Sashakiss® написа:Да знаете, че кетчупа на всички "Пици на парче" е правен от добре смляни конски изпражнения.Потвърдено е!!!
=> Юта Домашна Ютеница FTW!!!
Същата дискусия водехме преди време с един приятел по повод една игра, която обиждаше без дори да беше поиграл за минута...Аз му казах, че мога да твърдя, че майка му е грозна, но това би било лишено от всякакви доказателства като се има на предвид, че никога не съм я виждал.Той пък ми казваше, че не било нужно да си ставал педал и да си го поемал отзад за да разбереш, че е гадно...Е до никъде не стигнахме, но все пак има 2 различни гледни точки по този въпрос ;pГипо написа:Dude, не е нужно да си изям лайното, за да разбера, че това е лайно, нали?
Sirius написа:Кокаин. 4 пъти в периода началото на 2004 - началото на 2007г. За последно - на рождения ден на един безкрайно значим за мен човек през март 2007г. Ефектът? Първият път ОГРОМЕН прилив на енергия и жизненост, последния - слаб, много слаб ефект - явно не беше кой знае колко качествен, предвид факта, че се плащаше от рожденика.
Радвам се, че успях да превъзмогна натрапчивото влечение към кокаина и пристрастеността си към обикновените цигари при това без да кача килограми. Успешно спрях всякакъв алкохол и в момента се чувствам изключително добре, с бистър и спокоен ум, отдаден изцяло на целите си. Всичко това дължа на фитнеса.
BadgerBadgerBadger, разбираш ли, когато чета/уча, тренирам във фитнеса или се занимавам с нещо, свързано с пари (най-често моите), усещам, че вече съм далеч по-уверен в себе си, мисля по-целенасочено и активно. Адреналин? Ок, нищо против. Нали не е никотин, разни алкохолни деривати, кофеин и по-лошо...
Е да ма към тях не се пристрастявашAndrey358 написа:Та въпросът ми, който е почти риторичен ,е ти взимаш ли от онези хапчета и прочее неща дето те правят огромен, и ако да то не си постигнал нещо повече от последния наркоман, тъй като тези неща увреждат здравето (физически и психически) колкото и наркотиците, ако не и повече.