Counter Strike: Source Final
Код за потвърждение: Избери целия код
cs4.ma3x.net:27015
cs1.data.bg
Само тези 2 научих
Добре, подобрение на визията на CS. Това беше крайно наложително от доста време. Но да погледнем реално, играта има ли нужда от клатещи се вази и търкалящи се варели? Това са абсолютно излишни за геймплея изчисления.
Що се отнася до самия енджин, като слушам разни реакции ми се струва, че е много неоптимизиран и бъгав. Само за сравнение UT сериите винаги са ме удивявале имено със оптимизираността на графичните си машини. UT2004 примерно може да върви на откровени бараки, макар че е що-годе съвременен енджин... Ама явно туй нещо Epic го могат, а Valve - не. Или просто последните са решили че като прехвърлят всичко старо на нов енджин ще преродят играта! Да, ама не!
Що се отнася до самия енджин, като слушам разни реакции ми се струва, че е много неоптимизиран и бъгав. Само за сравнение UT сериите винаги са ме удивявале имено със оптимизираността на графичните си машини. UT2004 примерно може да върви на откровени бараки, макар че е що-годе съвременен енджин... Ама явно туй нещо Epic го могат, а Valve - не. Или просто последните са решили че като прехвърлят всичко старо на нов енджин ще преродят играта! Да, ама не!
Beelzebub написа:Що се отнася до самия енджин, като слушам разни реакции ми се струва, че е много неоптимизиран и бъгав. Само за сравнение UT сериите винаги са ме удивявале имено със оптимизираността на графичните си машини. UT2004 примерно може да върви на откровени бараки, макар че е що-годе съвременен енджин... Ама явно туй нещо Epic го могат, а Valve - не. Или просто последните са решили че като прехвърлят всичко старо на нов енджин ще преродят играта! Да, ама не!
Еми никой не е обещавал това да е нов Каунтър Страйк нали?Това си е стария "Кънтър" с нова график,нищо повече.Те не се опитват да преродят играта - поне според мен това е невъзможно - просто запазват интереса към своето творение правейки го конкурентно на новите екшъни в графична визия.Сега енжинът не е оптимизиран колкото е този на 2004(който всъщност пък си е 2003,който за времето си не беше чак толкова оптимизиран,но се отклоних...),но на моята жалка ФХ5200 не падм под 50 кадъра - е какво искаш то и на ГФ4 ше си върви добре.Сега ако имаш някой К6-2 и 128 SD рам не можеш да искаш да ти върви подобна игра,чиято цел е най-вече да предостави добра графика(въпреки че не съм впечатлен от визията).
Сега хора какво стана ше се съберем ли в някой сървър някоя вечер?
morron написа:Код за потвърждение: Избери целия код
cs4.ma3x.net:27015
cs1.data.bg
Само тези 2 научих
е на мене не ми ги аддва така трябват ми цифрите бе

NeW PC - NoVeMbEr!
Ахаха... Енджинът е бъгав до безобразие!
Вижте тоя шот.
Сенките на двете бъчви май не трябва да "сочат" насам, а?
Вижте тоя шот.
Сенките на двете бъчви май не трябва да "сочат" насам, а?
- ЧервенияГосподин
- Обратна връзка:
spider_lakers написа:хахами незнам... играта е готина
АБЕ РАДВАЙ СЕ 4е И СЕНКИ ИМА!
Да бе много се зарадвах... директно ги изключих!
То и в UT2004 сенките на играчите не зависят от светлинния източник, ама U2 енджина е на годинки вече.
Иначе Doom3 е порядъчно тъп, чиста демонстрация на новата графична система на id, нищо повече. Затова пък графиката наистина е убийствена, ако не друго.
Re: хаха
eminem4o написа:хаха,най-накрая (след по-малко от месец тренировки) еминем4о се върна на емператорския си престол![]()
п.П:за справка-моля кликни тук
Този пост не цели показването на надмеснство и самовъзхвала,а просто изразява удоволствието на автора му
6том си казал така да бъде но да не кажете 4е това са малко народ бъра бъра ето ви друго бе пспоко ето готук
a eto i o6te pove4e тук
aide PEACE

NeW PC - NoVeMbEr!