Beelzebub написа:
Що се отнася до самия енджин, като слушам разни реакции ми се струва, че е много неоптимизиран и бъгав. Само за сравнение UT сериите винаги са ме удивявале имено със оптимизираността на графичните си машини. UT2004 примерно може да върви на откровени бараки, макар че е що-годе съвременен енджин... Ама явно туй нещо Epic го могат, а Valve - не. Или просто последните са решили че като прехвърлят всичко старо на нов енджин ще преродят играта! Да, ама не!
Еми никой не е обещавал това да е нов Каунтър Страйк нали?Това си е стария "Кънтър" с нова график,нищо повече.Те не се опитват да преродят играта - поне според мен това е невъзможно - просто запазват интереса към своето творение правейки го конкурентно на новите екшъни в графична визия.Сега енжинът не е оптимизиран колкото е този на 2004(който всъщност пък си е 2003,който за времето си не беше чак толкова оптимизиран,но се отклоних...),но на моята жалка ФХ5200 не падм под 50 кадъра - е какво искаш то и на ГФ4 ше си върви добре.Сега ако имаш някой К6-2 и 128 SD рам не можеш да искаш да ти върви подобна игра,чиято цел е най-вече да предостави добра графика(въпреки че не съм впечатлен от визията).
Сега хора какво стана ше се съберем ли в някой сървър някоя вечер?