Автор |
Съобщение |
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 28 Юли 2010 13:14
{SuPa-1337-Killa} написа: гиърс е медикор WAT!?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 28 Юли 2010 13:19
{SuPa-1337-Killa} написа: оо забравих да кажа ЧЕСТИТ ВИ ОТВОРЕН СЕЗОН НА ЯКИТЕ ИГРИ и какъв по добър начин да се отвори освен с СК2 Serious Sam 3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 28 Юли 2010 13:39
dx4 написа: Малко обективно мнение за SC2 след 12 години чакане съм на менение че това не оправдава времето... ако взлете във различни форуми ще видите най-различни проблеми със играта най вече със звук при 7.1 които на 90% от машините просто не може да се подкара и те са го знаели от последната БЕТА.... фирмата беше със реноме на игра почти без бъгове.... Графиката въобще не е оптимизирана.. за това което се предлага максималните изисквания трябваше да бъдат съвсем по ниски още нещо което близард правеха преди оптимизация отписваме го и него.... но най кошмарния момент е музиката предвид останалите игри на близзард това е тотално недопустимо в най добрия случай музиката в играта е посредствена която навиява няки нотки на предния саундтрак от първата част не звучи се едно е приспивна мелодия.Предпочитах кът сцените да са CGI в по голямата част а не ингаме енждина но и такава става.Явно през тези 7 години които близзард се занимаваха само с WOW са позабравили как се прават перфектните игри жалко много жалко и се пак мисла че тези 107лв които дадох ще компенсират предишните им уникални заглавия които съм играл и ще преглътна че играта не е на нивото на предните продукти.. Не бих казал, че играта е лоша, ника даже. Играта е мега зарибяваща. Ама МЕГА. Виж обаче за музиакта съм съгласен, просто е... слаба. Графиката... нито е красива, нито е оптимизирана. В смисъл за това което изисква като ресурс можеше да предложи доста повече, дори не мога да си обясня откъде идват тея изисквания. Един Crysis, дето е шутър и е с невероятно количество детайли и пресъздава огромни отворени пространства ми вървеше на по-високи настройки и имаше в пъти по-добра графика. Но иначе, като се абстрахирам от тези две неща... Играта е KickAss. Пък и SC e eдинствената игра на Близз която ми допада.
|
|
|
|
|
dx4
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настощия изолатор от реалността(Updated:28/ Публикувано на: 28 Юли 2010 13:47
Средни настроийки и каква резолюция и колко от настройки на като шейдарс и сенки и други са включени? Аз я пробвах първо на компа ми който е стар 3Ghz intel D 2GB GF8600GTS и 1280х1024 на смесица между медиум и хай детайли има лаг от време на време което за ТАЗИ графика която предлагат е абсурдно.На лаптопа ми играта върви добре на хай ама не тва е идеята.За музиката ще ме извиняваш пак на всички други игри музиката беше надъхваща тука е тотално приспивна незнам ти кви хора си чел че се радвали аз друго чета За бъга със диабло 2 не съм чувал предвид че го взех когато излезе... но тука става върпос за повече от 1 бъг и за нещо което са знаели при послените фази на бетата и не е било оправено.... За самата игра за момента не мога да дам още мнение предвид че съм на 5 та мисия но за момента не ме грабва така както предните игри на компанията... Serious Sam съгласен съм на 99% със нещата без зарибяването ама това при всеки е различно
___________________________________ it's never easy....
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настощия изолатор от реалността(Updated:28/ Публикувано на: 28 Юли 2010 14:53
На 5-тата мисия съм а вече се чудя с колко още нови единици ще се сблъскам То направо бетата си беше чисто демо! ДХ4 играта си е супер Доставя ми удоволствие като я играя значи е мой тип.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настощия изолатор от реалността(Updated:28/ Публикувано на: 28 Юли 2010 18:21
Отначало и аз бях на това мнение, но честно казано като я послушах малко доста ми харесва. Терана има мега добрите тракове, зерга също има супер тематични. Друг е въпроса, че от разни синематици, батълнет и т.н. Къде чувам гласа на оная от Диабло, къде ми бие на УоУ ОСТ, ама няма как. ( ? )
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настощия изолатор от реалността(Updated:28/ Публикувано на: 28 Юли 2010 18:44
слушахте ли "A Shotgun, a Zerg, and You" много яка песен
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настощия изолатор от реалността(Updated:28/ Публикувано на: 29 Юли 2010 10:35
Айде, всичко утихна... всеки играе Играта в момента. :Д:Д
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настощия изолатор от реалността(Updated:28/ Публикувано на: 29 Юли 2010 10:46
The Chameleon написа: Айде, всичко утихна... всеки играе Играта в момента. :Д:Д You bet, тая сутрин станах от компа в 7 и 30. И от половин час пак играя.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настощия изолатор от реалността(Updated:28/ Публикувано на: 29 Юли 2010 12:13
мен ми прегря компа
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
A.C.A.B
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настощия изолатор от реалността(Updated:28/ Публикувано на: 29 Юли 2010 13:04
имам 1 свободен кий. който го иска да драсне 1 лс П.С Ще го дам довечера като се прибера
___________________________________ Бог създаде света! Бог създаде морето и земята! Бог създаде и теб, но явно и той прави грешки!
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настощия изолатор от реалността(Updated:28/ Публикувано на: 29 Юли 2010 14:04
наистина исках да се пробвам първо на Skirmish щото наистина незная срещу какво играя новите единици на зерга и терана са ми напълно непонятни :с
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настощия изолатор от реалността(Updated:28/ Публикувано на: 29 Юли 2010 14:44
Albtraum написа: наистина исках да се пробвам първо на Skirmish щото наистина незная срещу какво играя новите единици на зерга и терана са ми напълно непонятни :с бако, мисиите са толкова нууб-френдли, че въобще не ти трябва да разбираш срещу кво играеш. има си описание на всичко, постоянно ти говорят съветниците като на пълен идиот кво да направиш и т.н.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настощия изолатор от реалността(Updated:28/ Публикувано на: 29 Юли 2010 15:01
Играта е Супер !!! Имам я от сутринта , едва съм на 8ма мисия , довечера ще продължа да цъкам . Който може да купува който може да тегли , ЗАСЛУЖАВА СИ !!! Играта определено надмина очакванията ми ! На всички ви пожелавам приятна боза , на УоУ ърите да си спомнят ,че някога са го играли и да седнат да доцъкат историята ! Пожелавам ви да ви спре тока за 1о мин(да сейфало разбирасе) за да хапенете и да идете по малака нужда Играта кърти , не пребозвайте !
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настощия изолатор от реалността(Updated:28/ Публикувано на: 29 Юли 2010 15:42
Aз в началото подходих малко скептично, ама сега съм много доволен и мисиите стават все по-добри и зарибяващи. Голем кеф
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настощия изолатор от реалността(Updated:28/ Публикувано на: 29 Юли 2010 15:54
Интересно защо. На мен още от самото начало ми се стори адски добра - дори много по-добра, отколкото очаквах, да не говорим пък от един момент нататък..
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настощия изолатор от реалността(Updated:28/ Публикувано на: 29 Юли 2010 15:58
Просто в началото ми се стори малко скучно с това преповтаряне на една от мисиите като в първия SC , а и мисиите с оная дрисла докторката. Но дори нейните мисии ме накефиха, когато стигнах до една определена
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настощия изолатор от реалността(Updated:28/ Публикувано на: 29 Юли 2010 16:11
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настощия изолатор от реалността(Updated:28/ Публикувано на: 29 Юли 2010 16:18
Абе как мое да цъкате мисиите на най-очакваната мултиплейър игра на десетилетието Аз плескам само 1в1 и 2в2
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настощия изолатор от реалността(Updated:28/ Публикувано на: 29 Юли 2010 16:44
Е някои хора за разлика от теб се счупиха да играят мултито по време на бетата.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|