{SuPa-1337-Killa} написа:гиърс е медикор
WAT!?
{SuPa-1337-Killa} написа:гиърс е медикор
{SuPa-1337-Killa} написа:оо забравих да кажа ЧЕСТИТ ВИ ОТВОРЕН СЕЗОН НА ЯКИТЕ ИГРИ и какъв по добър начин да се отвори освен с СК2
dx4 написа:Малко обективно мнение за SC2 след 12 години чакане съм на менение че това не оправдава времето... ако взлете във различни форуми ще видите най-различни проблеми със играта най вече със звук при 7.1 които на 90% от машините просто не може да се подкара и те са го знаели от последната БЕТА.... фирмата беше със реноме на игра почти без бъгове.... Графиката въобще не е оптимизирана.. за това което се предлага максималните изисквания трябваше да бъдат съвсем по ниски още нещо което близард правеха преди оптимизация отписваме го и него.... но най кошмарния момент е музиката предвид останалите игри на близзард това е тотално недопустимо в най добрия случай музиката в играта е посредствена която навиява няки нотки на предния саундтрак от първата част не звучи се едно е приспивна мелодия.Предпочитах кът сцените да са CGI в по голямата част а не ингаме енждина но и такава става.Явно през тези 7 години които близзард се занимаваха само с WOW са позабравили как се прават перфектните игри жалко много жалко и се пак мисла че тези 107лв които дадох ще компенсират предишните им уникални заглавия които съм играл и ще преглътна че играта не е на нивото на предните продукти..
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
You bet, тая сутрин станах от компа в 7 и 30.The Chameleon написа:Айде, всичко утихна... всеки играе Играта в момента. :Д:Д
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
бако, мисиите са толкова нууб-френдли, че въобще не ти трябва да разбираш срещу кво играеш. има си описание на всичко, постоянно ти говорят съветниците като на пълен идиот кво да направиш и т.н.Albtraum написа:наистина исках да се пробвам първо на Skirmish щото наистина незная срещу какво играя
новите единици на зерга и терана са ми напълно непонятни :с