Dragon Age:Origins

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
Firzen
Цар

Re: Dragon Age:Origins

Мнение от Firzen »

Come, my raven, it could be a lark.
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър
В момента играе: Всичко без аниме игри

Мнение от {SuPa-1337-Killa} »

омг омг омг омго мгоогмогм :clap:
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Ебати тъпото, имаше потенциал да се развие, нова игра около Мориган и лапето, а сега ще цъкаме 1 час да видим какво ще стане. Поне се радвам че е скоро, но това е да се залъжат феновете на вещицата, за да не се занимават да дават обяснения в бъдещите проекти на ДА . . .
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър

в описанито пише че с ДЛСто ще се преключи историята на Ориджинс това не означава че повече няма да видим някои от старите герои значи все още има надежда :wink:
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Мориган няма да я има повече в франчайза, не разбра ли ? Много добре знам какво пише в описанието, просто някои хора си правят изводите по-бързо от другите.
Аватар
Firzen
Цар

Мнение от Firzen »

Come, my raven, it could be a lark.
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Аре да излиза в замундата, че ми се цъка. Дочух, че щяло да я има Флемет в 2ката, но да видим. За Мориган съм почти сигурен, че това е последното, което ще видим от нея и си мисля, че ще има възможност за 2 финала ДЛЦ-то.
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър

DJ Cat написа:...си мисля, че ще има възможност за 2 финала ДЛЦ-то.
ооо дано praise the maker :D
Dr.Falus
В момента играе: На чичо доктор.

Мнение от Dr.Falus »

{SuPa-1337-Killa} написа:
DJ Cat написа:...си мисля, че ще има възможност за 2 финала ДЛЦ-то.
ооо дано praise the maker :D
Айде бе,7-ми е,да го пускат за даунлоъд вече. :x
Draksis

Мнение от Draksis »

Изиграх го.

И О. Боже. Мой.

За момента няма да давам спойлери, а само ще кажа, че се надъхах три пъти повече за Dragon Age II.

Сериозно. Ама наистина сериозно.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър

Draksis написа:Изиграх го.

И О. Боже. Мой.

За момента няма да давам спойлери, а само ще кажа, че се надъхах три пъти повече за Dragon Age II.

Сериозно. Ама наистина сериозно.
сега свалям и аз и като ти гледам коментара май ще трябва да си взема един инхалатор или можеби направо една медицинска сестра да ме гледа тука да не получа некой удар :59:
п.п. ................. :shock: .................
->Изход<-

Мнение от ->Изход<- »

От къде го теглите бе?
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър

пиратския залив
Draksis

Мнение от Draksis »

Няма да ти се наложи да викаш реаниматори, защото DLC-то е пълен боклук. :lol:

Единствено една малка забележка от страна на Мориган ме накара да изплезя език и да се задъхам като след три момичета, и то само защото се отнасяше за персонаж, който ме интересува много повече от нея.

Та така. Аз даже се зарадвах, че го изтеглих от Pirate Bay, а не си го купих, защото А)просто не си заслужава парите и Б)докато не оправят най-смъртоносния бъг, виждан някога в тази игра, си е пълен мазохизъм да даваш пари за тая отврат.

Дерзайте на онези, които сега го подпукват и като го минете за час, пак ще си говорим.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
blackmaster
В момента играе: Red alert 3

Мнение от blackmaster »

Ще помоля за малко помощ.Стигнах до Deep Roads\Anvil in the void и там на едно място има нек'ва статуя,която ми пуска по 4 spirit война.Убивам по 2 от тях,като след като убия някой цъкам на ковашкия камък,но като останат 1,2 статуята си ги прибира и ми пуска нови 4ма и така в продължение час докато не ми свършиха колбите и ми заклаха Мориган...
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър

когато убиеш един трябва да биеш по каменото лице срещо него и така с всеки после май пак се повтаря
аз на ДЛСто изкарах късмет че нямам бъга и свърши и просто останах без думи
хем ми е тъпо че свърши хем искам да видя дали ще има продължение
Аватар
blackmaster
В момента играе: Red alert 3

Мнение от blackmaster »

Мерси !
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Draksis

Мнение от Draksis »

Двойката ще е продължението, какво друго?

За Spirit Anvil-a - ами просто убиваш едно джудже, наковалнята зад него светва, ти я кликаш, тя прави 500 точки щети на главната наковалня... и така докато битката не свърши. Неоригинален пъзел, но какво да се прави.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Dr.Falus
В момента играе: На чичо доктор.

Мнение от Dr.Falus »

Draksis написа:Двойката ще е продължението, какво друго?

За Spirit Anvil-a - ами просто убиваш едно джудже, наковалнята зад него светва, ти я кликаш, тя прави 500 точки щети на главната наковалня... и така докато битката не свърши. Неоригинален пъзел, но какво да се прави.
Гледах в Tube края на ДЛС-то.Много добра работа по края.Героят ти и Мориган отивате в незнаен свят и "ще посрещнат бъдещето заедно" :lol:

P.S Гледах някакви скрийнове на ДА2 и останах с впечатлението,че Flemeth си е просто един голям,лош Desire Demon. :lol:
->Изход<-

Мнение от ->Изход<- »

Не мога да го инсталирам. Спазвам всички инструкции и не ми излиза като отделна кампания...Идеи?
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Публикувай отговор