Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 08 Дек 2003 18:47

Абе исках да питам за този турнир W3L пичовете откаде играят някакво оn-line турнирче ли е това защтото гледам че има хора от най-различни страни. Ако играят онлине каква им е далаверата или само играят за чест и слава :) . Тормозко аре моляте ако намериш нещто ново за румънеца да постнеш че имам мерак да видим некое риплеиче на комшията.A между другото ко значи harass i micro преведени на български не се смейте само :oops:

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Дек 2003 05:28

V wc3l.de ima 9 replaya na Zografa na TFT....Vij gi 4ast ot tiah sa ot CPL Copenhagen drugite wc3l...
A btw 4ak sa videh ima6 mnogo mudur podpis i stava to4no kato za forum :)...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Дек 2003 22:44

Ami ti kvo o4akvash nikoi toest povecheto ni igrachi koito ochastvaha v WCG taia godina sega se provaliat na TFT are da ne nazovavam imena :) i taka she im otneme vreme no dano pone za taz godishnoto WCG da sa po podgotveni :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Дек 2003 09:47

Bah toz podpis!!!!

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Дек 2003 10:55

Hahahaha sasho toia komiks e iak ama kvo e "Sigh" sorry ama ne sum mnogo an ti s angliiskia :)) ta kazi kvo oznachava :) ama men mnogo me kefi komiksa ili kvoto e tam :)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 10 Дек 2003 17:53

pi4ove moga da vi kaja 4e TFT e mnogo dobur dori po-dobur ot ROC za6toto sudurja promeni koito pravqt taq velika igra o6te po-velika no ako trebe da se sravnqvat single-player kampaniite ROC bie TFT ina4e lubimata mi rasa e nightElf lubim geroi Demon Hunter tva e ot men pi4ove :D

P.S. Fen sum na cqlata poredica Warcraft i vi kazvam 4e Warcraft se razviva sus vsqka izminala seriq i s neturpenie o4akvam World of WarCraft taq igra 6e e velika!!! 4ao pirove! :D ! :D ! :D

Аватар
Местоположение: Пазарджик; Професия:Bad Boy 4 Life; Интереси:Красиви Момичета
Заглавие:
Публикувано на: 10 Дек 2003 17:55

pi4ove moga da vi kaja 4e TFT e mnogo dobur dori po-dobur ot ROC za6toto sudurja promeni koito pravqt taq velika igra o6te po-velika no ako trebe da se sravnqvat single-player kampaniite ROC bie TFT ina4e lubimata mi rasa e nightElf lubim geroi Demon Hunter tva e ot men pi4ove

P.S. Fen sum na cqlata poredica Warcraft i vi kazvam 4e Warcraft se razviva sus vsqka izminala seriq i s neturpenie o4akvam World of WarCraft taq igra 6e e velika!!! 4ao pirove! ! !

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 10 Дек 2003 17:59

[img]aa[/img]

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Дек 2003 20:11

10x mnogo sasho dano da go zapomnia :))

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Дек 2003 22:04

някои знае ли нашите играчи от W3CL от каде играят от коя зала по точно.Другото е може ли някои да влезе като observer без да е регистриран в турнира.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Дек 2003 23:35

vtoria vupros e dobur ????

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Дек 2003 23:59

ми дайте да измислим тази работа :)), можем да намажем а за нашите пичове никои ли не знае от каде джиткат :?: .Абе да питам когато на някои е пуснат баниш колко екстра damage отнася когато му пуснат магия.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Дек 2003 11:39

Мале сметай ако пуснат и двете накуп на лича бедния както е на малко кръв направо ще гушне букета. А то както разбрах във 1.13 ще намалят маната за холи лайта лошо се пише на умрелите :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Дек 2003 20:23

a toq vuprosen 1.13 koga 6te ilziza
??
tva s bani6a e qko
no predpo4itam mana burn(ili tam kvot be6e)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Дек 2003 20:57

Legacy написа:
някои знае ли нашите играчи от W3CL от каде играят от коя зала по точно.Другото е може ли някои да влезе като observer без да е регистриран в турнира.

Dokolkoto znam nai dobrite sa ot Headoff i ot Southern cross

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Дек 2003 00:57

ProDestroyer написа:
Legacy написа:

Dokolkoto znam nai dobrite sa ot Headoff i ot Southern cross

не от headoff, а от Hoff! има разлика

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Дек 2003 12:15

Това Hoff клуб ли е че май нещто не съм го чувал,ми за обзървърите никои ли не знае дали може да се влиза може би те си определят срещите във някакъв канал ако може да се намъкнем там може и да намажем,Много ми е мерак да гледам Grubby този тип какво прави не е истина шапка му свалям.После щв ви посна едно риплейче да се посмеем малко баси майтапа значи играят Undead vs Human, човека си пуска town portala и си се прибира в базата но преди да се телепортира един fiend стреля срещу него и тези гадинки дето изтрелва хлебарката не го стигат и почват да го гонат по картата значи минаха поне 1 минута докато стигната базата на човека такова нещто не бях виждал баси :shock: Малко не го обясних като хората но като имам възможност ще го посна тука.[/url]

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Дек 2003 12:21

Legacy написа:
Това Hoff клуб ли е че май нещто не съм го чувал,ми за обзървърите никои ли не знае дали може да се влиза може би те си определят срещите във някакъв канал ако може да се намъкнем там може и да намажем,Много ми е мерак да гледам Grubby този тип какво прави не е истина шапка му свалям.После щв ви посна едно риплейче да се посмеем малко баси майтапа значи играят Undead vs Human, човека си пуска town portala и си се прибира в базата но преди да се телепортира един fiend стреля срещу него и тези гадинки дето изтрелва хлебарката не го стигат и почват да го гонат по картата значи минаха поне 1 минута докато стигната базата на човека такова нещто не бях виждал баси :shock: Малко не го обясних като хората но като имам възможност ще го посна тука.[/url]

Q dai replay da go vidq tva trqbva da e nqkakuv bug :o :shock: .Kakvo stana nakraq ispq li tova da mu ubie geroq?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Дек 2003 12:27

Ми не не успя :D . Но сам виждал wardena да убива значи пуска шадоу страйка на един АМ пича си пуска портала на около 20 живот и след като се премества в града си умира баси гаврата.Лошото е че няма как да сложа риплеичето,няма ли начин да го прикрепа тука от моят комп.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Дек 2003 13:56

mi 6to shadow strike lepi damage i sled casvaneto!!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost