Годишни оценки

Нещата от живота
Публикувай отговор
Аватар
martinkfreеman

Мнение от martinkfreеman »

Code Of Living написа:
martinkfreеman написа:
Darth Aheron написа:
®SnOoPy™ написа:Taя тема е за мерене на пишки. Фукльовци такива. Пък и колко ви вервам братче ;) ... аре LOCK и на тая тема

Именно
п.п
не съм отварял цяла година ам въобще ама ся ми ислезе пре гъза ... Тря получа за поправката .

Не съм отварял цяла година завършвам с 5.85 (5 по музика).
pwnt?

Не съм учил от 9 години и не съм имал по-ниска оценка от 6.00 /за годината/.
Пвнат?

Не, трябва ти 8.8 14 години подред да ме пвнеш :o .
тъп гъз
Обратна връзка:

Мнение от тъп гъз »

Сега си взех и дипломата - 5.56 :P
Аватар
Бижутера
Обратна връзка:

Мнение от Бижутера »

абе по принцип утре ли трябва да дават бележниците или в понеделник?
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
Аватар
martinkfreеman

Бижутера написа:абе по принцип утре ли трябва да дават бележниците или в понеделник?

По принцип утре.
Аватар
martinkfreеman

Darth Aheron написа:Иее почти сигурна поправка по англиски , стискайте палци днеска !

Стискам си кура...
In Too Deep
В момента играе: да бед гай

Мнение от In Too Deep »

Darth Aheron написа:Иее почти сигурна поправка по англиски , стискайте палци днеска !

Ами ако евентуалната ти поправка означава по-рядко всяване във форума, то стискам ти палци.
Аватар
®SnOoPy™
Обратна връзка:

Мнение от ®SnOoPy™ »

NWA написа:

Ами ако евентуалната ти поправка означава по-рядко всяване във форума, то стискам ти палци.

martinkfreеman написа:Стискам си кура...

Е не с лошо бе момчета :lol:
Finally Juny ends...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
Аватар
Shamancho
В момента играе: LoL

Мнение от Shamancho »

10 клас - 5.41 ( пф 0.9 ми треаха )
Аватар
®SnOoPy™
Обратна връзка:

Мнение от ®SnOoPy™ »

a132 написа:10 клас - 5.41 ( пф 0.9 ми треаха )

Aaaa,дали не ти е гадно :lol: за 9 стотни братче... е така напрао не им завиждам на хората дет не им достигат некви стотни до мижавата стипендия... аз така бех в 8ми клас...
Finally Juny ends...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
Аватар
Бижутера
Обратна връзка:

Мнение от Бижутера »

®SnOoPy™ написа:
a132 написа:10 клас - 5.41 ( пф 0.9 ми треаха )

Aaaa,дали не ти е гадно :lol: за 9 стотни братче... е така напрао не им завиждам на хората дет не им достигат некви стотни до мижавата стипендия... аз така бех в 8ми клас...

ня мене не ми достига само една единица :lol: :lol:
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
Аватар
SweetDream
Обратна връзка:

Мнение от SweetDream »

7-ми клас - 5.83
Там където взорът не стига, фантазията танцува.
d4rk.1nside
В момента играе: на бизнесчета

Мнение от d4rk.1nside »

Некво дали не ви е яд ?
#царе фаитин ;0
остарехме
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

TheGuardian написа:
Code Of Living написа:
martinkfreеman написа:
Darth Aheron написа:
®SnOoPy™ написа:Taя тема е за мерене на пишки. Фукльовци такива. Пък и колко ви вервам братче ;) ... аре LOCK и на тая тема

Именно
п.п
не съм отварял цяла година ам въобще ама ся ми ислезе пре гъза ... Тря получа за поправката .

Не съм отварял цяла година завършвам с 5.85 (5 по музика).
pwnt?

Не съм учил от 9 години и не съм имал по-ниска оценка от 6.00 /за годината/.
Пвнат?
Браво на теб, сега можеш да умреш щастлив.

17 санта добра година до година още толкова :lol:
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Аватар
®SnOoPy™
Обратна връзка:

Мнение от ®SnOoPy™ »

Vermic написа:

Еее ,дойдохме си на думата-меренето на пишките :lol: . По тоя повод се сещам,че имаше некъв филм у замунда качен документален,за некъв с най-големия член у света и дет докат ебал неква оная му казала "Боже Господи,разкъса ми вътрешностите..." некви такива и само се оплаквал от болки и прочие - а бе демек и да ти е голем не е много добре :lol: ама по-добре голем :lol:
Finally Juny ends...
Vermic
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

®SnOoPy™ написа:
Vermic написа:

Еее ,дойдохме си на думата-меренето на пишките :lol: . По тоя повод се сещам,че имаше некъв филм у замунда качен документален,за некъв с най-големия член у света и дет докат ебал неква оная му казала "Боже Господи,разкъса ми вътрешностите..." некви такива и само се оплаквал от болки и прочие - а бе демек и да ти е голем не е много добре :lol: ама по-добре голем :lol:

И 6 санта са достатъчни на една жена,проблема е че всички жени са алчни :wink:
Аватар
Нефертити
Обратна връзка:

Мнение от Нефертити »

ако утре ми пише 6тица по математика (ще ме изпитва :shock: ) ще завърша със 5,79 а ако ми пише 5 ( :finger: ) ще завърша със 5,71 :wsle: фанах стипендийка
Can you just live without dignity?...Gosh, you must be broken somehow..
It's watever when you don't know yourself!
MyDeviantArt
Vermic
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Нефертити написа:ако утре ми пише 6тица по математика (ще ме изпитва :shock: ) ще завърша със 5,79 а ако ми пише 5 ( :finger: ) ще завърша със 5,71 :wsle: фанах стипендийка

Неф ти май не разбра темата ;) я издай дълбочини.
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Мнение от THE KING OF TIME »

Sweet_Dream написа:7-ми клас - 5.83

И аз бях така 7 клас. Кво се хвалиш толкова в 7 клас всички сме некви богове :lol: .
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Vermic
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Darth Aheron написа:
NWA написа:

Е яжте излъгах ва зех си испита !

Кът си тъп апокалипс :x
Аватар
®SnOoPy™
Обратна връзка:

Мнение от ®SnOoPy™ »

Нефертити написа:ако утре ми пише 6тица по математика (ще ме изпитва :shock: ) ще завърша със 5,79 а ако ми пише 5 ( :finger: ) ще завърша със 5,71 :wsle: фанах стипендийка

Хмм не виждам ква е разликата +- 8 стотни... абсолютно никва разлика,нали така или иначе си хващаш мизерната стипендия (казвам го щото тия 21 лева са си подигравка,но да прави сте по-добре с тех от колко без тех...) и как така утре хмм срока приключи днес (четвъртък-28 юни) при вас и в петък ли ще оформят ?

Vermic е прав ние подхванахме съвсем друга тема-меренето на пишките :lol: ,то тва е любимата тема на повечето мъже (предимно децата...) умирам си от смех кат некой малоумник ми каже "снощи си го мерих..." пфф е кво,че си го мерим тва за мене са некви маниаци братче :lol: ,че фанем линия и,че си го мерим.Според мене само тия дето се притесняват,само те мерят... пък и тва общество прогресивно затъпява на толкова места слушам "копеле 28 сантима ми е...) пхахахахахх а онова пишлеме на 14 години... толко са прости,че кат лъжат дори не знаят как да лъжат... като един тъпанар от нашия клас "не мога да си го обхвана с една ръка,толкова ми е дебел...) а бе горките от тия жени се сбъркаха тия момченца...комплексираха се яката :lol: ...

Vermic написа:И 6 санта са достатъчни на една жена,проблема е че всички жени са алчни :wink:

Точно ,затова казах,че момчета покрай тия жени откачиха централно и само си мислят за размера на тяхното мъжко достойнство, затова пък ние момчетата постоянно обсъждаме женските достойнства-гърдите.Аз лично пък се кефя повече на задниците им :oops: аре,че тука стана тема за 18 + и повечето ще трее да напуснат темата :lol:
Finally Juny ends...
Публикувай отговор