Mass Effect 3

Игри за PC
Публикувай отговор
The Arrow

Re: Mass Effect 3

Мнение от The Arrow »

to i ot N7 collectors edition-a ne bqh mn dovolen sq i tva. mai nai dobrata mass effect pokupka si ostava N7 hoodieto :D
тежки нокаути
Fenrir

Мнение от Fenrir »

http://www.youtube.com/watch?v=rhjNPWrA ... e=g-user-f :shock:
Е...ЕВАЛА...не ми се иска да обсъждаме такъв ли трябва да е края, заслужаваше ли шума, ЕА педали ли са(да). Свалям го мода и ще преиграя трилогията само заради този мод, защото хората заслужават едно голямо ЕВАЛА :!:
For all those who said this day would never come, what are they to say now?

Penny написа:ave isus e pokemon ve
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Заслужава едно голямо мех.
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

Абе я кажете тая игра има ли некви модове или фиксове за подобряване на текстурите, щото МЕ2 едвам я изтраях, и си мислех че в тройката нема да е така, ама май е още по-зле. Точно графиката винаги ми е била на последно място, ама тука си е ебало майката и ми разваля кефа от всеки един диалог и т.н.
джумерки
Аватар
Ghost_Leader

Мнение от Ghost_Leader »

Timeghoul написа:Абе я кажете тая игра има ли некви модове или фиксове за подобряване на текстурите, щото МЕ2 едвам я изтраях, и си мислех че в тройката нема да е така, ама май е още по-зле. Точно графиката винаги ми е била на последно място, ама тука си е ебало майката и ми разваля кефа от всеки един диалог и т.н.

За ME 1 и 2:
http://social.bioware.com/forum/1/topic ... /5314761/1

За ME3:
http://social.bioware.com/forum/1/topic ... ex/9735492
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Citadel DLC-то е баси доброто :!: Основната история ще я коментирам в спойлер таг.
Spoiler for :
Идеята за клонирания Шепърд доста ми хареса. Шепърд вече срещу какво ли не се е изправял и един вид му остава само да победи и себе се :D Някакси яко се получава като идея, а и имаше някои доста забавни моменти :)

Накрая, след като приключи основната история, за мен беше най-якия момент, когато всички герои се събраха за партито в апартамента на Шепърд. Стана ми едно мило и носталгично за всичките моменти с тях :oops: :oops: :oops: Просто няма игра с по-яки персонажи, всичките си имат интересни индивидуални характери, изглеждащи адски реалистично, направо ги чувствам все едно са ми близки приятели :D Тъпо ми стана, че на въпросното парти ги нямаше тези, които ми бяха умрели в играта (Мордин, Рекс, Кайдан, Тейн) и че го нямаше Андерсън, но като цяло имаше доста забавни моменти. Гарус е най-големия в цялата вселена :!:
rosniak

Мнение от rosniak »

Der Meister написа:Citadel DLC-то е баси доброто :!: Основната история ще я коментирам в спойлер таг.
Spoiler for :
Идеята за клонирания Шепърд доста ми хареса. Шепърд вече срещу какво ли не се е изправял и един вид му остава само да победи и себе се :D Някакси яко се получава като идея, а и имаше някои доста забавни моменти :)

Накрая, след като приключи основната история, за мен беше най-якия момент, когато всички герои се събраха за партито в апартамента на Шепърд. Стана ми едно мило и носталгично за всичките моменти с тях :oops: :oops: :oops: Просто няма игра с по-яки персонажи, всичките си имат интересни индивидуални характери, изглеждащи адски реалистично, направо ги чувствам все едно са ми близки приятели :D Тъпо ми стана, че на въпросното парти ги нямаше тези, които ми бяха умрели в играта (Мордин, Рекс, Кайдан, Тейн) и че го нямаше Андерсън, но като цяло имаше доста забавни моменти. Гарус е най-големия в цялата вселена :!:

Aaa Wrex е по-голям !!
freeman8692

Мнение от freeman8692 »

rosniak написа:
Der Meister написа:Citadel DLC-то е баси доброто :!: Основната история ще я коментирам в спойлер таг.
Spoiler for :

Aaa Wrex е по-голям !!

Конрад Въднър защо не го показаха в това dlc?
rosniak

Мнение от rosniak »

Но е споменат
Публикувай отговор