Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Чалга ли е живота ви?

ДА    18%  18%  [ 10 ]
 НЕ    32%  32%  [ 18 ]
 България не е кенеф!    9%  9%  [ 5 ]
 Айде на протеста!    14%  14%  [ 8 ]
 Аз съм педофил!    7%  7%  [ 4 ]
 Имам Японско гражданство!    20%  20%  [ 11 ]
Общо гласове : 56
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: в момента не играе, довечера може
Заглавие: Re: Чалга ли е живота ви?
Публикувано на: 17 Яну 2009 17:36

Squiz написа:
Добре, да му еба майката, ако момичето, дето друса кючек не е дебело и грозно, какво отвращаващо намираш?

Друсането.
Нека да са хубави циците, задникът, добре. Но друсането ме отвращава. Ебава майката и на красотата, и на естетиката, горе-долу по същия начин, както, ако едно красиво същество се изхрачи току пред теб.

slim_K написа:
Като са фалшиви и празноглави курви да не сме ги издигнали в култ ?

А не са ли издигнати в култ, при положение, че бяха в ефир точно на Нова година?

res=$(cat f| tr ' ' '\n' |head -n 2 |tr '\n' ' ')$(cat f |tr ' ' '\n' |head -n -2 |tail -n +3 |tr -d ',.' |sort |uniq |grep -v "^and$" |tr '\n' ' ' |sed 's/ /, /g' |sed 's/, \([A-Za-z]\+\), $/ and \1./')$(cat f| tr ' ' '\n' |tail -n 2 |tr '\n' ' ')

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Яну 2009 17:55

Живота ми е new wave :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Яну 2009 18:22

Кво ме интересува мене че са били в ефир на Нова Година ? То на Нова Година телевизия са гледали само пенсионерите и Вермик, а те чалгари няма да стават тепърва, така че уотс дъ проблем ? :wink:

Но не сериозно - грам не ме ебе къде виждате вредно влияние у чалгата ... Може би ако слушаш главно чалга действително ти утрепва мозъчните клетки, но не виждам къв ви е проблема да харесваме по някоя и друга песен (да не говорим че има мелодични и хубави парчета), а още повече да слушаме чалга пияни. А относно чалгарките - така и не разбрах какъв ви е проблема с леките жени, но това са ваши сложни работи.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Яну 2009 18:37

Ебаси колко се е изписало по темата.
slim_k написа:
Баси конете с капаци .... Цигани и жени по цици е "просташко", ама как чукат Дева Мария и Грим Рийпър свири на китара е "оунзззз баткоо !". Аре фък он ... Докато вие имате чак толко голем проблем с чалгата, чалгарчетата си живеят живота. Тъпи копелета ...

Тука, Слиме ми позволи да не се съглася. Сравнението е тъпо. Първо, метъла не ти го завират в лицето за разлика от чалгата. Второ, далеч не във всички метъл песни се пеят подобни работи. Аз лично проблем с чалгата нямам кой знае какъв. Бих казал, че леко дразни ама чак пък проблем.
slim_k написа:
А ако действително Андреа (оная русата по нагоре дето има нейна снимка) я мислиш за грозна и не би и набутал квото тряя между краката си ебати педала (само не ми се оправдавайте колко били фалшиви и гнусни, или сте педали или се правите на интересни).

Значи грозни не бих казал, но определено не са и красиви. Ще ме извиняваш ама с тия силиконови цици и устни, с тия изкуствени коси и тонове грим и т.н. прекаляват. Приличат на извънземни едва ли не. Нека съм педал. Не ме кефят и т'ва е. Предпочитам нормални жени. Има няколко добри попадения ама повечето просто не ме кефят. Сега не казавам, че не бих ги праснал примерно. Идеята ми е, че според мен далеч не са толкова хубави колкото ги изкарвате. Всеки ден по улиците виждам по-хубави.

Айде със здраве.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 17 Яну 2009 18:52

slim_k написа:
Кво ме интересува мене че са били в ефир на Нова Година ? То на Нова Година телевизия са гледали само пенсионерите и Вермик, а те чалгари няма да стават тепърва, така че уотс дъ проблем ? :wink:

Ей то е много трудно да обяснявам на кучетата че не става така работата.

Чалгата е поредната тухла в стената.Ограничаване и почти достигане на първобитно ниво на развитие на интелекта.Промиване на мозъци.Чалгата не е музика за душата и не ми харесва като звучене.Поробвате се на циганските ритми.Циганина и той е човек дай му дъщеря ти да я оправя и всичко е ОК.

Аз 2:

Абе нека си я слушат!Аз нямам нищо против хората да правят какво искат с живота си.

САМО НЕ СИ НАТРАПВАЙТЕ МНЕНИЕТО!
Не ме ебе какво ви кефи в чалгата.

Крайно време е да разберете че това не е музика!Това е реклама!Евтина реклама!Всяка силиконова кралица си прави реклама с цел да и се видят хубавите страни и земе някой я наебе за някакви си пари.

СЕКСА ПРОДАВА!

Тук не става въпрос за качество и за прекрасни песни който да ти пълнят душата на макс тук става въпрос за глупост.Деградация на АЗ.

Чалгата била музика за душата.

Вие които слушате това никога няма да разберете какво е истинска музика за душата.НЕ МЕТЪЛА НЕ Е ЗА ДУШАТА!НИТО РАПА!НИТО Диско/техно/дръм енд бейс/и др.
Послушайте малко музика за релаксация и МЕДИТАЦИЯ!Тогава ще разберете какво е музика за душата!

Когато имаше концерт на Пайнер в Русе.

Да беше невероятно!Града се напълни с автомобили с регистраций от провинцията и тези автомобили бяха ПАМЕТНИЦИ НА АВТОМОБИЛНАТА ИСТОРИЯ!
От всеки автомобил се дънеше чалга.
Тогава нашата Виена тоест Русе стана село.Навсякаде цигани и селяни.
Радвам се че поне си прекараха добре.
Следващия път може да си направят селския сбор на сметището.

И пак казвам слушайте си каквото искате!НО НЕ НИ ГО НАТРАПВАЙТЕ!

НЕ СЪМ СИ НАТРАПВАЛ МНЕНИЕТО НА НИКОЙ!Не съм карал хора да ми слушат музиката против тяхната воля!Не пречя на съседите си!Слушам си тихо музиката!
Искам същото и от вас!Защото ако аз усиля и всички крещят как можело така.Вие не ми понасяте музика и аз не ви понасям чалгата.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 17 Яну 2009 18:58

Кире не съм казал, че еба такива като Андреа...

Просто видях мнение, че чалгарките били адски гадни и едвали не, никой няма да ги отпере.За т'ва пуснах снимката :Д

И продължавам да твърдя, че който каже, че Андреа е грозна е педал!

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 17 Яну 2009 19:03

аз па тая мадама я видях в сериала на Слави и ми взе акъла, нищо че е гадна чалгарка

:oops: :oops: :oops: :oops:

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Яну 2009 19:04

Емануела фтв!

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Яну 2009 19:19

Бегай бе ... баси гадните нагримирани курви, никога няма да ги еба, шото после няма за кво да си говорим. Аз спя само с умни момичета :oops:

А Вермик, никой не ще да ти слуша реването путко, и поне тук никой не ти натрапва чалга и някви фешън псевдо култури, така че не се обяснявай. Не те знам къв си, но говориш като застаряваща леличка. Признавам - чалгата е примитивна, просташка и вулгарна, но както съм казвал 100 пъти - не съм тъпак който ще си определя начина на живот и мисленето от толкова долен музикален стил. Масата тъпи копелета в момента слушат чалга, но много тъпи копелета познавам които слушат рап, метъл (да, точно така), електроника (па там колко много амеби има), бритпоп и квот още се сетите. Всичко си зависи от човека.

Ако имате нещо против някой да ви натрапва чалгата - отидете и му го кажете, а не се обяснявайте в нета, смешници.

Профил

Публикувано на: 17 Яну 2009 19:46

позата е мноо важна част от цялото т'ва..
не мога да съм убеден къв процент от метълите у форумо реално мразят чалгата заради същността и .. ама познавам ТООЛКОВА много хора , които я мразят само , 'щото така е ТРВЕ , Риъл , щото е тъпа и за тъпи хора и т.н.
стереотипите никога не водят до нищо хубаво , ако знаете колко тъпи метъли па съм виждал
никва връзка :)

не , не слушам чалга .. ма когат' ми я пуснат на купон , от време навреме ми се закача по некоя песен в главата . кво толко , харакири ли да си напраа са ..

глеам нагоре спорите за тъпите курви и клатещите задници :)
не ви кефат такиа момета - никой не ви кара да праите нищо с тях..
факт е , че дори да са по-тъпи .. са доста по-поддържани от привърженичките на некои други стилове музика (включвам и рапа тука .. не ми се приказва кат вида неква смъкната кво ми се иска да и причина , мноо рядко им отива )
тва последното от личен опит
може би просто не съм попадал на супер поддържани метълки и рапърки (попадал съм де .. ставаше въпрос по общо)
та ста'а ли въпрос за естетика .. еми честно казано друсащите се задници на поддържаните гореспоменати малоумни (може би) путки са доста по естетични от сплъстената коса на най-върлата привърженичка на .. меноуар примерно
:)

изобщо .. кви са теа дискусии.
супер безмислени , а се обсъждат доста често .. секи човек е индивидуален , далеч съм от мисълта , че някой тук ше си промени мнението за нещо , било то музика или определената група хора слушащи я. просто ня'я как .. особено в този форум.
дискусиите са хубаво нещо , когато водят до резултат
такива обикновено водят до 16 реда псувни и епитети относно едните или другите в секи 3ти пост и 17 страници тема преливане от пусто в празно

късмет и успех

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Яну 2009 20:09

А на никои ли не му мина през ума че чалгараките не е 100% задължително да са тъпи?

Профил ICQ Skype

Публикувано на: 17 Яну 2009 20:19

Тази Емануела бая големи цици има :o . В клиповете и изобщо не личат.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 17 Яну 2009 20:38

Емануела не е зле много честно казано. :D
Май?

Профил

Публикувано на: 17 Яну 2009 20:51

Kazim написа:
Май?

И ти не би бил зле след 100 пластични операции, силикони и тн. :lol:

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 17 Яну 2009 21:26

Яко тунинг! :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Яну 2009 21:42

Пичове - не ми харесва как музиката влияе на визията на човек. :shock:
То добре да имаш тениска на твоя любима група ама да си слагаш грим.(Емо-стайл).
Всяка жена да се поддържа и да слуша, която ще музика - дори от отдавна изчезнали африкански племена.
Вервайте или не аз съм поддръжник на младите, естествени гърди и дупета.
Не отричам че няма да оправя някоя чалгарка/чалга певица.Тук става въпрос за задоволяване на нужди не на критика на "Война и Мир".Уважавам както и умните момичета така и красивите.Едни успяват с ум други - с красота.

Профил Skype WWW

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 17 Яну 2009 22:02

Steel написа:
Kazim написа:
Май?

И ти не би бил зле след 100 пластични операции, силикони и тн. :lol:
тази специално е чиста.
можеш да я видиш в сериала на слави (всеки понеделник) колко е красива без този тежкарски чалга грим.

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 18 Яну 2009 00:38

Е ти като дойдеш в НБУ, ще озверееш, щом тази посредствена уличница те кефи. :P

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 18 Яну 2009 01:54

нз точно тя има мн первезна физиономия мн ми го дига

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 18 Яну 2009 02:30

Till Lindemann написа:
нз точно тя има мн первезна физиономия мн ми го дига

да ве и мен ме дърви

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com