Mass Effect 3
Re: Mass Effect 3
to i ot N7 collectors edition-a ne bqh mn dovolen sq i tva. mai nai dobrata mass effect pokupka si ostava N7 hoodieto 

тежки нокаути
http://www.youtube.com/watch?v=rhjNPWrA ... e=g-user-f
Е...ЕВАЛА...не ми се иска да обсъждаме такъв ли трябва да е края, заслужаваше ли шума, ЕА педали ли са(да). Свалям го мода и ще преиграя трилогията само заради този мод, защото хората заслужават едно голямо ЕВАЛА![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)

Е...ЕВАЛА...не ми се иска да обсъждаме такъв ли трябва да е края, заслужаваше ли шума, ЕА педали ли са(да). Свалям го мода и ще преиграя трилогията само заради този мод, защото хората заслужават едно голямо ЕВАЛА
![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Заслужава едно голямо мех.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Абе я кажете тая игра има ли некви модове или фиксове за подобряване на текстурите, щото МЕ2 едвам я изтраях, и си мислех че в тройката нема да е така, ама май е още по-зле. Точно графиката винаги ми е била на последно място, ама тука си е ебало майката и ми разваля кефа от всеки един диалог и т.н.
джумерки
- Ghost_Leader
Timeghoul написа:Абе я кажете тая игра има ли некви модове или фиксове за подобряване на текстурите, щото МЕ2 едвам я изтраях, и си мислех че в тройката нема да е така, ама май е още по-зле. Точно графиката винаги ми е била на последно място, ама тука си е ебало майката и ми разваля кефа от всеки един диалог и т.н.
За ME 1 и 2:
http://social.bioware.com/forum/1/topic ... /5314761/1
За ME3:
http://social.bioware.com/forum/1/topic ... ex/9735492
-
- Обратна връзка:
Citadel DLC-то е баси доброто
Основната история ще я коментирам в спойлер таг.
Накрая, след като приключи основната история, за мен беше най-якия момент, когато всички герои се събраха за партито в апартамента на Шепърд. Стана ми едно мило и носталгично за всичките моменти с тях
Просто няма игра с по-яки персонажи, всичките си имат интересни индивидуални характери, изглеждащи адски реалистично, направо ги чувствам все едно са ми близки приятели
Тъпо ми стана, че на въпросното парти ги нямаше тези, които ми бяха умрели в играта (Мордин, Рекс, Кайдан, Тейн) и че го нямаше Андерсън, но като цяло имаше доста забавни моменти. Гарус е най-големия в цялата вселена ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Spoiler for :
Накрая, след като приключи основната история, за мен беше най-якия момент, когато всички герои се събраха за партито в апартамента на Шепърд. Стана ми едно мило и носталгично за всичките моменти с тях

Der Meister написа:Citadel DLC-то е баси добротоОсновната история ще я коментирам в спойлер таг.
Spoiler for :
Накрая, след като приключи основната история, за мен беше най-якия момент, когато всички герои се събраха за партито в апартамента на Шепърд. Стана ми едно мило и носталгично за всичките моменти с тях![]()
![]()
Просто няма игра с по-яки персонажи, всичките си имат интересни индивидуални характери, изглеждащи адски реалистично, направо ги чувствам все едно са ми близки приятели
Тъпо ми стана, че на въпросното парти ги нямаше тези, които ми бяха умрели в играта (Мордин, Рекс, Кайдан, Тейн) и че го нямаше Андерсън, но като цяло имаше доста забавни моменти. Гарус е най-големия в цялата вселена
Aaa Wrex е по-голям !!
-
rosniak написа:Der Meister написа:Citadel DLC-то е баси добротоОсновната история ще я коментирам в спойлер таг.
Spoiler for :
Накрая, след като приключи основната история, за мен беше най-якия момент, когато всички герои се събраха за партито в апартамента на Шепърд. Стана ми едно мило и носталгично за всичките моменти с тях![]()
![]()
Тъпо ми стана, че на въпросното парти ги нямаше тези, които ми бяха умрели в играта (Мордин, Рекс, Кайдан, Тейн) и че го нямаше Андерсън, но като цяло имаше доста забавни моменти. Гарус е най-големия в цялата вселена
Aaa Wrex е по-голям !!
Конрад Въднър защо не го показаха в това dlc?
Но е споменат