Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Май 2007 15:59

Kуц Пръч написа:
За справяне с жегата:
Излезте в коридора на блока/къщата или слезте в мазето.

Аз отварям вратата на фризера да се поразхладя малко :lol:

To be a wild wolf..
Then, follow me..

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Май 2007 16:12

Това е грешно - пред хладилника може за малко да стане студено, но за да компенсира копресора ще трябва да работи повече и в стаята ще стане по-топло... :lol:

В София е егати гандата комбинация от влага и жега...чувставам се, като в амазонската джунгла...или поне в нашия офис е така...климатикът не е пуснат, защото жените в стаята щели да измръзнат :evil: А познатите ме питат защо съм бил женомразец.
Заслужили са омразата ми - и зиме и лете ще ме уморят от жега.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Май 2007 16:13

Pantomime написа:
Адаш!!! Да не си се пробил?! Браво, браво :)
Досега бях с класа ми до текето (голяма паркова местност на малко километри извън0 града)

Пффф...носталгия.Това е един от малкото ми спомени от моят живот в русе. :lol:

Fear of the dark,fear of the dark
I have constant fear that something's always near
I have a phobia that someone's always there

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Май 2007 16:45

17:44

Тука още не вали. Ама ще почне.. бяхме с едни авери на туризъм с колела по планината.. Взехме си и плеър със сайкъделик, колона, зайо-байо и бира. Добре беше.
Изкъпах се и сега си почивам. После може още по една бира да пийнем.
С'а ше цикля nfsu2 :>

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 17 Май 2007 18:14

19:13 wow В ма3х съм, малко джаги и дота, след пицарията... Мнам, ама бях на количка, а все още ми се пие бира :/

Наркоманизирана работа, накрая ще се побъркам ...

Тука още ли е влажно, страх ме е да погледна навънка, че така ме хвана по улиците поредната доза дъжд

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Май 2007 18:24

Тъкмо написах плана по биология.
Сега гледам "Семейство Симпсън" и след това отивам на фитнес

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Май 2007 19:12

абе сичко се прееба.
нема кво да се прави,вънка гърми и вали,абе изобщо мамата си е ебало.
дано поне времето се оправи,обичам жегите,ама много... 8)
леле батенца другата седмица кво ше учиме-понеделник не се учи заради изборите,вторник и среда се учи и после 4 дена ваканция :D :D :D :D :D

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Май 2007 19:36

KNSpirit написа:
Абе Гаст, все се каня да те питам - това споменато фимейл същество от теб - тази от аватара ти ли е *in that moment KNSpirit is maybe looking like a complete nerd, but he still has to ask the question*? Или ако не е - покажи какво толкоз те праща в Нирвана бря ;)

Не е, моята е по-хубава... :)
П.С. Виж си личната :)

20:42...Мокро е...Мрачно е...Никой не излиза...Жената по Хасково се шматка, френдовете ги мързи та две не виждат...
Осъзнавам, че за два дена да се изсера 7 пъти, треа съм фанал диария...нищо, утре ще посетя съучениците, ще си оближа ръката и ще мина да се здрависам с който ме дразни :D

who will excell in what I do.
I will give it all I got.
I was bred to never quit.

~American Pit Bull Terrier

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Май 2007 19:49

Пфф.. ебати деня, падна ни се най-тъпата сервитьорка в Уго, по-късно в Халбите не беше по-добре работата. Ортодонтката ми я нямаше, валя ме дъжд, после пък ме валя град. Едно дърво се сцепи от гръм на 100м от мен (до Займов), после вървейки надолу в дъжда нек'ва патка си изгаси цигарата в мен... Въобще кеф от секъде, поне беше забавно тъй че не се оплаквам :)

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 17 Май 2007 20:19

Голямо лайно беше днес.Сутринта в 9 без 20 излязох да отида до даскало то 40 градуса жега а после към 12 часа духна някакъв вятър и стана задушно хем жега хем топъл вятър хем задушно.Връщам се в нас в 1 часа супер гладен и гледам няма сладко бал съм го сядам малко КВАК 3 да поцъкам че се ядосах.После в 3 и нещо легнах да поспя и се събудих в 7 естествено гладен понеже от сутринта не съм ял,гледам пак никой не е купил сладко ем сори но тая вечер гладна ще е.Че и аз както имам навик да ям по 6 републики на ден а днес изядох само 2 никак небеше добре работата.После карах малко фингър.С един ходихме да направим един билярд и така мина днес

Профил

Цар
Аватар
В момента играе: с чурка
Заглавие:
Публикувано на: 17 Май 2007 20:22

Разхождах се из из крайните квартали. После из парка. По тъмно. Пих бира и си мислех колко хубав е животът. Видях различни хора.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Май 2007 21:01

B_M_W написа:
Голямо лайно беше днес.Сутринта в 9 без 20 излязох да отида до даскало то 40 градуса жега а после към 12 часа духна някакъв вятър и стана задушно хем жега хем топъл вятър хем задушно.Връщам се в нас в 1 часа супер гладен и гледам няма сладко бал съм го сядам малко КВАК 3 да поцъкам че се ядосах.После в 3 и нещо легнах да поспя и се събудих в 7 естествено гладен понеже от сутринта не съм ял,гледам пак никой не е купил сладко ем сори но тая вечер гладна ще е.Че и аз както имам навик да ям по 6 републики на ден а днес изядох само 2 никак небеше добре работата.После карах малко фингър.С един ходихме да направим един билярд и така мина днес

Ем че то фингъра кара ли се :lol:

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Май 2007 21:06

Кара се като на скейта му се чупи едната машинка и нямам кинти за нова ще се кара
П.С.Аз съм БМВ-то но чак сега оправихме едни гафове с админа и трябваше да съм БМВ-то докато се оправи този профил

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Май 2007 21:20

добър Вечер :P Аз днес си искарах времето идеално. Поспуртувах, поиграх си на компа - просто перфектен ден :lol:

To be a wild wolf..
Then, follow me..

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Май 2007 04:00

Добро утро съфорумци.Тази нощ определено няма да се спи :(.Тъпо 3 в 1 защо го пих...Нищо поне тази седмица съм втора смяна :].Айде отивам да играя dota няколко часа, докато чакам пицарията да отвори...отсега вкусвам айряна и пицата.Ммммм.... :P

I have constant fear that something's always near
I have a phobia that someone's always there

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Май 2007 05:42

Добро утро от мен в 06:41!
Мсиелх да стана в 8:15 но в 6:00 се въртях в леглото станах и си пуснах един душ.
Поне съм втора смяна и за днес не виждам голям смисъл да уча.
Закуската не беше точно класическата представа за закуска - Шкембе Чорба , но и това ме задоволявя.
:]

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 18 Май 2007 06:00

Здравейете драги хора 07:00 .от 5 сутринта съм буден , нема нищо за ядене ..вали дъжд а бе мазало .... :roll:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 18 Май 2007 06:13

Днес май времето ще е по добро-тук в Русе е хладно за сега,вижда се че през ноща е валял малко дъжд което е добре.Днес едва ли много ще се учи хората ще ходят до даскало колкото да нямат отсъствия,както и аз.Общо взето днес ще бъде хубав ден :)

Профил

Аватар
В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
Заглавие:
Публикувано на: 18 Май 2007 07:13

Добро утро и от мен... Вчера се отпуснах в прегръдките на няколко филма и след обилно ядене заспах (пак) доста късно... Днес сутринта не мога да отлепя от възглавницата... За обяд очаквам да се сборя с няколко кебапчета и кюфтенца и порядъчно количество хляб (че да ми държи до вечерта), когато пак ще сдъвча един-два филма (а може и да излизам с един авер), така че общо взето имам предварителни планове, само нещо да не се обърка и да си лягам относително рано 9при положение, че уикенда е вече с единия крак излязъл от забвение... Тук в Поморие времето е някакво подобие на мътно със сиви облаци вещаещи някой и друг дъжд, но поне не е толкова горещо, както вчера и не се варя в собствения си сос... Лека работа на всички работещи и лек ден на всички учащи се...

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 18 Май 2007 08:36

Със ставането на компира.След закуската(некъв козунак) се опитвам да се ободря с малко сръбски шлагери,ама като гледам успех няма.Сега ще трябва да диря из помагало.цом за некъв доклад по икономика и после да уча по етика,информатика,география(абе мамата си е ебало).Косата ми е мокта от душа,но аз така или иначе не я усещам. :roll: .Та така че това е засега,

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com