Некой да налазва,бързо,I said!
хф,бе,моме,не им се стегай толкова

Sorrow Expert написа:Ти, тъпо същество, би ли ми обяснило от къде идва думата "мейдънка"? От Айрън Мейдън или Айран с мейдънки? И какво общо имам с което и да било от двете? Аз ще кажа, че нямам нищо общо с нито едното. Не че не обичам айран...А Всевиждащото Око може да си избоде въпросното (с моята благословия) и да си го завре там, където слънце не огрява...
Orange.LabeL написа:Sorrow Expert написа:Ти, тъпо същество, би ли ми обяснило от къде идва думата "мейдънка"? От Айрън Мейдън или Айран с мейдънки? И какво общо имам с което и да било от двете? Аз ще кажа, че нямам нищо общо с нито едното. Не че не обичам айран...А Всевиждащото Око може да си избоде въпросното (с моята благословия) и да си го завре там, където слънце не огрява...
Ето,"умно" () същество откъде идва мейдънка.
http://en.wikipedia.org/wiki/Virgin
А сега може би имаш нещо общо![]()
Sorrow Expert написа:Orange.LabeL написа:Sorrow Expert написа:Ти, тъпо същество, би ли ми обяснило от къде идва думата "мейдънка"? От Айрън Мейдън или Айран с мейдънки? И какво общо имам с което и да било от двете? Аз ще кажа, че нямам нищо общо с нито едното. Не че не обичам айран...А Всевиждащото Око може да си избоде въпросното (с моята благословия) и да си го завре там, където слънце не огрява...
Не мисля... А ти какво си, форумния шут?Отворения брат на Алминатора? Виж какво, боли ме главата и не ми е до хейт.. Пък и темата можеше да я обърнем на едно щастливо семейство, примерно. Сириус ми е брат, пък. Аурора Бореалис ми е мъж. Ако някой иска да ми е брат/сестра/куче/костенурка или плюшена играчка да се обажда. Или жена, де. И като в детската градина, йеее. :Р
Sorrow Expert написа:Orange.LabeL написа:Sorrow Expert написа:Ти, тъпо същество, би ли ми обяснило от къде идва думата "мейдънка"? От Айрън Мейдън или Айран с мейдънки? И какво общо имам с което и да било от двете? Аз ще кажа, че нямам нищо общо с нито едното. Не че не обичам айран...А Всевиждащото Око може да си избоде въпросното (с моята благословия) и да си го завре там, където слънце не огрява...
Не мисля... А ти какво си, форумния шут?Отворения брат на Алминатора? Виж какво, боли ме главата и не ми е до хейт.. Пък и темата можеше да я обърнем на едно щастливо семейство, примерно. Сириус ми е брат, пък. Аурора Бореалис ми е мъж. Ако някой иска да ми е брат/сестра/куче/костенурка или плюшена играчка да се обажда. Или жена, де. И като в детската градина, йеее. :Р
Just a Moment написа:Доста тъпо момче се извъди , явно с право са те хейтвали сички..
Аватара на кечиста може би тряя да те подсети , че е там за ебавка :/
Нишо , духай , въпреки тва.. че не ми се занимава да те карам да правиш нещо.
Orange.LabeL написа:Sorrow Expert написа:Orange.LabeL написа:Sorrow Expert написа:Ти, тъпо същество, би ли ми обяснило от къде идва думата "мейдънка"? От Айрън Мейдън или Айран с мейдънки? И какво общо имам с което и да било от двете? Аз ще кажа, че нямам нищо общо с нито едното. Не че не обичам айран...А Всевиждащото Око може да си избоде въпросното (с моята благословия) и да си го завре там, където слънце не огрява...
Не,не съм форумния шут и определено не съм брат на Алминатора ( шута е по-добрия избор в случая )
Моме.темата е за хейт.Сеш се?Нищо.Айде семействотоо!1!
Аз съм дядото! COME TO GRAND PAPA CHILDREN!!!
Just a Moment написа:А може и да не се хейтвате , а да се обичате , щото както е казал поета или президента на някоя невероятна държава "Правете мир , а не война" .. така , че ако не харесате идеята да се понахранвате кога ви скимне , ше я прекръста на ЛОВ ТОПИК и ше може да се обичаме сички и да сме едно голямо семейство като пу филмитее.
Яко нали ?
Sirius написа:Orange.LabeL написа:Sorrow Expert написа:Orange.LabeL написа:Sorrow Expert написа:Ти, тъпо същество, би ли ми обяснило от къде идва думата "мейдънка"? От Айрън Мейдън или Айран с мейдънки? И какво общо имам с което и да било от двете? Аз ще кажа, че нямам нищо общо с нито едното. Не че не обичам айран...А Всевиждащото Око може да си избоде въпросното (с моята благословия) и да си го завре там, където слънце не огрява...
Не,не съм форумния шут и определено не съм брат на Алминатора ( шута е по-добрия избор в случая )
Моме.темата е за хейт.Сеш се?Нищо.Айде семействотоо!1!
Аз съм дядото! COME TO GRAND PAPA CHILDREN!!!
Виш са.
Дедо ти е един и незаменим. Дедо ти, тва съм аз, Джони от Лагера/ Красна поляна. Ти си некой др.