Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Ное 2007 16:44

van написа:
момчета бих искал да кандидатствам и аз отново както се казва и ми се иска колкото се може по скоро да вляза в този клан мисля че съм го заслужил поне малко :oops: това решавате вие но само да ме имате в предвид като желаещ :wink: пък кото стане

хах, само едно не разбирам, ти нали си имаш клан, как ще излезнеш от него ли... чудна работа :roll:

ъъъ, край викам аз на интензивната ми почивка. 5 дена малко спокойствие от фифата свърши, касапницата започва този път още по-силно

абе тия от PC Mania ко стана верно бе, глас в пустинята ли е това... в понеделника им писах, отговор няма, е са пускам и на другите мейли съобщения, се някой ще го види :twisted:

Мойта галерия с снимки! Всичко най-ново ще бъде качвано тук!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Ное 2007 17:40

FELIX написа:
van написа:
момчета бих искал да кандидатствам и аз отново както се казва и ми се иска колкото се може по скоро да вляза в този клан мисля че съм го заслужил поне малко :oops: това решавате вие но само да ме имате в предвид като желаещ :wink: пък кото стане

хах, само едно не разбирам, ти нали си имаш клан, как ще излезнеш от него ли... чудна работа :roll:

еми да ако не зн от мн време искам да играя за вас но все не ми се дава възможност :wink:

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Ное 2007 17:47

абе незнам дали точно не ти даваме възможност, аз лично съм за ти да си при нас, но нека останалите преценят, а и друго ми се иска-дали пък по някакъв начин не може да направим един клан макар само от София за PC Mania и да ходиме некъде, не да се лигавиме ебаси :lol:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Ное 2007 18:06

Аз съм казал зема ли книжка след 2 години :cry: :cry: :lol: :lol: :lol: с Пигси отиваме при Снупи на гости мое минем да те вземем или да вземем да те минем :lol: :lol: също така имам и голямо желание да се видя с марин мн съм респектиран от него като човек и играч :wink:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Ное 2007 19:00

сори за поредния пост но да кажа за мача с марин
Ван 1-1 Марин
играхме и двамата добре мача завърши 1-1 с гол на марин в 90 мин но мисля че той заслужаваше поне това 1 гол макар аз да изтървах 3 пъти повече
Марин 3-2 Ван
еми анри просто направи един пропуск на празна и това реши всичко ако беше 3-3 щях да взема победа но такъв е живота честито на Марин :wink:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Ное 2007 19:04

van - marin_007 1-1

Еми поведе ме 1-0 и много лошо излизаше с вратаря си ме пресичаше после получих и червен , междувременно можеше да стане 3-0 , към края много се ядосах щото роналдиньо на празна врата натискам да бия и някав от неговите ми прави шпагат отзад избива топката падам и нищо , все пак в 90 мин стигнах до гол който се окажа решаващ и ми донесе победата , като цяло мача си беше за Х

marin_007 - van 3-2 тука започнах по атакуващо открих резултата , след което на празна врата пак се издъних и пропуснах да удвоя , веднага след това ме изравни , пак поведох пак ме изравни , смених такиката и направих 3-2 , като към края имаше няколко опасни положение от който можеше да спечели сблъсъка , но не реализира . Като цяло не съм доволен от играта си не създадох много положения , малко ми помогна и късмета особенно първия мач , ама там пък изпуснах повече , докато 2рия мач бях 100% .

в заключение мога да кажа , че аз съм За ван да е в клана , с играта си го доказа , все пак трябва да решим всички .

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Ное 2007 19:08

абе Ван и ти си кат др от форума на ф-г като някоите като жветарки от клан на клан което не го одобрявам спез седмица или месец в др клан ае кажете с кого да играя ако трябва с всеки ще играя нп. но искам да кажа като отида в един клан стоя в него и не ги предавам никога аз моя клан сам го направил от 2 години и сам им капитан но играчите ми се отказаха а и няма добър форум кадет да ги сложа клана някоите от играчите ми играеха за пс-маниа турнирите 3рима и от тях разбрах за вас :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Ное 2007 19:11

Пойграй още малко във турнира и ще видим :wink:

А не никой не може да бие баи нас , предполагам повечето го знаят :lol:

@феликс тоя парчона е бая добър аз не съм играл от много време , бтв подкастите къртят , имаше някав гост по едно време където неможе да говори добре английски , колко се смяха онези лудница :lol:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Ное 2007 23:10

Видев 2-2 Букмейкара

2-1 на полувремето и през второто доминирах.От всички положения вкарах най-измисленото в 90 минута.

Букмейкара 1-1 Видев

Тука ме поведе рано към 10 минута.Натиснах и изтървах много добри положения ,като уцелих и 2-3 греди.Към 60 минута на второто ми даде малко измислен фаул и след горна греда Торес довкара .В оставащите 30 минути той излезе сам с-у вратаря ,но изтърва и аз също се се отчетох с една греда .

PCMC 2.5 - 0 Football

Съперника на Феликс е напуснал клана им :?

Намерили са му заместник и Феликс трябва да играе вторият мач с-у d1shk1n! В пръвият взима победа с 6-1.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Ное 2007 23:18

Felix може ли да си толкова лош , отказа момчето :lol:

Почти се класирахме :o

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Ное 2007 08:41

MaRiN_007 написа:
Пойграй още малко във турнира и ще видим :wink:

А не никой не може да бие баи нас , предполагам повечето го знаят :lol:

@феликс тоя парчона е бая добър аз не съм играл от много време , бтв подкастите къртят , имаше някав гост по едно време където неможе да говори добре английски , колко се смяха онези лудница :lol:

хахахахах, те сега смениха ли оново за Хелулин - уаааааа :lol: :lol: :lol: :lol: , много смех е верно :lol:

Цитат:
Felix може ли да си толкова лош , отказа момчето

то проблема беше че ми се изпречи на най-неподходящото време, точно ми беше първия мач след турнира в събота, дори загрявка нямаше, просто почнахме да играем и си казах че играя повторение на финала от турнира в събота! :lol:

А ТОЯ СЕЛЯНИН ОТ ВАРНА (ЛЕЛЕ ИСКАМ НА ВСИЧКИ ДА СЕ ИЗВИНЯ ОТ ТУКА АКО ИМА НЯКОЙ ЗАСЕГНАТ АКО Е ОТ ВАРНА ИЛИ ТАМ НЯКЪДЕ, АМА НЕ МОЖЕ НИКЪВ РЕЗПЕКТ ДА НЕ ИЗПИТВА ТОЯ ЧОВЕК БЕ, НИКАКЪВ, НАПРАВО МУ РАЗКАЗАХ ИГРАТА ПЪРВИЯ МАЧ, СЛЕД ТОВА ООО ТИ ИГРАЕШ НЕЧЕСТНО... ЕБАСИ БЕБЕТО ЛИ НЕЗНАМ КАКВО ДА КАЖА ЕБАСИ, НА 26 ГОДИНИ ПЪК БЕБЕ :cry:

Играхме с Сисето, ето копието от форума им!
FELIX написа:
ем айде да дадеме и тука началото. Изиграх си мачовете с FiFa ™ Cisse - Скайп: n1k1to0o (C)

така, получиха се някой огромни недоразумения, но не мисля тука да ги пиша (става въпрос че малко се поскарахме в скайпа, това от доста време не ми се беше случвало :yellow: )
та първи мач (в който аз съм домакин)
FELIX-4
Cisse-1
При 4 на 1 в 70 минута някъде излезна, тука малко се поскарахме, поне ще кажа заради какво беше-заради това че ми каза че прекалено много играя с Q+W и това проваля играта.
Нека кажа моето мнение-аз деиствително играя много с този "прословут" трик, но не мисля че играя прекалено много, да, наистина му вкарах айде да кажем 2 такива гола, но не вярвам че са забранени, ако наистина са забранени моля кажете, с радост ще преиграем мача! ;)
Доиграхме още 20 мин при резултат 0 на 0 :wave:

Втори мач (той е формален домакин)
FELIX-1
Cisse-0
Мач в който наистина въобще не използвах прословутия пас или поне така мисля, наистина се видя че без този пас аз съм нищо, но все имах няколко положения от който не можах да ги използвам!
Заключение от двата мача-не мога да кажа че бях толкова добър та така да се получат резултатите, но все пак тая някаква надежда че имам шанс да победя съперника си въпреки че доста хора казваха че бил доста силен!
До Cisse - отново gg и тук да ти кажа, направихме два равностойни донякъде мачове смея да твърдя :13thumbsup: , отново повтарям-аз просто съм се закърмил с тоя прословут пас Q+W и не мога да спра да играя с него, просто не мога, извинявай ако съм те издразнил, но просто такава е играта, има победители, има и загубили!

Айде машинии, играйте та да видиме къде ще ни изтреля фортуна! :12yahoo:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Ное 2007 23:45

PCMC 2.5 - 0 Football

Тук имаме победи аз и Марин ,а Феликс взе първият си мач с 6-1 и дано вторият е просто формалност.

PCMC 2-0 Fifa

Тук победи на мен и Феликс.

И от двата батъла ни трябва една победа и продължаваме.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Ное 2007 10:51

Срещу "футбол" не ни трябва даже победа :)

Днес ще играя с моя човек от фифа тм , призовавам танаси и крис да се активизират малко :)

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Ное 2007 17:32

Ми с моите хора съм се разбрал да играем днеска ама те не се появяват нещо, аз почвам да се ядосвам, че цял ден ги чакам, което не е на добре :)

EDIT:
Играх мача с Княза...
Първо да питам нали може да се играе с Бразилия? Щото аз нея си избра и чак след тва към средата на мача се замислих дали не е забранено с нея, надявам се че не, ако е, ще преиграваме.
Мачовете са
Knqza - tanasi 3:4
tanasi - Knqza 0:3 :(
Sry за втория мач, не знам как е схемата, сега по половин точка се пише и за двамата или общо от двата мача се гледа победителя?

Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...

I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Ное 2007 19:48

Няма нищо според мен този мач е само загрявка понеже нещата са решени за мен :)

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Ное 2007 00:28

без да ставам нагал нахален и тем подобни искам да попитам какво става с моята кандидатура ще ме бъде ли или не аз вече съм свободен агнет както се казва а до ся само двама казаха мнението си и за тва реших да попитам сори ако съм избързал :wink: :wink:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Ное 2007 00:57

van написа:
без да ставам нагал нахален и тем подобни искам да попитам какво става с моята кандидатура ще ме бъде ли или не аз вече съм свободен агнет както се казва а до ся само двама казаха мнението си и за тва реших да попитам сори ако съм избързал :wink: :wink:

абе ние тука сме влезна през едното ухо мина през другото :lol: :lol: :lol:
тука така не става, искаме комисионна :lol:
абе ако е за мене да станеме некъде 10 човека да се кефиме сите френдове и прочие ала бала, другите вярвам няма да спорят и те, трябват ни подкрепления, е сега не вярвам че Танаси е по-силен от van без някои да се обижда :wink:
само искам едно нещо от хората който влизат в клана. Значи системата е затворена, не може да се излезне от нея, просто вече не ми харесва хората който сменят клановете си причинно и безпричинно!!! Така че които и да се присъедини, който и да стой ако ще твърда резерва да си, стой си и се бори за мястото си!
абе тия ПЦ Мания, ебаси майката ебаси, аз си вярвах допоследно, то се оказва глас в пустинята абе да ******************* ебаааси :cry:
писах на два мейла вече няма отговор, вече почвам да търся някъде да говориме в реално време с някой не да им пиша некви скапани мейлове :evil:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Ное 2007 01:16

За да влезе някой в клана.Събираме се 5мата членове и гласуваме :wink:

След гласуване сред администрацията на фирмата заявката на Ван е неуважена и отхвърлена :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Ное 2007 13:01

еми добре ще се примиря явно останалите 3-ма от клана са кзали не еми така да е скоро пак ще се пробвам макар да зн че хората които са казали не да не са повече 1-2 пак ще се пробвам като сана шампион :lol: :lol:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Ное 2007 13:40

Нямаш шанс , за момента :roll:

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения