Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Mass Effect 3
Публикувано на: 09 Дек 2012 18:35

to i ot N7 collectors edition-a ne bqh mn dovolen sq i tva. mai nai dobrata mass effect pokupka si ostava N7 hoodieto :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Дек 2012 11:58

http://www.youtube.com/watch?v=rhjNPWrA ... e=g-user-f :shock:
Е...ЕВАЛА...не ми се иска да обсъждаме такъв ли трябва да е края, заслужаваше ли шума, ЕА педали ли са(да). Свалям го мода и ще преиграя трилогията само заради този мод, защото хората заслужават едно голямо ЕВАЛА :!:

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Дек 2012 12:12

Заслужава едно голямо мех.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Яну 2013 14:39

Абе я кажете тая игра има ли некви модове или фиксове за подобряване на текстурите, щото МЕ2 едвам я изтраях, и си мислех че в тройката нема да е така, ама май е още по-зле. Точно графиката винаги ми е била на последно място, ама тука си е ебало майката и ми разваля кефа от всеки един диалог и т.н.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 12 Яну 2013 01:52

Timeghoul написа:
Абе я кажете тая игра има ли некви модове или фиксове за подобряване на текстурите, щото МЕ2 едвам я изтраях, и си мислех че в тройката нема да е така, ама май е още по-зле. Точно графиката винаги ми е била на последно място, ама тука си е ебало майката и ми разваля кефа от всеки един диалог и т.н.

За ME 1 и 2:
http://social.bioware.com/forum/1/topic ... /5314761/1

За ME3:
http://social.bioware.com/forum/1/topic ... ex/9735492

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Мар 2013 13:14

Citadel DLC-то е баси доброто :!: Основната история ще я коментирам в спойлер таг.
Spoiler for :
Идеята за клонирания Шепърд доста ми хареса. Шепърд вече срещу какво ли не се е изправял и един вид му остава само да победи и себе се :D Някакси яко се получава като идея, а и имаше някои доста забавни моменти :)

Накрая, след като приключи основната история, за мен беше най-якия момент, когато всички герои се събраха за партито в апартамента на Шепърд. Стана ми едно мило и носталгично за всичките моменти с тях :oops: :oops: :oops: Просто няма игра с по-яки персонажи, всичките си имат интересни индивидуални характери, изглеждащи адски реалистично, направо ги чувствам все едно са ми близки приятели :D Тъпо ми стана, че на въпросното парти ги нямаше тези, които ми бяха умрели в играта (Мордин, Рекс, Кайдан, Тейн) и че го нямаше Андерсън, но като цяло имаше доста забавни моменти. Гарус е най-големия в цялата вселена :!:

Профил Skype

Публикувано на: 28 Мар 2013 13:46

Der Meister написа:
Citadel DLC-то е баси доброто :!: Основната история ще я коментирам в спойлер таг.
Spoiler for :
Идеята за клонирания Шепърд доста ми хареса. Шепърд вече срещу какво ли не се е изправял и един вид му остава само да победи и себе се :D Някакси яко се получава като идея, а и имаше някои доста забавни моменти :)

Накрая, след като приключи основната история, за мен беше най-якия момент, когато всички герои се събраха за партито в апартамента на Шепърд. Стана ми едно мило и носталгично за всичките моменти с тях :oops: :oops: :oops: Просто няма игра с по-яки персонажи, всичките си имат интересни индивидуални характери, изглеждащи адски реалистично, направо ги чувствам все едно са ми близки приятели :D Тъпо ми стана, че на въпросното парти ги нямаше тези, които ми бяха умрели в играта (Мордин, Рекс, Кайдан, Тейн) и че го нямаше Андерсън, но като цяло имаше доста забавни моменти. Гарус е най-големия в цялата вселена :!:

Aaa Wrex е по-голям !!

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Мар 2013 19:47

rosniak написа:
Der Meister написа:
Spoiler for :

Aaa Wrex е по-голям !!

Конрад Въднър защо не го показаха в това dlc?

Профил

Публикувано на: 28 Мар 2013 19:53

Но е споменат

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на: