С кого коментирате...

Нещата от живота
Заключено
Аватар
Till.Lindemann

Re: С кого коментирате...

Мнение от Till.Lindemann »

бах тоя инстаграм :lol:
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

еййй да му щипнеш бузките на вальо :D
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

кот напраиЩ :lol:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
Creator_
Цар
В момента играе: с чурка

Мнение от Creator_ »

Вчера си купих от Билла буркан фъстъчено масло 380g и си казах само по 4-5 супени лъжици на ден, ще го ям 1-2 седмици, нали съм на ограничителен диетичен режим.

Та намазах 4 филии с фъстъчено масло и ги покрих с десертно сирене Бял Стилтън с манго - уникална оргазмена комбинация, после отидох да бягам на стадиона, вдигах гири, направих една дълга разходка до гарата и скапан се прибрах.

Хапнах малко месо и щях да сядам да почета, беше вечер, когато ме удари binge eating криза, изядох половината буркан ~150g с мисълта, че това е тежка храна, половината чисти мазнини и ще ме заситят обаче пичка му клюн - изядох след малко и другите 150-ина грама. За 10 часа бях с един буркан фъстъчено масло напред. Общо ~2000kcal само от него, от които 160g растителни мазнини, при норма 70-90g на ден. Берсеркер.

Едва на сутринта, пичове, тази сутрин - усетих, че ми е гадно и ми призлява при мисълта за peanut butter. Идеята ми е, че понеже съм под стрес и си тренирам леко вкъщи, организмът ми е искал да се успокои, затова съм извършил срамното дело.

Вие яли ли сте компулсивно така. Аз веднъж, на чисто психологическо ниво, без да имам свръхапетит или глад, си взех 2 големи дюнера, еклери и шоколад. Това е някаква депресия или липса на чувство за контрол плюс ясно осъзнаване и себеобвиняване.

Но сега е по-добре.
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

обикновено когато искам да отслабвам и си наслагвам ограничения се стига до момента в който съм мега гладен и решавам да прекаля с всички субстанции които не бива, да се разбира 2 чипса, 2 литра кола, 1 шоколад, 1-2 енергийни напитки, яко китайска храна и пици-мици
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Admiral General Hurf
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo

Мнение от Admiral General Hurf »

The Chameleon написа:обикновено когато искам да отслабвам и си наслагвам ограничения се стига до момента в който съм мега гладен и решавам да прекаля с всички субстанции които не бива, да се разбира 2 чипса, 2 литра кола, 1 шоколад, 1-2 енергийни напитки, яко китайска храна и пици-мици
Искам :drool: И
Искам всичко!
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Аватар
Admiral General Hurf

Аз винаги съм гладен
Дори когато преям съм гладен
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

High_voltage написа:Ако на тялото ми му се яде - давам му храна.
Ако не му се яде - не му давам.
Ако преценя, че напоследък твърде много му се яде, почвам да се занимавам с нещо, което да отклони нуждата му от храна.

И така съм го карал цял живот, без нито веднъж да съм имал някакви проблеми с теглото.

Не се ебавайте с физиологичните си нужди!
Едни хора имат склонност към пълнеене дори ако неглижират физическите си нужди повече от теб. Дето вика Боби - може постоянно да си гладен и постоянно да се тъпчеш и да не качваш, а може и да си свиня без да се пълниш всеки ден със сланина и тесто. Физиология е това преди всичко - естествено до момента, когато не влезеш в някакво патологично състояние, където качваш кила за дни.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Аватар
bulLshi7
В момента играе: dota 3
Обратна връзка:

Мнение от bulLshi7 »

Милуш написа:Аз винаги съм гладен
Гладен за пишки.
LA COKA
Аватар
Admiral General Hurf

bulLshi7 написа:
Милуш написа:Аз винаги съм гладен
Гладен за пишки.
Именно, жалко че не'аш, да изям и твойта.
Я тибя МУСТАК
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Чесънче му е цаката :D
¯\_(ツ)_/ ¯
Deprivd
Обратна връзка:

Мнение от Deprivd »

The Chameleon написа:обикновено когато искам да отслабвам и си наслагвам ограничения се стига до момента в който съм мега гладен и решавам да прекаля с всички субстанции които не бива, да се разбира 2 чипса, 2 литра кола, 1 шоколад, 1-2 енергийни напитки, яко китайска храна и пици-мици
Е какво и е на китайската храна
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
фитнес-маняк
В момента играе: исбутване на 45 граджсова лек преса сас акцент варху ватрешната част на бедрата

Мнение от фитнес-маняк »

ти китаец култорист виждал ли с и :D :D :D
Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

Admrl Gnrl Emiladeen написа:
Е какво и е на китайската храна
абе не знам, ама след като одихме там у китайския с вас, после 3 дена серем кат кон и не мое го запрем
джумерки
Аватар
Creator_
Цар

Мнение от Creator_ »

Китайската храна е борба. И верно е лудница.

Но аз ви питах кога и с какво сте преяждали така, че да берете душа после. Днес едвам се спрях да отида пак за фъстъчено масло, нутела или просто чийзкейк. Натъпках се с мюсли и череши, от това огладнях като динозавър, направих си 1,5 литра чай каркаде, изстудих го и го изпих за 20 минути.
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

само един път си спомням да съм преяждал толкова жестоко, че трябваше да си хвана такси и да се прибера по спешност
бееме на ресторант извън града, по един криволичещ път, та таксито като почна да кара бясно и да завива рЕзко и аз едвам удържам фронта, затворил съм очи и се концентрирам максимално да не напрайм целата кола у поган
кат се прибрах, надвисих се над клозето и още не си бех бръкнал с пръст у устата и торпедото се изстреля кат светкавица, даже ме опръска обратно при сблъсъка с керамичния трон
джумерки
фитнес-маняк
В момента играе: исбутване на 45 граджсова лек преса сас акцент варху ватрешната част на бедрата

Мнение от фитнес-маняк »

доктоер като искаш фастачено масло по добре си купуваи фастаци печи ги слет това ги смилаи в блендера и ште имаш наторално фастачено масло БЕЗ захар сол консерванти това вав магазините Е ТАПКАНО сас захар или потсладители не е дорбе работата. две лажици са ти седем грама протейн! от тайа вкуснотия
Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
Аватар
Creator_
Цар

Мнение от Creator_ »

Ахах, аз май само от алкохол съм повръщал няколко пъти, но пък съм преяждал жестоко на няколко пъти.
Последния път беше с някакви дюнери, ама така ми се беше издул корема като пълнено яре или като някаква гайда, не можех да дишам, лежах на легло и исках всичко това да свърши. Виках си Мили Боже, имай милост и реално бях доста грешен. Но Вселената е безгранична и ти прощава, на другия ден идва нов шанс да извършиш нещо добро и да вдигнеш гордо глава, защото си удовлетворен, имало е смисъл. А не да търси човек решение в бързите хапвания като мен.

За домашното фъстъчен масло, че дори и бадемово, вчера намерих рецепти, обаче нямам блендер, пасатор или кафемелачка. Реално няма как да ги направя. Иначе верно можеш да сложиш съвсем малко мазнина, за да се хомогенизира, щипка сол и захар и да се мажеш по тялото запред любимия човек или просто за кеф.

Това в Билла може и холандско да е било - имаше печени фъстъци, растителна мазнина, сол, захар - както си трябва фабрикат. Мислех да проверя в био магазините, обаче бяха затворени.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Никога не съм преяждал :shock:. Цял живот съм бил на принципа - като се наям, мятам вилицата и до там. И никоя баба или майка ми не е успявала да ме накара да хапна и троха повече :D. Никога не ми е пукало като са ми казвали "ееее, последния залък ли си остави?!?". И съм доволен от себе си.

Пък вие чак такива истории.. :shock:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Admiral General Hurf

Gipo написа:Никога не съм преяждал :shock:. Цял живот съм бил на принципа - като се наям, мятам вилицата и до там. И никоя баба или майка ми не е успявала да ме накара да хапна и троха повече :D. Никога не ми е пукало като са ми казвали "ееее, последния залък ли си остави?!?". И съм доволен от себе си.

Пък вие чак такива истории.. :shock:
Аз съм лакомо копеле, което пуши марихуана редовно. Your argument is invalid.
Crеаt0r написа:на другия ден идва нов шанс да извършиш нещо добро
Crеаt0r написа:да се мажеш по тялото запред любимия човек или просто за кеф.
Мисля, че двете се комбинират доста яко, Док!
Я тибя МУСТАК
Заключено