Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 25 Ное 2003 00:47

Ami toj i Tillerman mojeha samo da abuse-vat...nqma NE abuse(ot 1.06) :arrow: tqh nikakvi gi nqma :twisted:

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Ное 2003 09:00

Момчета бройте ме и мен като евентуален участнrк в турнирчето :wink: Само да уточним в кой сървър ще играем :? Аз оригинален сд-кий нямам...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Ное 2003 09:53

I az uchastvam nakude bez men.Sigurno v Headoff shte igraem kajete samo koi den i v kolko chasa da vidim dali togava shte sum svoboden.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Ное 2003 13:28

mi are v xpama
teglete loadera ot
w3.xpam.de
na custom 6a praim
ma ako ste s dial up kat men si mahnete fire walla!!!!!
are dnes okolo 6 ve4erta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Ное 2003 15:22

Lele hora ne se obijdaite no taq tema si e baq golem 4at

P.S kvo stana s 1.13 da ne izlezlo ve4e

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 25 Ное 2003 15:24

Krasen написа:
Lele hora ne se obijdaite no taq tema si e baq golem 4at

P.S kvo stana s 1.13 da ne izlezlo ve4e

не е излязло още, по добре чат в тази тема, отколкото чат в много различни теми за war3
п.п. за Тормозко - нещо от сутринта сървъра на хедоф не работи :(

Заглавие:
Публикувано на: 25 Ное 2003 15:40

online турнирче ли се завормя ? в headoff ли последно ще се играе ? хмм може и да се вкючим с брат ми...но няма да имате шанс...

Заглавие:
Публикувано на: 25 Ное 2003 15:45

Anonymous написа:
online турнирче ли се завормя ? в headoff ли последно ще се играе ? хмм може и да се вкючим с брат ми...но няма да имате шанс...

хехе, единствения, срещу когото не бих имал шанс е insomnia, а не помня да съм чувал той да има брат :lol:

Заглавие:
Публикувано на: 25 Ное 2003 16:25

Anonymous написа:
Anonymous написа:

хехе, единствения, срещу когото не бих имал шанс е insomnia, а не помня да съм чувал той да има брат :lol:

говорих за хората от форума...а ти си ?

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Ное 2003 18:37

i az sam navit!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 25 Ное 2003 20:13

Lol,samo deto se nabutah za 1 lev ~_~...a pyk ot skapanata zala ne shte6e da se connect-ne i az se 4udih...

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Ное 2003 21:39

Tormozko написа:
Lol,samo deto se nabutah za 1 lev ~_~...a pyk ot skapanata zala ne shte6e da se connect-ne i az se 4udih...

тъпа работа, как пък точно днес се получи тва :(, ще трябва пак да се раберем по-нататък

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2003 13:50

mi da
kogat ka6ete
az ve4e sum s super vruzka
da we v xpama bih noq puirviq-killer TM

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 30 Ное 2003 21:02

Цитат:
Schroet Kommando proudly presents their latest reinforcement for the European Warcraft III Squad from Finland SK.Chemi who joins the team around the team-captain SK.NuKe. Chemi has shown a great performance at the last CPL in Copenhagen where he was able to beat several players of his new team. In the past Chemi was playing for the team of Destination Skyline.

The other good news for the team is the return of our two top-players SK.DominatoR and SK.Insomnia from Korea where they achived several successes especially Insomnia's impressive win at WCG 2003.

The bad news is that with SK.ZeeRaX and SK.Soul becoming inactive SK.WC3.eu losing two players again

i oshte:
Цитат:
According to a post on the Blizzard forums by MHein 1.13 will see the light soon, here's a scoop:

We understand you want the patch. Believe it or not, we're very excited to release it. However, since it's still in progress, all I can say is that it will be released "soon." I'm not talking about D2 1.10 patch "soon"... I'm talking about the regular human definition of "soon." =]

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Дек 2003 17:53

Хммм не казват кога ще излезе...Дано е скоро щото мисиите на Orc Бяха много добри като идея и бях разочарован когато разбрах, че 2-ра и 3-та част не са готови.
:)

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Дек 2003 19:47

IHateYou написа:
Хммм не казват кога ще излезе...Дано е скоро щото мисиите на Orc Бяха много добри като идея и бях разочарован когато разбрах, че 2-ра и 3-та част не са готови.
:)

Te shte izlqzat skoro no to se znae kakvo shte se sluchi po scenarii.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Дек 2003 13:42

Ada6 o6te li igrae6 v xpam-a be???Tam ne sum vlizal ot 3 sedmici.Ima li ne6to novo?Koi level si?

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 02 Дек 2003 15:25

Абе некои може ли да ми каже какво значи съкращението ТТ ? :D .Че от доста време се чудим ко значи това ,а другото нещто дето искам да попитам е има ли нещто като Warcraft енциклопедия и ако има от каде може да си я драпна .

Заглавие:
Публикувано на: 02 Дек 2003 15:58

Nqkoi zne li kak da wlezna da q igraq w ma3xa wersiq 1,12

Заглавие:
Публикувано на: 02 Дек 2003 16:00

Nqkoi zne li kak da wlezna da q igraq w ma3xa wersiq 1,12

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: