Декстър е гей.
- Kpucka7a
- В момента играе: Fifa 2007
NFS MW - Обратна връзка:
Re: Декстър е гей.
Смешко, аре млъквай, че не ми се четат повече глупостите ти. И със сигурност майка ми е доста по-умна от теб, красавецо.Dante написа:Тъпа е майка ти, курво грозна.Kpucka7a написа:
Данте, яко тъп си. Ако си мислиш, че като ме цитираш и сложиш огромно разстояние правиш нещо и впечатляваш някого, в частност мен, оставаш си с хуй в устата.. Доста си елемнтарен значи.
Погледна той като за последен път детето си и му каза: "Заминавам, но ще нося във сърцето си медальона, гравиран със любов!" - тогава се сети за полигона суров..
GLORY, GLORY, MAN UNITED!
Kpucka7a написа:Смешко, аре млъквай, че не ми се четат повече глупостите ти. И със сигурност майка ми е доста по-умна от теб, красавецо.Dante написа:
Тъпа е майка ти, курво грозна.
Зле си.И то много.По-късно ще ти обясня защо.
@Dante-/agree
rome will burn when it's time has come
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
ottoman tribes fate away
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
this thread needs . . .

"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
^^
Това Криската и гаджето ли са
Това Криската и гаджето ли са
ottoman tribes fate away
ottoman tribes fate away
- Kpucka7a
NFS MW - Обратна връзка:
Е тогава какво правиш тук бе, путьо красив? Аре отивай баща ти да ти плакне устата и по леглата.Dante написа:Toзи форум не е за путки.
Махай се, вагино смръдлива.
Kerry King: Не, това е майка ти с поредния й клиент.
Уникално тъпите и самозабравени "мъже" сте. Малко е отживелица разделянето на социалното пространство на "мъжко" и "женско".
Погледна той като за последен път детето си и му каза: "Заминавам, но ще нося във сърцето си медальона, гравиран със любов!" - тогава се сети за полигона суров..
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Малко не разбирам защо продължаваш да отговаряш на всяко едно тъпашко заяждане. 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Митко, абсурден си.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Ти пак ли японо нърдската мания почнаThe Chameleon написа:Малко не разбирам защо продължаваш да отговаряш на всяко едно тъпашко заяждане.
Аватара ти е сладък, ма помислите ти са мръсни
- Kpucka7a
NFS MW - Обратна връзка:
И аз това се зачудих в момента, хах..The Chameleon написа:Малко не разбирам защо продължаваш да отговаряш на всяко едно тъпашко заяждане.
Прав си и ти, и Моридин. Все пак - "Убий глупака с мълчание!"
Така,не исках да се стига до там,ама и ти и гаджето ти сте кухи като камбана,та ще се наложиKpucka7a написа:Е тогава какво правиш тук бе, путьо красив? Аре отивай баща ти да ти плакне устата и по леглата.Dante написа:Toзи форум не е за путки.
Махай се, вагино смръдлива.
Kerry King: Не, това е майка ти с поредния й клиент.
Уникално тъпите и самозабравени "мъже" сте. Малко е отживелица разделянето на социалното пространство на "мъжко" и "женско".
1) Ника-Смес от думи и букви,че и латиница-така де,какво е мешана салата,без краставиците-често срещано явление,при недъгави "фешъни" като теб.Моля ти се снимала си се като фотоапарата е под диагонал,и гледаш настрани да не би случайно да падне метеор.Другата снимка е криволичеща и показваща как с гаджето ти се лигавите.Мдам,определено не знаеш как да снимаш.
2) Псуване на майка-Най-срещано явление,при пикли.Тъй като няма как да кажем на момчето "курва",ще се обърнем към майка му..Но тъй като майка ми е МНОГО по стара от мен(да му еба мамата на 30 съм o.O) явно ти обичаш да налиташ на стари хора.Извод -> нещо в канчето ти хлопа.FAIL! с една дума
3) Псуване на баща-Е логично,след като само тати има сперма,а гаджето е я стерилно,я импотентно,естествено,че ще пробваме да псуваме на баща.
4) Лаконичност-Тъй като ние се мислим за най-велики,най-важни ще си кажем "Пф на тоя му стига една дума,и ще се чувства затапен".Мдам и тука имаме FAIL! щото не съм нито гаджето ти,нито ония от класа ти.
Като цяло,мога да ти кажа да си мериш приказките с рулетка,защото това не е село,както си явно си свикнала.Ако пак не успееш да разбереш,и тръгнеш да псуваш-то вече си за ония с белите престилки.
ottoman tribes fate away
ottoman tribes fate away
- Хърфордиан
- В момента играе: Дзверене в монитор.
- OnePageLife
Dante написа:Pwnd![]()
![]()
![]()
Наистина ли си на 30 бе?
Мдам
ottoman tribes fate away
ottoman tribes fate away
Ако си на 30 и още циклиш в тоя форум- работата е на зле. След 10 години ще станеш 40 годишен девственик ( защо майтапите ми никога не се получават, да еба)
-
PutrefiedPig
Наистина, защо ли?Emanuil написа:Ако си на 30 и още циклиш в тоя форум- работата е на зле. След 10 години ще станеш 40 годишен девственик ( защо майтапите ми никога не се получават, да еба)
zombie bukkake
А деCuntSurgeon написа:Наистина, защо ли?Emanuil написа:Ако си на 30 и още циклиш в тоя форум- работата е на зле. След 10 години ще станеш 40 годишен девственик ( защо майтапите ми никога не се получават, да еба)
Emanuil написа:Ако си на 30 и още циклиш в тоя форум- работата е на зле. След 10 години ще станеш 40 годишен девственик ( защо майтапите ми никога не се получават, да еба)
Женен съм пичага,и бачкам.
ottoman tribes fate away
ottoman tribes fate away