Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)
-
Guest
Абе исках да питам за този турнир W3L пичовете откаде играят някакво оn-line турнирче ли е това защтото гледам че има хора от най-различни страни. Ако играят онлине каква им е далаверата или само играят за чест и слава
. Тормозко аре моляте ако намериш нещто ново за румънеца да постнеш че имам мерак да видим некое риплеиче на комшията.A между другото ко значи harass i micro преведени на български не се смейте само 
- stfu-n00b!
-
Гост
pi4ove moga da vi kaja 4e TFT e mnogo dobur dori po-dobur ot ROC za6toto sudurja promeni koito pravqt taq velika igra o6te po-velika no ako trebe da se sravnqvat single-player kampaniite ROC bie TFT ina4e lubimata mi rasa e nightElf lubim geroi Demon Hunter tva e ot men pi4ove
P.S. Fen sum na cqlata poredica Warcraft i vi kazvam 4e Warcraft se razviva sus vsqka izminala seriq i s neturpenie o4akvam World of WarCraft taq igra 6e e velika!!! 4ao pirove!
!
! 
P.S. Fen sum na cqlata poredica Warcraft i vi kazvam 4e Warcraft se razviva sus vsqka izminala seriq i s neturpenie o4akvam World of WarCraft taq igra 6e e velika!!! 4ao pirove!
- donPECI
- Местоположение: Пазарджик; Професия:Bad Boy 4 Life; Интереси:Красиви Момичета
pi4ove moga da vi kaja 4e TFT e mnogo dobur dori po-dobur ot ROC za6toto sudurja promeni koito pravqt taq velika igra o6te po-velika no ako trebe da se sravnqvat single-player kampaniite ROC bie TFT ina4e lubimata mi rasa e nightElf lubim geroi Demon Hunter tva e ot men pi4ove
P.S. Fen sum na cqlata poredica Warcraft i vi kazvam 4e Warcraft se razviva sus vsqka izminala seriq i s neturpenie o4akvam World of WarCraft taq igra 6e e velika!!! 4ao pirove! ! !
P.S. Fen sum na cqlata poredica Warcraft i vi kazvam 4e Warcraft se razviva sus vsqka izminala seriq i s neturpenie o4akvam World of WarCraft taq igra 6e e velika!!! 4ao pirove! ! !
- stfu-n00b!
- Horde[G2H]
Това Hoff клуб ли е че май нещто не съм го чувал,ми за обзървърите никои ли не знае дали може да се влиза може би те си определят срещите във някакъв канал ако може да се намъкнем там може и да намажем,Много ми е мерак да гледам Grubby този тип какво прави не е истина шапка му свалям.После щв ви посна едно риплейче да се посмеем малко баси майтапа значи играят Undead vs Human, човека си пуска town portala и си се прибира в базата но преди да се телепортира един fiend стреля срещу него и тези гадинки дето изтрелва хлебарката не го стигат и почват да го гонат по картата значи минаха поне 1 минута докато стигната базата на човека такова нещто не бях виждал баси
Малко не го обясних като хората но като имам възможност ще го посна тука.[/url]
Q dai replay da go vidq tva trqbva da e nqkakuv bugLegacy написа:Това Hoff клуб ли е че май нещто не съм го чувал,ми за обзървърите никои ли не знае дали може да се влиза може би те си определят срещите във някакъв канал ако може да се намъкнем там може и да намажем,Много ми е мерак да гледам Grubby този тип какво прави не е истина шапка му свалям.После щв ви посна едно риплейче да се посмеем малко баси майтапа значи играят Undead vs Human, човека си пуска town portala и си се прибира в базата но преди да се телепортира един fiend стреля срещу него и тези гадинки дето изтрелва хлебарката не го стигат и почват да го гонат по картата значи минаха поне 1 минута докато стигната базата на човека такова нещто не бях виждал басиМалко не го обясних като хората но като имам възможност ще го посна тука.[/url]
- Horde[G2H]