Автор |
Съобщение |
Firzen
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 25 Авг 2010 21:49
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 26 Авг 2010 10:03
Firzen написа: омг омг омг омго мгоогмогм 
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 27 Авг 2010 08:22
Ебати тъпото, имаше потенциал да се развие, нова игра около Мориган и лапето, а сега ще цъкаме 1 час да видим какво ще стане. Поне се радвам че е скоро, но това е да се залъжат феновете на вещицата, за да не се занимават да дават обяснения в бъдещите проекти на ДА . . .
|
|
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 27 Авг 2010 09:02
в описанито пише че с ДЛСто ще се преключи историята на Ориджинс това не означава че повече няма да видим някои от старите герои значи все още има надежда 
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 27 Авг 2010 14:17
Мориган няма да я има повече в франчайза, не разбра ли ? Много добре знам какво пише в описанието, просто някои хора си правят изводите по-бързо от другите.
|
|
|
|
 |
Firzen
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 06 Сеп 2010 22:13
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 06 Сеп 2010 22:38
Аре да излиза в замундата, че ми се цъка. Дочух, че щяло да я има Флемет в 2ката, но да видим. За Мориган съм почти сигурен, че това е последното, което ще видим от нея и си мисля, че ще има възможност за 2 финала ДЛЦ-то.
|
|
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 07 Сеп 2010 07:11
DJ Cat написа: ...си мисля, че ще има възможност за 2 финала ДЛЦ-то. ооо дано praise the maker 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 07 Сеп 2010 12:35
{SuPa-1337-Killa} написа: DJ Cat написа: ...си мисля, че ще има възможност за 2 финала ДЛЦ-то. ооо дано praise the maker  Айде бе,7-ми е,да го пускат за даунлоъд вече. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 08 Сеп 2010 03:33
Изиграх го.
И О. Боже. Мой.
За момента няма да давам спойлери, а само ще кажа, че се надъхах три пъти повече за Dragon Age II.
Сериозно. Ама наистина сериозно.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 08 Сеп 2010 07:16
Draksis написа: Изиграх го.
И О. Боже. Мой.
За момента няма да давам спойлери, а само ще кажа, че се надъхах три пъти повече за Dragon Age II.
Сериозно. Ама наистина сериозно. сега свалям и аз и като ти гледам коментара май ще трябва да си взема един инхалатор или можеби направо една медицинска сестра да ме гледа тука да не получа некой удар  п.п. .................  .................
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 08 Сеп 2010 11:21
От къде го теглите бе?
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 08 Сеп 2010 12:27
пиратския залив
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 08 Сеп 2010 13:14
Няма да ти се наложи да викаш реаниматори, защото DLC-то е пълен боклук.  Единствено една малка забележка от страна на Мориган ме накара да изплезя език и да се задъхам като след три момичета, и то само защото се отнасяше за персонаж, който ме интересува много повече от нея. Та така. Аз даже се зарадвах, че го изтеглих от Pirate Bay, а не си го купих, защото А)просто не си заслужава парите и Б)докато не оправят най-смъртоносния бъг, виждан някога в тази игра, си е пълен мазохизъм да даваш пари за тая отврат. Дерзайте на онези, които сега го подпукват и като го минете за час, пак ще си говорим.
|
|
|
|
 |
blackmaster
|
 |
В момента играе: Red alert 3
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 08 Сеп 2010 13:45
Ще помоля за малко помощ.Стигнах до Deep Roads\Anvil in the void и там на едно място има нек'ва статуя,която ми пуска по 4 spirit война.Убивам по 2 от тях,като след като убия някой цъкам на ковашкия камък,но като останат 1,2 статуята си ги прибира и ми пуска нови 4ма и така в продължение час докато не ми свършиха колбите и ми заклаха Мориган...
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
|
|
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 08 Сеп 2010 13:56
когато убиеш един трябва да биеш по каменото лице срещо него и така с всеки после май пак се повтаря аз на ДЛСто изкарах късмет че нямам бъга и свърши и просто останах без думи хем ми е тъпо че свърши хем искам да видя дали ще има продължение
|
|
|
|
 |
blackmaster
|
 |
В момента играе: Red alert 3
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 08 Сеп 2010 14:15
Мерси !
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 08 Сеп 2010 14:16
Двойката ще е продължението, какво друго?
За Spirit Anvil-a - ами просто убиваш едно джудже, наковалнята зад него светва, ти я кликаш, тя прави 500 точки щети на главната наковалня... и така докато битката не свърши. Неоригинален пъзел, но какво да се прави.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 08 Сеп 2010 23:03
Draksis написа: Двойката ще е продължението, какво друго?
За Spirit Anvil-a - ами просто убиваш едно джудже, наковалнята зад него светва, ти я кликаш, тя прави 500 точки щети на главната наковалня... и така докато битката не свърши. Неоригинален пъзел, но какво да се прави. Гледах в Tube края на ДЛС-то.Много добра работа по края.Героят ти и Мориган отивате в незнаен свят и "ще посрещнат бъдещето заедно" P.S Гледах някакви скрийнове на ДА2 и останах с впечатлението,че Flemeth си е просто един голям,лош Desire Demon. 
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 08 Сеп 2010 23:24
Не мога да го инсталирам. Спазвам всички инструкции и не ми излиза като отделна кампания...Идеи?
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|