konar написа:BG R&B най-готината музика.Аз само такава слушам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:ДДДДДДДДДДДДДД
ЩРОФЛ
хоптроп
The Chameleon написа:Brain написа:No написа:Музиката се дели на две - Limp Bizkit & Prodigy и всичко останало. Без повече коментар.
![]()
По въпроса - Death Metal, Grindcore, Hardcore, Punk и горе-долу Ska.
Punk и Death Metal, аре ве. ;р
Prodigy са велики.
П.п. Авторе, няма да ти кажа, щото темата ти понамирисва. ;р
П.п.п. MuZikFrEaK, ахаха.. хлапак, ти хубаво чу от Ноктурно за NWOBHM, ама аре кажи ми две такива групи ве? Пхах.
SonicVibe написа:Хъх, мислите си че сте чули кофти музика? Вземете чуйте тази.... ъхъм, (анти)музика
Chris написа:Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
SonicVibe написа:Хъх, мислите си че сте чули кофти музика? Вземете чуйте тази.... ъхъм, (анти)музика
SonicVibe написа:Хъх, мислите си че сте чули кофти музика? Вземете чуйте тази.... ъхъм, (анти)музика :twisted:
Jorix написа:Абе тъпанар питам не щото се правя на разбирач ами точно щото не разбирам.И знам че не е всичко просто реших че вместо да ги изброявам сичките мога за по прсото да кажа ,,почти всичко'' сеш се?А иначе очаквах че някои ще се заяде спокоNattestid написа:Jorix написа:Абе ква е разликата между хардрок и метъл?А иначе слуам предимно хаус,чалга,рап абе почти всичко без метъл
разликата е: Led Zeppelin - Iron Maiden
Да не става дума, че съществуват недоразумения като готик метъл и любовен метъл, гейски метъл и т.н. извращения.
NWOBHM (new wave ov british heavy metal), thrash, death, heavy, speed, power, progressive, alternative и разни симфонични нещица. Къде е разликата, верно ? Къде са на Цепелин, Пърпъл, Юрая Хийп, Уайтснейк, Рейнбоу, Стейтъс Куо и Форинър песните, а къде са 1:1 с тях Morbid Angel и Pestilence, нали ? Че и Nile при Ричи Блекмор... ААХХАХАХА.
Не се прави на разбирач. Путки майни сте до един... тотални капути. Поне слушайте музика като ще задавате такива малоумни въпроси...
Ще се заям за мнението ти - "А иначе слуам предимно хаус,чалга,рап абе почти всичко" - това далеч не е дори "почти всичко". Това е нищо.
хейлз