FELIX написа:ем айде да дадеме и тука началото. Изиграх си мачовете с FiFa ™ Cisse - Скайп: n1k1to0o (C)
така, получиха се някой огромни недоразумения, но не мисля тука да ги пиша (става въпрос че малко се поскарахме в скайпа, това от доста време не ми се беше случвало :yellow: )
та първи мач (в който аз съм домакин)
FELIX-4
Cisse-1
При 4 на 1 в 70 минута някъде излезна, тука малко се поскарахме, поне ще кажа заради какво беше-заради това че ми каза че прекалено много играя с Q+W и това проваля играта.
Нека кажа моето мнение-аз деиствително играя много с този "прословут" трик, но не мисля че играя прекалено много, да, наистина му вкарах айде да кажем 2 такива гола, но не вярвам че са забранени, ако наистина са забранени моля кажете, с радост ще преиграем мача!
Доиграхме още 20 мин при резултат 0 на 0 :wave:
Втори мач (той е формален домакин)
FELIX-1
Cisse-0
Мач в който наистина въобще не използвах прословутия пас или поне така мисля, наистина се видя че без този пас аз съм нищо, но все имах няколко положения от който не можах да ги използвам!
Заключение от двата мача-не мога да кажа че бях толкова добър та така да се получат резултатите, но все пак тая някаква надежда че имам шанс да победя съперника си въпреки че доста хора казваха че бил доста силен!
До Cisse - отново gg и тук да ти кажа, направихме два равностойни донякъде мачове смея да твърдя :13thumbsup: , отново повтарям-аз просто съм се закърмил с тоя прословут пас Q+W и не мога да спра да играя с него, просто не мога, извинявай ако съм те издразнил, но просто такава е играта, има победители, има и загубили!
Айде машинии, играйте та да видиме къде ще ни изтреля фортуна! :12yahoo: