Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)

Игри за PC
Публикувай отговор
Tormozko

Мнение от Tormozko »

Ami toj i Tillerman mojeha samo da abuse-vat...nqma NE abuse(ot 1.06) :arrow: tqh nikakvi gi nqma :twisted:
Аватар
Карък

Мнение от Карък »

Момчета бройте ме и мен като евентуален участнrк в турнирчето :wink: Само да уточним в кой сървър ще играем :? Аз оригинален сд-кий нямам...
Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
Аватар
LB

Мнение от LB »

I az uchastvam nakude bez men.Sigurno v Headoff shte igraem kajete samo koi den i v kolko chasa da vidim dali togava shte sum svoboden.
Аватар
Horde[G2H]

Мнение от Horde[G2H] »

mi are v xpama
teglete loadera ot
w3.xpam.de
na custom 6a praim
ma ako ste s dial up kat men si mahnete fire walla!!!!!
are dnes okolo 6 ve4erta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аватар
Krasen

Мнение от Krasen »

Lele hora ne se obijdaite no taq tema si e baq golem 4at

P.S kvo stana s 1.13 da ne izlezlo ve4e
"At the end of your road mine begins."
Гост

Мнение от Гост »

Krasen написа:Lele hora ne se obijdaite no taq tema si e baq golem 4at

P.S kvo stana s 1.13 da ne izlezlo ve4e
не е излязло още, по добре чат в тази тема, отколкото чат в много различни теми за war3
п.п. за Тормозко - нещо от сутринта сървъра на хедоф не работи :(
Гост

Мнение от Гост »

online турнирче ли се завормя ? в headoff ли последно ще се играе ? хмм може и да се вкючим с брат ми...но няма да имате шанс...
Гост

Мнение от Гост »

Anonymous написа:online турнирче ли се завормя ? в headoff ли последно ще се играе ? хмм може и да се вкючим с брат ми...но няма да имате шанс...
хехе, единствения, срещу когото не бих имал шанс е insomnia, а не помня да съм чувал той да има брат :lol:
Гост

Мнение от Гост »

Anonymous написа:
Anonymous написа:online турнирче ли се завормя ? в headoff ли последно ще се играе ? хмм може и да се вкючим с брат ми...но няма да имате шанс...
хехе, единствения, срещу когото не бих имал шанс е insomnia, а не помня да съм чувал той да има брат :lol:
говорих за хората от форума...а ти си ?
Аватар
Highroller

Мнение от Highroller »

i az sam navit!
Dolce Gabbana Armani Versace Gucci Fiorucci Fendi Ferre. Milan, New York, Paris, Sofia.
Tormozko

Мнение от Tormozko »

Lol,samo deto se nabutah za 1 lev ~_~...a pyk ot skapanata zala ne shte6e da se connect-ne i az se 4udih...
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Tormozko написа:Lol,samo deto se nabutah za 1 lev ~_~...a pyk ot skapanata zala ne shte6e da se connect-ne i az se 4udih...
тъпа работа, как пък точно днес се получи тва :(, ще трябва пак да се раберем по-нататък
Аватар
Horde[G2H]

Мнение от Horde[G2H] »

mi da
kogat ka6ete
az ve4e sum s super vruzka
da we v xpama bih noq puirviq-killer TM
Tormozko

Мнение от Tormozko »

Schroet Kommando proudly presents their latest reinforcement for the European Warcraft III Squad from Finland SK.Chemi who joins the team around the team-captain SK.NuKe. Chemi has shown a great performance at the last CPL in Copenhagen where he was able to beat several players of his new team. In the past Chemi was playing for the team of Destination Skyline.

The other good news for the team is the return of our two top-players SK.DominatoR and SK.Insomnia from Korea where they achived several successes especially Insomnia's impressive win at WCG 2003.

The bad news is that with SK.ZeeRaX and SK.Soul becoming inactive SK.WC3.eu losing two players again
i oshte:
According to a post on the Blizzard forums by MHein 1.13 will see the light soon, here's a scoop:

We understand you want the patch. Believe it or not, we're very excited to release it. However, since it's still in progress, all I can say is that it will be released "soon." I'm not talking about D2 1.10 patch "soon"... I'm talking about the regular human definition of "soon." =]
Nexus
Обратна връзка:

Мнение от Nexus »

Хммм не казват кога ще излезе...Дано е скоро щото мисиите на Orc Бяха много добри като идея и бях разочарован когато разбрах, че 2-ра и 3-та част не са готови.
:)
Аватар
LB

Мнение от LB »

IHateYou написа:Хммм не казват кога ще излезе...Дано е скоро щото мисиите на Orc Бяха много добри като идея и бях разочарован когато разбрах, че 2-ра и 3-та част не са готови.
:)
Te shte izlqzat skoro no to se znae kakvo shte se sluchi po scenarii.
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

Ada6 o6te li igrae6 v xpam-a be???Tam ne sum vlizal ot 3 sedmici.Ima li ne6to novo?Koi level si?
Гост

Мнение от Гост »

Абе некои може ли да ми каже какво значи съкращението ТТ ? :D .Че от доста време се чудим ко значи това ,а другото нещто дето искам да попитам е има ли нещто като Warcraft енциклопедия и ако има от каде може да си я драпна .
Гост

Мнение от Гост »

Nqkoi zne li kak da wlezna da q igraq w ma3xa wersiq 1,12
Гост

Мнение от Гост »

Nqkoi zne li kak da wlezna da q igraq w ma3xa wersiq 1,12
Публикувай отговор