позата е мноо важна част от цялото т'ва..
не мога да съм убеден къв процент от метълите у форумо реално мразят чалгата заради същността и .. ама познавам ТООЛКОВА много хора , които я мразят само , 'щото така е ТРВЕ , Риъл , щото е тъпа и за тъпи хора и т.н.
стереотипите никога не водят до нищо хубаво , ако знаете колко тъпи метъли па съм виждал
никва връзка
не , не слушам чалга .. ма когат' ми я пуснат на купон , от време навреме ми се закача по некоя песен в главата . кво толко , харакири ли да си напраа са ..
глеам нагоре спорите за тъпите курви и клатещите задници

не ви кефат такиа момета - никой не ви кара да праите нищо с тях..
факт е , че дори да са по-тъпи .. са доста по-поддържани от привърженичките на некои други стилове музика (включвам и рапа тука .. не ми се приказва кат вида неква смъкната кво ми се иска да и причина , мноо рядко им отива )
тва последното от личен опит
може би просто не съм попадал на супер поддържани метълки и рапърки (попадал съм де .. ставаше въпрос по общо)
та ста'а ли въпрос за естетика .. еми честно казано друсащите се задници на поддържаните гореспоменати малоумни (може би) путки са доста по естетични от сплъстената коса на най-върлата привърженичка на .. меноуар примерно
изобщо .. кви са теа дискусии.
супер безмислени , а се обсъждат доста често .. секи човек е индивидуален , далеч съм от мисълта , че някой тук ше си промени мнението за нещо , било то музика или определената група хора слушащи я. просто ня'я как .. особено в този форум.
дискусиите са хубаво нещо , когато водят до резултат
такива обикновено водят до 16 реда псувни и епитети относно едните или другите в секи 3ти пост и 17 страници тема преливане от пусто в празно
късмет и успех