"Гадни копилета"
Re: "Гадни копилета"
Neon Black, невероятен си, затвори ми устата на сто процента.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
h3artstone
(Не съм гледал трейлъра, не знам с какво впечатление си останал за тях двамата, но е грешно)
Апропо, отидох на този филм почти инцидентно...Обществени врагове беше прекалено късно (в 16:15) и трябваше да избирам между Копилетата, Кобрата и Хари Потър. Прецених, че Копилетата ще ми докарат най-малък брейн демидж...
Не, но има един почти садо-мазо момент, в който той и бърка с пръст в дупката от куршум в крака...и накрая мадамата шпионин зарибява ли се с г-н Пит?
(Не съм гледал трейлъра, не знам с какво впечатление си останал за тях двамата, но е грешно)
Апропо, отидох на този филм почти инцидентно...Обществени врагове беше прекалено късно (в 16:15) и трябваше да избирам между Копилетата, Кобрата и Хари Потър. Прецених, че Копилетата ще ми докарат най-малък брейн демидж...
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
is that Salvador Dalí is not crazy.
- SneakyDude
- Обратна връзка:
Абре, пичове, вие сериозно ли вече трета страница дъвчете как някакъв анономник бил напсувал Андрей?
Аз пък си мислех, че ще си говорим за филми...
Аз пък си мислех, че ще си говорим за филми...
Now, three Gods wait on the windowsill
Where one God's blood was lately spilled
While black tongues lap at the spreading pool
And build the strength they need to rule.
Where one God's blood was lately spilled
While black tongues lap at the spreading pool
And build the strength they need to rule.
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
След известна ревизия на написаното от мен, си признавам, че съм в грешка. Warbringer действително не говори за филма, а за мнението на Андрей за филма. За което пък е напълно нормално да каже, че е необосновано, ако той не го е гледал. Тук само ще кажа, че това до голяма степен се дължи именно на природата на обидите чрез псувни - човек винаги ги възприема като насочени към него, а не към делата му. Както и да е, това не ме извинява, та сега аз моля за такова, че превърнах темата в спорове на съвсем друга тематика. А въпросната тематика въобще не би трябвало да съществува, ако модераторите вършеха работата, за която пишат в "как да пишем във форума", но това пък е трета тема за разговор...
Неон Блек, казваш, че Сентри говори за теб, все едно те познава. Бих казал, че правиш същото. Но греша. Аз съм Цензура, така че, моля те, не се принизявай дотолкова, че да ми отговаряш. И бездруго темата се напълни с постове не по филма.
Never save anything for the swim back!
Ами какво да кажа за филма...
Много смесени чувства имам. Филмът е режисиран добре. Но с ръка на сърцето мога да кажа, че само два пъти ми е било по-скучно в киното - на "Алатристе" и "Тропическа буря". Толкова скучно, че чак неприятно.
Идваше ми да си сваля скалпа с ключовете от вкъщи по едно време
. Това, че не бях спал от 36 часа като го гледах, не беше определящ фактор явно, защото чух доста подобни отзиви.
Много смесени чувства имам. Филмът е режисиран добре. Но с ръка на сърцето мога да кажа, че само два пъти ми е било по-скучно в киното - на "Алатристе" и "Тропическа буря". Толкова скучно, че чак неприятно.
Идваше ми да си сваля скалпа с ключовете от вкъщи по едно време
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Inglourious Plummers Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=fuTS_AcjA00
We're gonna be doing one thing and one thing only - killing goombas
http://www.youtube.com/watch?v=fuTS_AcjA00
We're gonna be doing one thing and one thing only - killing goombas
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Ей сега се връщам от киното и затова мога да те разбера тебе и всички които остават с такова впечатление (включително и един от аверите с които бяхме). Това си е Тарантиновски филм - той прекалява много с диалозите, което определено не се харесва на някои хора, още повече като те дразни с някви сцени където някъв психопат смелва главата на някой с бухалка и очакваш повечето време от филма да гледаш как Алдо Рейн и компания ебават майките на германците, а вместо това някви си говорят и чат пат става нещо. Идеята на Тарантино е да направи някъв полу-уестърн, полу-военен филм, което си личи още от началната сцена, а в хубавите уестърни доста голяма част е диалога, който те подготвя за бруталния stand off, където чичо Клинт Истууд пръска главите на 5-6 човека или всички се изпозастрелват ( !спойлер! : както е в бар сцената тука) и ти оставаш с отворено чене известно време.Gipo написа:Ами какво да кажа за филма...
Идваше ми да си сваля скалпа с ключовете от вкъщи по едно време. Това, че не бях спал от 36 часа като го гледах, не беше определящ фактор явно, защото чух доста подобни отзиви.
Затова донякъде идеята е въобще да отидеш в киното с нагласата да гледаш филм в стил Тарантино (най-добър пример - Криминале). Според мен няма как да останеш разочарован ако е така, какъвто се радвам че е и случая при мен. На мен това нещо като цяло ми беше душевна чикия. Единственото което донякъде ме издразни е че за да постигне някаква негова си идея за финал на филма е навлязъл в сферата на измислици с исторически личности, но предвид бруталния край - донякъде си заслужава. Скоро очаквам смешните скинарчета да почнат горят постери, двд-та и портрети на QT
http://wkoz.net - rap shit 24/7
Не съм гледал филма още,но очаквам,че ще убият Хитлер в него.slim_k написа:Ей сега се връщам от киното и затова мога да те разбера тебе и всички които остават с такова впечатление (включително и един от аверите с които бяхме). Това си е Тарантиновски филм - той прекалява много с диалозите, което определено не се харесва на някои хора, още повече като те дразни с някви сцени където някъв психопат смелва главата на някой с бухалка и очакваш повечето време от филма да гледаш как Алдо Рейн и компания ебават майките на германците, а вместо това някви си говорят и чат пат става нещо. Идеята на Тарантино е да направи някъв полу-уестърн, полу-военен филм, което си личи още от началната сцена, а в хубавите уестърни доста голяма част е диалога, който те подготвя за бруталния stand off, където чичо Клинт Истууд пръска главите на 5-6 човека или всички се изпозастрелват ( !спойлер! : както е в бар сцената тука) и ти оставаш с отворено чене известно време.Gipo написа:Ами какво да кажа за филма...
Идваше ми да си сваля скалпа с ключовете от вкъщи по едно време. Това, че не бях спал от 36 часа като го гледах, не беше определящ фактор явно, защото чух доста подобни отзиви.
Затова донякъде идеята е въобще да отидеш в киното с нагласата да гледаш филм в стил Тарантино (най-добър пример - Криминале). Според мен няма как да останеш разочарован ако е така, какъвто се радвам че е и случая при мен. На мен това нещо като цяло ми беше душевна чикия. Единственото което донякъде ме издразни е че за да постигне някаква негова си идея за финал на филма е навлязъл в сферата на измислици с исторически личности, но предвид бруталния край - донякъде си заслужава. Скоро очаквам смешните скинарчета да почнат горят постери, двд-та и портрети на QT
"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best".O.Wilde
Странното е, че аз доста харесвам Криминале. Оценявам култовите му диалози, сцени, персонажи... В копилетата не открих нищо от това.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Мr.Anderson
Моито лично мнение е ,че това е филм шедьовър !Тарантино като режисиор за пореден път НЕ успя да ме разочарова ,но за жалост филмите му (включително и този) ,като че успяват да се харесат на по-тесен кръг от зрители.
Историята беше ,колкото налудничава ,толкова и оригинална - като същото се отнася и за героите .Хюго Щиглитц може и да не каза много ,но присъствието му на екрана беше простооо зверско. Но за сметка на това диалога в началото и въобще всяко едно изречение изречено от Ловецът на Еврей ,Ханс ,бяха душевна чикия!Филмът трябва да се гледа най-малкото защото е различен от останалия шит с които ни заливат напоследък.
Аххх и саунтрака - без Енио Мориконе ,филмът нямаше да бъде същият !
Малко съм превъзбуден
,но смятам ,че точно това е чувството което трябва да носи киното на един човек !
Едит : Пичове ,не мога да се сетя за по-нелеп начин да гътнеш Фюрера. Яко олово му се сипе отгоре ,а отдоле го тъпче елитът на Вермахта TOTALLY OWNED !
Едит : Слим К ,рече всичко неизречено от мен - преди мен.
Историята беше ,колкото налудничава ,толкова и оригинална - като същото се отнася и за героите .Хюго Щиглитц може и да не каза много ,но присъствието му на екрана беше простооо зверско. Но за сметка на това диалога в началото и въобще всяко едно изречение изречено от Ловецът на Еврей ,Ханс ,бяха душевна чикия!Филмът трябва да се гледа най-малкото защото е различен от останалия шит с които ни заливат напоследък.
Аххх и саунтрака - без Енио Мориконе ,филмът нямаше да бъде същият !
Малко съм превъзбуден
Едит : Пичове ,не мога да се сетя за по-нелеп начин да гътнеш Фюрера. Яко олово му се сипе отгоре ,а отдоле го тъпче елитът на Вермахта TOTALLY OWNED !
Едит : Слим К ,рече всичко неизречено от мен - преди мен.
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
Обратно на очакванията ми,филмът наистина е супер добър.Много ми хареса,може би щото очакванията ми бяха много ниски,но определено в последно време не съм се забавлявал толкова на филм.А ходя на кино сяка седмица
- shub niggurat
- Обратна връзка:
И на мене ми хареса , гледах го снощи. А съм прост и не разбирам от кино. 
джумерки
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Днес го гледах.Наистина ми хареса.Имаше много добри моменти, диалозите те изнервят до краен предел, и след това стане нещо и хоооп - ти стане едно такова, яко...Много добър филм!
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
- Till.Lindemann
бе да взема и аз да го гледам тоя филм
Мене па точно те много ме сцепихаSquiz написа:диалозите те изнервят до краен предел
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Да, този играеше най-добре.
На Брад Пит типичния американски redneck атитюд на моменти не се вписваше, но като цяло беше търсен ефект и не дразнеше.
Иначе - всичко беше майсторски пипнато. Не моем се оплачем .
На Брад Пит типичния американски redneck атитюд на моменти не се вписваше, но като цяло беше търсен ефект и не дразнеше.
Иначе - всичко беше майсторски пипнато. Не моем се оплачем .
джумерки
Супер е.