Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111

Нещата от живота
Заключено
Аватар
WolfMan™

Мнение от WolfMan™ »

Kуц Пръч написа:За справяне с жегата:
Излезте в коридора на блока/къщата или слезте в мазето.
Аз отварям вратата на фризера да се поразхладя малко :lol:
Are you ready...
Тo take one step..
Out to the wild...
To be a wild wolf..
Then, follow me..
Аватар
AlShu

Мнение от AlShu »

Това е грешно - пред хладилника може за малко да стане студено, но за да компенсира копресора ще трябва да работи повече и в стаята ще стане по-топло... :lol:

В София е егати гандата комбинация от влага и жега...чувставам се, като в амазонската джунгла...или поне в нашия офис е така...климатикът не е пуснат, защото жените в стаята щели да измръзнат :evil: А познатите ме питат защо съм бил женомразец.
Заслужили са омразата ми - и зиме и лете ще ме уморят от жега.
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
Аватар
Pеnnywise9198

Мнение от Pеnnywise9198 »

Pantomime написа:Адаш!!! Да не си се пробил?! Браво, браво :)
Досега бях с класа ми до текето (голяма паркова местност на малко километри извън0 града)

Пффф...носталгия.Това е един от малкото ми спомени от моят живот в русе. :lol:
Тук долу всички се реем....

Fear of the dark,fear of the dark
I have constant fear that something's always near
I have a phobia that someone's always there
Аватар
---
Обратна връзка:

Мнение от --- »

17:44

Тука още не вали. Ама ще почне.. бяхме с едни авери на туризъм с колела по планината.. Взехме си и плеър със сайкъделик, колона, зайо-байо и бира. Добре беше.
Изкъпах се и сега си почивам. После може още по една бира да пийнем.
С'а ше цикля nfsu2 :>
Existence
В момента играе: Medieval 2: Total War

Мнение от Existence »

19:13 wow В ма3х съм, малко джаги и дота, след пицарията... Мнам, ама бях на количка, а все още ми се пие бира :/

Наркоманизирана работа, накрая ще се побъркам ...

Тука още ли е влажно, страх ме е да погледна навънка, че така ме хвана по улиците поредната доза дъжд
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle
botlik3

Мнение от botlik3 »

Тъкмо написах плана по биология.
Сега гледам "Семейство Симпсън" и след това отивам на фитнес
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
Аватар
Бижутера
Обратна връзка:

Мнение от Бижутера »

абе сичко се прееба.
нема кво да се прави,вънка гърми и вали,абе изобщо мамата си е ебало.
дано поне времето се оправи,обичам жегите,ама много... 8)
леле батенца другата седмица кво ше учиме-понеделник не се учи заради изборите,вторник и среда се учи и после 4 дена ваканция :D :D :D :D :D
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
Аватар
Gastly
Обратна връзка:

Мнение от Gastly »

KNSpirit написа:Абе Гаст, все се каня да те питам - това споменато фимейл същество от теб - тази от аватара ти ли е *in that moment KNSpirit is maybe looking like a complete nerd, but he still has to ask the question*? Или ако не е - покажи какво толкоз те праща в Нирвана бря ;)
Не е, моята е по-хубава... :)
П.С. Виж си личната :)

20:42...Мокро е...Мрачно е...Никой не излиза...Жената по Хасково се шматка, френдовете ги мързи та две не виждат...
Осъзнавам, че за два дена да се изсера 7 пъти, треа съм фанал диария...нищо, утре ще посетя съучениците, ще си оближа ръката и ще мина да се здрависам с който ме дразни :D
I stand for courage, strength,
loyalty and bravery.
I am a hard working animal,
who will excell in what I do.
I will give it all I got.
I was bred to never quit.

~American Pit Bull Terrier
Аватар
Icewarrior
Обратна връзка:

Мнение от Icewarrior »

Пфф.. ебати деня, падна ни се най-тъпата сервитьорка в Уго, по-късно в Халбите не беше по-добре работата. Ортодонтката ми я нямаше, валя ме дъжд, после пък ме валя град. Едно дърво се сцепи от гръм на 100м от мен (до Займов), после вървейки надолу в дъжда нек'ва патка си изгаси цигарата в мен... Въобще кеф от секъде, поне беше забавно тъй че не се оплаквам :)
B_M_W

Мнение от B_M_W »

Голямо лайно беше днес.Сутринта в 9 без 20 излязох да отида до даскало то 40 градуса жега а после към 12 часа духна някакъв вятър и стана задушно хем жега хем топъл вятър хем задушно.Връщам се в нас в 1 часа супер гладен и гледам няма сладко бал съм го сядам малко КВАК 3 да поцъкам че се ядосах.После в 3 и нещо легнах да поспя и се събудих в 7 естествено гладен понеже от сутринта не съм ял,гледам пак никой не е купил сладко ем сори но тая вечер гладна ще е.Че и аз както имам навик да ям по 6 републики на ден а днес изядох само 2 никак небеше добре работата.После карах малко фингър.С един ходихме да направим един билярд и така мина днес
Аватар
Creator_
Цар
В момента играе: с чурка

Мнение от Creator_ »

Разхождах се из из крайните квартали. После из парка. По тъмно. Пих бира и си мислех колко хубав е животът. Видях различни хора.
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Sick boy

Мнение от Sick boy »

B_M_W написа:Голямо лайно беше днес.Сутринта в 9 без 20 излязох да отида до даскало то 40 градуса жега а после към 12 часа духна някакъв вятър и стана задушно хем жега хем топъл вятър хем задушно.Връщам се в нас в 1 часа супер гладен и гледам няма сладко бал съм го сядам малко КВАК 3 да поцъкам че се ядосах.После в 3 и нещо легнах да поспя и се събудих в 7 естествено гладен понеже от сутринта не съм ял,гледам пак никой не е купил сладко ем сори но тая вечер гладна ще е.Че и аз както имам навик да ям по 6 републики на ден а днес изядох само 2 никак небеше добре работата.После карах малко фингър.С един ходихме да направим един билярд и така мина днес
Ем че то фингъра кара ли се :lol:
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Frosty

Мнение от Frosty »

Кара се като на скейта му се чупи едната машинка и нямам кинти за нова ще се кара
П.С.Аз съм БМВ-то но чак сега оправихме едни гафове с админа и трябваше да съм БМВ-то докато се оправи този профил
Аватар
WolfMan™

Мнение от WolfMan™ »

добър Вечер :P Аз днес си искарах времето идеално. Поспуртувах, поиграх си на компа - просто перфектен ден :lol:
Are you ready...
Тo take one step..
Out to the wild...
To be a wild wolf..
Then, follow me..
Аватар
Pеnnywise9198

Мнение от Pеnnywise9198 »

Добро утро съфорумци.Тази нощ определено няма да се спи :(.Тъпо 3 в 1 защо го пих...Нищо поне тази седмица съм втора смяна :].Айде отивам да играя dota няколко часа, докато чакам пицарията да отвори...отсега вкусвам айряна и пицата.Ммммм.... :P
Тук долу всички се реем....

I have constant fear that something's always near
I have a phobia that someone's always there
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Добро утро от мен в 06:41!
Мсиелх да стана в 8:15 но в 6:00 се въртях в леглото станах и си пуснах един душ.
Поне съм втора смяна и за днес не виждам голям смисъл да уча.
Закуската не беше точно класическата представа за закуска - Шкембе Чорба , но и това ме задоволявя.
:]
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Кирчоу

Мнение от Кирчоу »

Здравейете драги хора 07:00 .от 5 сутринта съм буден , нема нищо за ядене ..вали дъжд а бе мазало .... :roll:
Frosty

Мнение от Frosty »

Днес май времето ще е по добро-тук в Русе е хладно за сега,вижда се че през ноща е валял малко дъжд което е добре.Днес едва ли много ще се учи хората ще ходят до даскало колкото да нямат отсъствия,както и аз.Общо взето днес ще бъде хубав ден :)
Аватар
Wong Fei Hung
В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
Обратна връзка:

Мнение от Wong Fei Hung »

Добро утро и от мен... Вчера се отпуснах в прегръдките на няколко филма и след обилно ядене заспах (пак) доста късно... Днес сутринта не мога да отлепя от възглавницата... За обяд очаквам да се сборя с няколко кебапчета и кюфтенца и порядъчно количество хляб (че да ми държи до вечерта), когато пак ще сдъвча един-два филма (а може и да излизам с един авер), така че общо взето имам предварителни планове, само нещо да не се обърка и да си лягам относително рано 9при положение, че уикенда е вече с единия крак излязъл от забвение... Тук в Поморие времето е някакво подобие на мътно със сиви облаци вещаещи някой и друг дъжд, но поне не е толкова горещо, както вчера и не се варя в собствения си сос... Лека работа на всички работещи и лек ден на всички учащи се...
http://gmbd.eu/blog
http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Мнение от THE KING OF TIME »

Със ставането на компира.След закуската(некъв козунак) се опитвам да се ободря с малко сръбски шлагери,ама като гледам успех няма.Сега ще трябва да диря из помагало.цом за некъв доклад по икономика и после да уча по етика,информатика,география(абе мамата си е ебало).Косата ми е мокта от душа,но аз така или иначе не я усещам. :roll: .Та така че това е засега,
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Заключено