=> Юта Домашна Ютеница FTW!!!Sashakiss® написа: Да знаете, че кетчупа на всички "Пици на парче" е правен от добре смляни конски изпражнения.Потвърдено е!!!
Наркотици
- martinkfreеman
- OnePageLife
- Undead Dude
- Обратна връзка:
Айде, айде. Половината не сте и виждали наркотици, а ги плюете. Аз мога само за тревата да говоря, щото синтетики не съм пробвал, а гъбки не са ми попадали. Докато пушех ми беше весело... разпусках. От 6-7-8месеца не пуша, обаче, и не чувствам нужда да пафкам- правя си веселото и без трева.
flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
- Undead Dude
- Обратна връзка:
Същата дискусия водехме преди време с един приятел по повод една игра, която обиждаше без дори да беше поиграл за минута...Аз му казах, че мога да твърдя, че майка му е грозна, но това би било лишено от всякакви доказателства като се има на предвид, че никога не съм я виждал.Той пък ми казваше, че не било нужно да си ставал педал и да си го поемал отзад за да разбереш, че е гадно...Е до никъде не стигнахме, но все пак има 2 различни гледни точки по този въпрос ;pГипо написа:Dude, не е нужно да си изям лайното, за да разбера, че това е лайно, нали?
П.П К'во прави GreyLord, още ли се напушва като за последно ;p
- Шеф на екарисаж
-
Zero-Blade
- Обратна връзка:
- Шеф на екарисаж
Само да ви кажа че т.нар. херц се извлича от опиумен мак,така че не е синтетика.Кокаина също не е синтетика,ама се привиква и е опасен. Синтетика са ЛСД,МДМА,Амфетамините
Зная аз място на наща земя,
където ще видиш смърдящи меса.
Кучета,котки,крави,коне-
всичко тук идва,когато умре.
Екарисажа му викат и здраво смърди,
умряло животно от паважа вземи!
където ще видиш смърдящи меса.
Кучета,котки,крави,коне-
всичко тук идва,когато умре.
Екарисажа му викат и здраво смърди,
умряло животно от паважа вземи!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Сега като стана дума за фитнес искам да те попитам нещо, всички фитнес маниаци, почти без изключение зобат какви ли не химий защото не можеш да "бъдеш огромен" без това. Та въпросът ми, който е почти риторичен ,е ти взимаш ли от онези хапчета и прочее неща дето те правят огромен, и ако да то не си постигнал нещо повече от последния наркоман, тъй като тези неща увреждат здравето (физически и психически) колкото и наркотиците, ако не и повече.Sirius написа:Кокаин. 4 пъти в периода началото на 2004 - началото на 2007г. За последно - на рождения ден на един безкрайно значим за мен човек през март 2007г. Ефектът? Първият път ОГРОМЕН прилив на енергия и жизненост, последния - слаб, много слаб ефект - явно не беше кой знае колко качествен, предвид факта, че се плащаше от рожденика.
Радвам се, че успях да превъзмогна натрапчивото влечение към кокаина и пристрастеността си към обикновените цигари при това без да кача килограми. Успешно спрях всякакъв алкохол и в момента се чувствам изключително добре, с бистър и спокоен ум, отдаден изцяло на целите си. Всичко това дължа на фитнеса.
BadgerBadgerBadger, разбираш ли, когато чета/уча, тренирам във фитнеса или се занимавам с нещо, свързано с пари (най-често моите), усещам, че вече съм далеч по-уверен в себе си, мисля по-целенасочено и активно. Адреналин? Ок, нищо против. Нали не е никотин, разни алкохолни деривати, кофеин и по-лошо...
Сега по темата-напивал съм се това е всичко.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
Е да ма към тях не се пристрастявашAndrey358 написа:Та въпросът ми, който е почти риторичен ,е ти взимаш ли от онези хапчета и прочее неща дето те правят огромен, и ако да то не си постигнал нещо повече от последния наркоман, тъй като тези неща увреждат здравето (физически и психически) колкото и наркотиците, ако не и повече.
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:

|
|
|