High_voltage написа:Еее РедБул-а алкохол ли е де???? Той те изпълва с енергия , така че не може да ти се доспи от него.... Ако тази малка подробност беше реализирана в разказа, щеше да стане по-интересно (познайте защо...). Иначе това е най-добрата част ......засега........
каде пише че са пили само РедБул
Ако можеш да бъдеш орел, защо ти е да си пръв сред гаргите?
Поласкана съм от вашите ценни за мен мнения!Посланието ми към всички е че любовта осмисля живота ни и променя скучния ден на тийнейджъра..
---------------------------------------------------------
I love you baby, and if it's quite alright.
I need you baby to warm the lonely night.
I love you baby.
Trust in me when I say:
Oh pretty baby, dont't bring me down, I pray.
Oh pretty baby, now thet I found you. Stay...........
Ако можеш да бъдеш орел, защо ти е да си пръв сред гаргите?
Нее ... не искаме :Пп Ако е 'сапуенан опера' треа да излиза епизод на час , че иначе няма да е интереснО :пп
Давай само така , разказа е много добър , дано скоро стане това , което трябваше да стане на купона =)
Some day you'll see a blinding light . It's the way of the sunny and happy life . It's my way .
fresh__,поздрави за разказа и от мен Дано спазиш традицията всяка следваща част да е по-яка от предишната
Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
Hi all.Тая тема е станала якооо здрава.Бе имах яко за четене щото не съм влизал в форума от 3-4 дни(като изключим една друга тема).Само да поясня-питах дали си от Варна заради една дума(там така си говорят повечето).Иначе разказае много як.Аре чао.
Human_Paun4o написа:fre6,ti v na4aloto pi6e6,4e Lazar(ne hamstera )e mnogo sramejliv.Taka az si pravia zakliu4enie,4e e zadrusten!!!A v poslednite razkazi e mnogo otvoren!A az si misleh,4e e niakav SUPER KRETEN!?! PS:Vav Varna govoriat na meko,4e napravo se kasat(naprimer vsiaka vtora moia duma e Maina,ne moje da se izbegne,Maina,sorry!)Taka,4e vie idvate ot dalieku i govorite na mieku
Fre6_ ti mai me zabravi ne6to! 6te mi otgovori6 li ili da pitam Moeto 2 AZ?!?
Ами, пауне, аз ще ти отговоря. Това (изглежда) са герои, базирани на истински личности. Наречи ги както искаш - сложни образи, многопластови образи - както решиш. Важното е, че те не са плоски и не реагират еднакво на различните ситуации - как се държи Лазар в момента зависи от много неща - от настроението му, например. А настроението му е продиктувано от климата, от държанието на Пламена, от това дали е имал скандал с някого... Разбери, че той не може ВИНАГИ да е един и същ.
PS: Новата част е перфектна. Напълно покрива високите ми очаквания.
Fre6,po edno vreme razkazut stana malko glupav i dosaden(4astta,v koiata gadniarut ot klasa na Lazar celuna Plamena),NO poslednite 2 4asti sa v duha na na4aloto na razkaza!!!Super Iaki!!!Vapros:Fre6 ti kak popadna vav foruma,PCMania li 4ete6???A igri djitka6 li(koi?)?Aide sus zdrave i produljavai vse taka!!!I neka silata da bude s teb...