БРАВО ХАЙЗЕР , АЗ ВЪЗХИТЕН ОТ ТЕБ , АЗ ТВОЙ ВЕЧЕН РОБ" , еми тва е жалко...
Иначе , хайзер , пич , браво.Напоследък си адски активен и правиш се няк'ви яки неща за форумците . И такъв трябва да има , дори повече.Няма да кажа ,че си неповторим , просто защото за тези ти действия се нуждаеш от едно- време.Щом го имаш по -толкова , радвам се.Няма да те засипвам с рикуестове и от мен.Важното е да си удовлетворен от това , което правиш .

Дарко я марш в стаята бе....
I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo

a.k.a SoaP
Аватар
Stiiv Olstin

Мнение от Stiiv Olstin »

SecondHandSmoke написа:
Затворник(Окова) написа:

Добре бе .

Как само аз не разбрах.

Дарко я марш в стаята бе....
Гръмнизирай се , просто дете такова !!11
Аве , Льобьо , що не съм видял един смислен пост от тебе някъде из нета ?

Иначе , Jocranes ,аз на война с никой не съм тръгнал , просто ми изглеждаше жалко и си казах к'вот ми на душата.

LedEINIQ !!!!!
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

Xayzer написа:Disturbed, дано ти хареса:

Изображение

Обичам те ;) Само свирни кога ти е удобно да пийнем по бира. Няма да викам вече "Та опъна", добре :)
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Abdominal Pain

Мнение от Abdominal Pain »

Затворник(Окова) написа:Иначе , Jocranes ,аз на война с никой не съм тръгнал , просто ми изглеждаше жалко и си казах к'вот ми на душата.

И аз така. Разбрахме се значи? :wink:
Изображение

Pain leads to Awareness.
Awareness is Existence.
Existence is Life.
And Life is full of Pain.

Изображение
Аватар
Stiiv Olstin

Мнение от Stiiv Olstin »

Jocranes написа:
Затворник(Окова) написа:Иначе , Jocranes ,аз на война с никой не съм тръгнал , просто ми изглеждаше жалко и си казах к'вот ми на душата.

Да. :)

LedEINIQ !!!!!
Аватар
Friendly Devil

Xayzer написа:Сега разбираш ли?

От последния ти пост разбрах едно нещо: ти си Дядо Коледа. Точка.
Xayzer
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Затворник(Окова) написа:
Jocranes написа:

Да. :)

Значи това беше един от наи-бързо разрешените спорове в този форум. Ако бяха други юзъри, този проблем имаше потенцияла да се разтлее на 20 страници. Радвам се че всички се разбраха :D

П.П. Знаете ли, малко завиждам на някои от вас. Някои от вашите банери станаха по-добри от моя. Хмммм....

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

javagirl написа:Много хубави ги правиш Xeyzer. Неудобно ми е да искам нещо от теб, бях много нахална и зла като си говорихме с теб в началото. Извинияваи.

Аз бързо забравям лошото, но помня доброто. А и след като ми се извини, вече въобще нямаш проблем :wink:

П.П. Само дето съм Xayzer
Изображение

27B-6
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Gastly написа:Xayser, я направи едно и за мен :wink: :P

На каква тема?

27B-6
sergeantrh0

Мнение от sergeantrh0 »

Абе яки са си барчетата. По-късно може да направя някое. Обаче мен повече ми харесват големите барчета. Някакси на тези 19 пиксела не мога да се побера.
Ето някои от по-сполучливите:

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Не е необходимо да знаеш всичко , стига да знаеш къде да го намериш-Google

My Deviantart
Аватар
Friendly Devil

Sergeant Rho написа:Абе яки са си барчетата. По-късно може да направя някое. Обаче мен повече ми харесват големите барчета. Някакси на тези 19 пиксела не мога да се побера.

То това е маисторлъка, да се побереш на 19 пиксела :wink: . Иначе тези твоите са много хубави, обаче заради големината си, не биха стояли така готино при подписа.
javagirl

Мнение от javagirl »

Xayzer написа:Аз бързо забравям лошото, но помня доброто. А и след като ми се извини, вече въобще нямаш проблем :wink:

Щом ми прощаваш, би ли ми направил нещо на тема цветя? Моля те?
Ти избери цветове, какво да пише и т.н.
Благодаря ти предварително!
sergeantrh0

Мнение от sergeantrh0 »

trigger happy написа:
Sergeant Rho написа:Абе яки са си барчетата. По-късно може да направя някое. Обаче мен повече ми харесват големите барчета. Някакси на тези 19 пиксела не мога да се побера.

То това е маисторлъка, да се побереш на 19 пиксела :wink: . Иначе тези твоите са много хубави, обаче заради големината си, не биха стояли така готино при подписа.

Вярно е ,че са големички ,но пък са доста по-популярни от тънките.
Изображение
Не е необходимо да знаеш всичко , стига да знаеш къде да го намериш-Google

My Deviantart
Публикувай отговор