Не, трябва ти 8.8 14 години подред да ме пвнешCode Of Living написа:Не съм учил от 9 години и не съм имал по-ниска оценка от 6.00 /за годината/.martinkfreеman написа:Не съм отварял цяла година завършвам с 5.85 (5 по музика).Darth Aheron написа: Именно
п.п
не съм отварял цяла година ам въобще ама ся ми ислезе пре гъза ... Тря получа за поправката .
pwnt?
Пвнат?
Годишни оценки
- martinkfreеman
- martinkfreеman
- martinkfreеman
-
In Too Deep
- В момента играе: да бед гай
NWA написа:Ами ако евентуалната ти поправка означава по-рядко всяване във форума, то стискам ти палци.Darth Aheron написа:Иее почти сигурна поправка по англиски , стискайте палци днеска !
Е не с лошо бе момчетаmartinkfreеman написа:Стискам си кура...
Finally Juny ends...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
Aaaa,дали не ти е гадноa132 написа:10 клас - 5.41 ( пф 0.9 ми треаха )
Finally Juny ends...
- Бижутера
- Обратна връзка:
ня мене не ми достига само една единица®SnOoPy™ написа:Aaaa,дали не ти е гадноa132 написа:10 клас - 5.41 ( пф 0.9 ми треаха )за 9 стотни братче... е така напрао не им завиждам на хората дет не им достигат некви стотни до мижавата стипендия... аз така бех в 8ми клас...
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
- SweetDream
- Обратна връзка:
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
TheGuardian написа:Браво на теб, сега можеш да умреш щастлив.Code Of Living написа:Не съм учил от 9 години и не съм имал по-ниска оценка от 6.00 /за годината/.martinkfreеman написа: Не съм отварял цяла година завършвам с 5.85 (5 по музика).
pwnt?
Пвнат?
17 санта добра година до година още толкова
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Еее ,дойдохме си на думата-меренето на пишкитеVermic написа:
17 санта добра година до година още толкова
Finally Juny ends...
-
Vermic
- Обратна връзка:
®SnOoPy™ написа:Еее ,дойдохме си на думата-меренето на пишкитеVermic написа:
17 санта добра година до година още толкова. По тоя повод се сещам,че имаше некъв филм у замунда качен документален,за некъв с най-големия член у света и дет докат ебал неква оная му казала "Боже Господи,разкъса ми вътрешностите..." некви такива и само се оплаквал от болки и прочие - а бе демек и да ти е голем не е много добре
ама по-добре голем
И 6 санта са достатъчни на една жена,проблема е че всички жени са алчни
ако утре ми пише 6тица по математика (ще ме изпитва
) ще завърша със 5,79 а ако ми пише 5 (
) ще завърша със 5,71
фанах стипендийка
Can you just live without dignity?...Gosh, you must be broken somehow..
It's watever when you don't know yourself!
MyDeviantArt
It's watever when you don't know yourself!
MyDeviantArt
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
-
Vermic
- Обратна връзка:
Darth Aheron написа:Е яжте излъгах ва зех си испита !NWA написа:Ами ако евентуалната ти поправка означава по-рядко всяване във форума, то стискам ти палци.Darth Aheron написа:Иее почти сигурна поправка по англиски , стискайте палци днеска !
Кът си тъп апокалипс
Хмм не виждам ква е разликата +- 8 стотни... абсолютно никва разлика,нали така или иначе си хващаш мизерната стипендия (казвам го щото тия 21 лева са си подигравка,но да прави сте по-добре с тех от колко без тех...) и как така утре хмм срока приключи днес (четвъртък-28 юни) при вас и в петък ли ще оформят ?Нефертити написа:ако утре ми пише 6тица по математика (ще ме изпитва) ще завърша със 5,79 а ако ми пише 5 (
) ще завърша със 5,71
фанах стипендийка
Vermic е прав ние подхванахме съвсем друга тема-меренето на пишките
Точно ,затова казах,че момчета покрай тия жени откачиха централно и само си мислят за размера на тяхното мъжко достойнство, затова пък ние момчетата постоянно обсъждаме женските достойнства-гърдите.Аз лично пък се кефя повече на задниците имVermic написа:И 6 санта са достатъчни на една жена,проблема е че всички жени са алчни
Finally Juny ends...