Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Апр 2006 19:22

Верно много добри ги прави.Тоя последния дето е за мен е страхотен направо.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Апр 2006 19:25

Xayzer написа:
trigger happy написа:
Green_Dragon написа:
Акде да съберем пари и да му купим нещо :P

Съгласен. Така няма да ми е неудобно да му поискам и аз едно.

Абе човек, като ти дават взимаи, като те гонят бегаи. Казваи какво те кефи и го имаш!

Виж сега, аз се изказах че хората тук се възползват от теб. Ако сега ти кажа какъв банер да ми направиш, ще бъде двулично и лицемерно, Първо ще те черпя нещо и после. (мисля че и двамата сме от София, ще се разбереме по ЛС)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Апр 2006 19:33

Brian написа:

Наистина неговите са зверски, даже нося в "подписа" си негово творение.....мерси още веднъж :D

Смисълът на войната не е да умреш за родината си, а да накараш другите копелета да умрат за своята.

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 05 Апр 2006 19:36

Обичам те :D

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Заглавие:
Публикувано на: 05 Апр 2006 19:44

Тrigger Happy, сега ще ти кажа защо правя всичко това. Прочети тези цитати и ще разбереш.

Jocranes написа:
Златен си, златен Xayzer!
Креативноста направо капе от теб. Мерси!

Zenthehunter написа:
Xayzer ЦАР СИ БРАТЛЕ :king: МНОГО БЛАГОДАРЯ :D :D

Green_Dragon написа:
Много благодаря Xayzer :clap2:

SecondHandSmoke написа:
ААААААА ЖЕСТОКООООООООООО МНОГО МЕРСИ ИМАШ 100 БИРИ ОТ МЕНЕ + 1 КАРЛОВСКА ЛУКАНКА

NIMBUS написа:
Брутално благодаря много :wink:

Pope`Benedict написа:
На мен ми хареса... благодаря! (:

Jocranes написа:
Xazyer, аз ти казвам ти си конвеиер и освен това много оригинални ги правиш. То дори и да знаеш как да използваш фотошопа, пак трябва и да имаш въображение и вкус. Свалям ти шапка!

Brian написа:

Zenthehunter написа:
Наистина неговите са зверски, даже нося в "подписа" си негово творение.....мерси още веднъж :D

Steel написа:
Обичам те :D

Сега разбираш ли?

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Апр 2006 19:46

Jocranes написа:
Xazyer, аз ти казвам ти си конвеиер и освен това много оригинални ги правиш. То дори и да знаеш как да използваш фотошопа, пак трябва и да имаш въображение и вкус. Свалям ти шапка!

Добре бе .

Как само аз не разбрах.

Има ли нещо подобно като фондация " Аз Се Мазня На Хайзер (АСМНХ) " или няма?Че е пич , няма спор .Че прави нещата добре , няма спор.Както и че ги прави от сърце и че ги прави за всеки , независимо от желанието.Че си хаби времето за вашите желания , пак добре.Ама просто ми омръзна да гледам в АБСОЛЮТНО всеки пост на тоз човек едно и също мазнене ..Добре бе , как не ти е неудобно на теб самия?Аз това няма да си го обясня , освен ако не се познавате лично , което вече прави приемливи подобни постове..Ама всеки пост да ти е "БРАВО ХАЙЗЕР , АЗ ВЪЗХИТЕН ОТ ТЕБ , АЗ ТВОЙ ВЕЧЕН РОБ" , еми тва е жалко...
Иначе , хайзер , пич , браво.Напоследък си адски активен и правиш се няк'ви яки неща за форумците . И такъв трябва да има , дори повече.Няма да кажа ,че си неповторим , просто защото за тези ти действия се нуждаеш от едно- време.Щом го имаш по -толкова , радвам се.Няма да те засипвам с рикуестове и от мен.Важното е да си удовлетворен от това , което правиш .

LedEINIQ !!!!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Апр 2006 19:54

Затворник(Окова) написа:
Как само аз не разбрах.

Има ли нещо подобно като фондация " Аз Се Мазня На Хайзер (АСМНХ) " или няма?Че е пич , няма спор .Че прави нещата добре , няма спор.Както и че ги прави от сърце и че ги прави за всеки , независимо от желанието.Че си хаби времето за вашите желания , пак добре.Ама просто ми омръзна да гледам в АБСОЛЮТНО всеки пост на тоз човек едно и също мазнене ..Добре бе , как не ти е неудобно на теб самия?Аз това няма да си го обясня , освен ако не се познавате лично , което вече прави приемливи подобни постове..Ама всеки пост да ти е "БРАВО ХАЙЗЕР , АЗ ВЪЗХИТЕН ОТ ТЕБ , АЗ ТВОЙ ВЕЧЕН РОБ" , еми тва е жалко....

Аз маи я основах тая фондация :lol: . Ами такъв съм си от малък, лепя се за по-големите батковци които се по-готини от мен и се опитвам да им се "мазня" за да оттъркам малко от тях. Какво ще ме правите.... :lol:

Хаиде сега малко по-сериозно. Истината е че се чувствам малко задължен. И единственното нещо което мога да направя в момента през нета е да му благодаря и да оценявам нещата които прави. Но сигурно си прав, в опитите си да бъда любезен съм прекалил.
Хаиде Peace!

Pain leads to Awareness.
Awareness is Existence.
Existence is Life.
And Life is full of Pain.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Апр 2006 19:56

Затворник(Окова) написа:
Jocranes написа:

Добре бе .

Как само аз не разбрах.

Има ли нещо подобно като фондация " Аз Се Мазня На Хайзер (АСМНХ) " или няма?Че е пич , няма спор .Че прави нещата добре , няма спор.Както и че ги прави от сърце и че ги прави за всеки , независимо от желанието.Че си хаби времето за вашите желания , пак добре.Ама просто ми омръзна да гледам в АБСОЛЮТНО всеки пост на тоз човек едно и също мазнене ..Добре бе , как не ти е неудобно на теб самия?Аз това няма да си го обясня , освен ако не се познавате лично , което вече прави приемливи подобни постове..Ама всеки пост да ти е "БРАВО ХАЙЗЕР , АЗ ВЪЗХИТЕН ОТ ТЕБ , АЗ ТВОЙ ВЕЧЕН РОБ" , еми тва е жалко...
Иначе , хайзер , пич , браво.Напоследък си адски активен и правиш се няк'ви яки неща за форумците . И такъв трябва да има , дори повече.Няма да кажа ,че си неповторим , просто защото за тези ти действия се нуждаеш от едно- време.Щом го имаш по -толкова , радвам се.Няма да те засипвам с рикуестове и от мен.Важното е да си удовлетворен от това , което правиш .

Дарко я марш в стаята бе....

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Апр 2006 19:59

SecondHandSmoke написа:
Затворник(Окова) написа:
Jocranes написа:

Добре бе .

Как само аз не разбрах.

Дарко я марш в стаята бе....
Гръмнизирай се , просто дете такова !!11
Аве , Льобьо , що не съм видял един смислен пост от тебе някъде из нета ?

Иначе , Jocranes ,аз на война с никой не съм тръгнал , просто ми изглеждаше жалко и си казах к'вот ми на душата.

LedEINIQ !!!!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Апр 2006 20:03

Xayzer написа:
Disturbed, дано ти хареса:

Обичам те ;) Само свирни кога ти е удобно да пийнем по бира. Няма да викам вече "Та опъна", добре :)

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Апр 2006 20:06

Затворник(Окова) написа:
Иначе , Jocranes ,аз на война с никой не съм тръгнал , просто ми изглеждаше жалко и си казах к'вот ми на душата.

И аз така. Разбрахме се значи? :wink:

Pain leads to Awareness.
Awareness is Existence.
Existence is Life.
And Life is full of Pain.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Апр 2006 20:07

Jocranes написа:
Затворник(Окова) написа:

Да. :)

LedEINIQ !!!!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Апр 2006 20:07

Xayzer написа:
Сега разбираш ли?

От последния ти пост разбрах едно нещо: ти си Дядо Коледа. Точка.

Профил

Аватар
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Заглавие:
Публикувано на: 05 Апр 2006 20:11

Затворник(Окова) написа:
Jocranes написа:
Затворник(Окова) написа:

Да. :)

Значи това беше един от наи-бързо разрешените спорове в този форум. Ако бяха други юзъри, този проблем имаше потенцияла да се разтлее на 20 страници. Радвам се че всички се разбраха :D

П.П. Знаете ли, малко завиждам на някои от вас. Някои от вашите банери станаха по-добри от моя. Хмммм....

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Апр 2006 20:25

javagirl написа:
Много хубави ги правиш Xeyzer. Неудобно ми е да искам нещо от теб, бях много нахална и зла като си говорихме с теб в началото. Извинияваи.

Аз бързо забравям лошото, но помня доброто. А и след като ми се извини, вече въобще нямаш проблем :wink:

П.П. Само дето съм Xayzer

27B-6

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Апр 2006 20:36

Gastly написа:
Xayser, я направи едно и за мен :wink: :P

На каква тема?

27B-6

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Апр 2006 21:31

Абе яки са си барчетата. По-късно може да направя някое. Обаче мен повече ми харесват големите барчета. Някакси на тези 19 пиксела не мога да се побера.
Ето някои от по-сполучливите:

Не е необходимо да знаеш всичко , стига да знаеш къде да го намериш-Google

My Deviantart

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Апр 2006 21:48

Sergeant Rho написа:
Абе яки са си барчетата. По-късно може да направя някое. Обаче мен повече ми харесват големите барчета. Някакси на тези 19 пиксела не мога да се побера.

То това е маисторлъка, да се побереш на 19 пиксела :wink: . Иначе тези твоите са много хубави, обаче заради големината си, не биха стояли така готино при подписа.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 05 Апр 2006 21:53

Xayzer написа:
Аз бързо забравям лошото, но помня доброто. А и след като ми се извини, вече въобще нямаш проблем :wink:

Щом ми прощаваш, би ли ми направил нещо на тема цветя? Моля те?
Ти избери цветове, какво да пише и т.н.
Благодаря ти предварително!

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Апр 2006 22:03

trigger happy написа:
Sergeant Rho написа:

То това е маисторлъка, да се побереш на 19 пиксела :wink: . Иначе тези твоите са много хубави, обаче заради големината си, не биха стояли така готино при подписа.

Вярно е ,че са големички ,но пък са доста по-популярни от тънките.

Не е необходимо да знаеш всичко , стига да знаеш къде да го намериш-Google

My Deviantart

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com