Всевиждащото Око
|
|
Мнения: 72 Местоположение: Някъде в дълбините на подсъзнанието ти
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 20:57
Sorrow Expert написа: Е, тука съм съгласна с Just a moment. ;/ Трябваше да си замълчиш...
Аз,съвети от същества,които кървят по седмица всеки месец и не умират не приемам...
___________________________________ Аз виждам!!!
По-добре да си мълчиш и да те мислят за глупав,отколкото да проговориш и да свалиш всякакви съмнения!
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Коя е малката форумна мейдънка...
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
|
|
Тая теми кефи
|
|
|
|
|
Всевиждащото Око
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 20:59
Sorrow Expert написа: Коя е малката форумна мейдънка...
Издънка,по-може...
По-добре да си мълчиш и да те мислят за глупав,отколкото да проговориш и да свалиш всякакви съмнения!
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 20:59
Sorrow Expert написа: Коя е малката форумна мейдънка...
Еми подозирам,че си ти...
Ма ти ще кажеш,де
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 21:02
Ти, тъпо същество, би ли ми обяснило от къде идва думата "мейдънка"? От Айрън Мейдън или Айран с мейдънки? И какво общо имам с което и да било от двете? Аз ще кажа, че нямам нищо общо с нито едното. Не че не обичам айран... А Всевиждащото Око може да си избоде въпросното (с моята благословия) и да си го завре там, където слънце не огрява...
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 21:04
Sorrow Expert написа: Ти, тъпо същество, би ли ми обяснило от къде идва думата "мейдънка"? От Айрън Мейдън или Айран с мейдънки? И какво общо имам с което и да било от двете? Аз ще кажа, че нямам нищо общо с нито едното. Не че не обичам айран... А Всевиждащото Око може да си избоде въпросното (с моята благословия) и да си го завре там, където слънце не огрява...
Ето,"умно" ( ) същество откъде идва мейдънка.
http://en.wikipedia.org/wiki/Virgin
А сега може би имаш нещо общо
|
|
|
|
|
Всевиждащото Око
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 21:05
Аааа,егати скуката... Аз се изнасям,пък вие,другият път с повече омраза действайте! Направо с кубинките влизайте и отхапвайте глави от кръста!
Поздрави с Nirvana-I hate myself and i want to die!
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 21:12
Orange.LabeL написа: Sorrow Expert написа: Ти, тъпо същество, би ли ми обяснило от къде идва думата "мейдънка"? От Айрън Мейдън или Айран с мейдънки? И какво общо имам с което и да било от двете? Аз ще кажа, че нямам нищо общо с нито едното. Не че не обичам айран... А Всевиждащото Око може да си избоде въпросното (с моята благословия) и да си го завре там, където слънце не огрява... Ето,"умно" ( ) същество откъде идва мейдънка. http://en.wikipedia.org/wiki/VirginА сега може би имаш нещо общо
Не мисля... А ти какво си, форумния шут? Отворения брат на Алминатора? Виж какво, боли ме главата и не ми е до хейт.. Пък и темата можеше да я обърнем на едно щастливо семейство, примерно. Сириус ми е брат, пък. Аурора Бореалис ми е мъж. Ако някой иска да ми е брат/сестра/куче/костенурка или плюшена играчка да се обажда. Или жена, де. И като в детската градина, йеее. :Р
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 21:13
Sorrow Expert написа: Orange.LabeL написа: Sorrow Expert написа: Ти, тъпо същество, би ли ми обяснило от къде идва думата "мейдънка"? От Айрън Мейдън или Айран с мейдънки? И какво общо имам с което и да било от двете? Аз ще кажа, че нямам нищо общо с нито едното. Не че не обичам айран... А Всевиждащото Око може да си избоде въпросното (с моята благословия) и да си го завре там, където слънце не огрява... Ето,"умно" ( ) същество откъде идва мейдънка. http://en.wikipedia.org/wiki/VirginА сега може би имаш нещо общо Не мисля... А ти какво си, форумния шут? Отворения брат на Алминатора? Виж какво, боли ме главата и не ми е до хейт.. Пък и темата можеше да я обърнем на едно щастливо семейство, примерно. Сириус ми е брат, пък. Аурора Бореалис ми е мъж. Ако някой иска да ми е брат/сестра/куче/костенурка или плюшена играчка да се обажда. Или жена, де. И като в детската градина, йеее. :Р
Яка амфора блъскаш :Р
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 21:15
Sorrow Expert написа: Orange.LabeL написа: Sorrow Expert написа: Ти, тъпо същество, би ли ми обяснило от къде идва думата "мейдънка"? От Айрън Мейдън или Айран с мейдънки? И какво общо имам с което и да било от двете? Аз ще кажа, че нямам нищо общо с нито едното. Не че не обичам айран... А Всевиждащото Око може да си избоде въпросното (с моята благословия) и да си го завре там, където слънце не огрява... Ето,"умно" ( ) същество откъде идва мейдънка. http://en.wikipedia.org/wiki/VirginА сега може би имаш нещо общо Не мисля... А ти какво си, форумния шут? Отворения брат на Алминатора? Виж какво, боли ме главата и не ми е до хейт.. Пък и темата можеше да я обърнем на едно щастливо семейство, примерно. Сириус ми е брат, пък. Аурора Бореалис ми е мъж. Ако някой иска да ми е брат/сестра/куче/костенурка или плюшена играчка да се обажда. Или жена, де. И като в детската градина, йеее. :Р
Не,не съм форумния шут и определено не съм брат на Алминатора ( шута е по-добрия избор в случая )
Моме.темата е за хейт.Сеш се?Нищо.Айде семействотоо!1!
Аз съм дядото! COME TO GRAND PAPA CHILDREN!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 21:15
Доста тъпо момче се извъди , явно с право са те хейтвали сички..
Аватара на кечиста може би тряя да те подсети , че е там за ебавка :/
Нишо , духай , въпреки тва.. че не ми се занимава да те карам да правиш нещо.
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 21:17
Just a Moment написа: Доста тъпо момче се извъди , явно с право са те хейтвали сички.. Аватара на кечиста може би тряя да те подсети , че е там за ебавка :/ Нишо , духай , въпреки тва.. че не ми се занимава да те карам да правиш нещо.
Me?Не виждам аватар на кечист БТВ.
А ако не говориш за мен,значи верно ми има нещо ( )
x.x нещо се бъгнах
|
|
|
|
|
Sirius
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 21:18
Orange.LabeL написа: Sorrow Expert написа: Orange.LabeL написа: Sorrow Expert написа: Ти, тъпо същество, би ли ми обяснило от къде идва думата "мейдънка"? От Айрън Мейдън или Айран с мейдънки? И какво общо имам с което и да било от двете? Аз ще кажа, че нямам нищо общо с нито едното. Не че не обичам айран... А Всевиждащото Око може да си избоде въпросното (с моята благословия) и да си го завре там, където слънце не огрява... Ето,"умно" ( ) същество откъде идва мейдънка. http://en.wikipedia.org/wiki/VirginА сега може би имаш нещо общо Не мисля... А ти какво си, форумния шут? Отворения брат на Алминатора? Виж какво, боли ме главата и не ми е до хейт.. Пък и темата можеше да я обърнем на едно щастливо семейство, примерно. Сириус ми е брат, пък. Аурора Бореалис ми е мъж. Ако някой иска да ми е брат/сестра/куче/костенурка или плюшена играчка да се обажда. Или жена, де. И като в детската градина, йеее. :Р Не,не съм форумния шут и определено не съм брат на Алминатора ( шута е по-добрия избор в случая ) Моме.темата е за хейт.Сеш се?Нищо.Айде семействотоо!1! Аз съм дядото! COME TO GRAND PAPA CHILDREN!!!
Виш са.
Дедо ти е един и незаменим. Дедо ти, тва съм аз, Джони от Лагера/ Красна поляна. Ти си некой др.
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Re: [тея скоби пред тема са яко тъпи]Hate Topic Публикувано на: 31 Юли 2007 21:19
Пиле шарено,
Just a Moment написа: А може и да не се хейтвате , а да се обичате , щото както е казал поета или президента на някоя невероятна държава "Правете мир , а не война" .. така , че ако не харесате идеята да се понахранвате кога ви скимне , ше я прекръста на ЛОВ ТОПИК и ше може да се обичаме сички и да сме едно голямо семейство като пу филмитее. Яко нали ?
това как ти се струва?
А, и не си никакъв дядо. Не си никакъв в нашето чистокръвно семейство, разбираш ли. :Р И Погром ми е другия брат, независимо колко ще се цупи и дали иска. Айм со иивъл...
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 21:19
Sirius написа: Orange.LabeL написа: Sorrow Expert написа: Orange.LabeL написа: Sorrow Expert написа: Ти, тъпо същество, би ли ми обяснило от къде идва думата "мейдънка"? От Айрън Мейдън или Айран с мейдънки? И какво общо имам с което и да било от двете? Аз ще кажа, че нямам нищо общо с нито едното. Не че не обичам айран... А Всевиждащото Око може да си избоде въпросното (с моята благословия) и да си го завре там, където слънце не огрява... Ето,"умно" ( ) същество откъде идва мейдънка. http://en.wikipedia.org/wiki/VirginА сега може би имаш нещо общо Не мисля... А ти какво си, форумния шут? Отворения брат на Алминатора? Виж какво, боли ме главата и не ми е до хейт.. Пък и темата можеше да я обърнем на едно щастливо семейство, примерно. Сириус ми е брат, пък. Аурора Бореалис ми е мъж. Ако някой иска да ми е брат/сестра/куче/костенурка или плюшена играчка да се обажда. Или жена, де. И като в детската градина, йеее. :Р Не,не съм форумния шут и определено не съм брат на Алминатора ( шута е по-добрия избор в случая ) Моме.темата е за хейт.Сеш се?Нищо.Айде семействотоо!1! Аз съм дядото! COME TO GRAND PAPA CHILDREN!!! Виш са. Дедо ти е един и незаменим. Дедо ти, тва съм аз, Джони от Лагера/ Красна поляна. Ти си некой др.
Добре,тогава съм чичо Том.
COME TO UNCLE TOM CHILDREN! ! !
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 21:21
Некой да мине и да фръли малко напалм в тая тема !
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 21:22
Ти брат нали имаш(е) ? От роднини ли се отричаш, хахах... Що за анти-етично поведение ? И като не ти е до хейт, защо пишеш !? Някой случайно да те хапе за гъза и да вика "ще стискам още повече, ако не се правиш на интересна" ? Ако е така - направи снимка на избеснелия, за да го напия с ракия, ако някога случайно го видя.
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 21:22
Ти може да си ми дете. Недоразвито изтърсаче! Бтв, нямам си дете.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|