Фона не съм го правил аз и двете самолетчета не съм но другите съм ги рисувал то си личиadmin's minion написа:#Вампира, тази картинка НЕ си я правил ти.

The Vampire написа:®SnOoPy™ написа:The Vampire написа:Държа да отбележа че са правени по друга картинка... цветовете и формата и т.н. но иначе аз съм ги правил
Does anyone care?
I'don't now
Ами да ти кажа, принципно това по което драскаш, не е самия сензор. Т.е., повърхността е повечето пъти от тези пластмасови прозрачни неща (боли главата, не се сещам как се казваха)... дето правят корицита на някои тетрадки от тяхLeach написа:
Правил съм много картинки с разните му там четки, но не смятам, че изобщо си заслужава да ги поствам
P.S.Знам, че тук има хора, които също ползват таблет и са с повече опит от мен за тва имам едно запитване към тях.Значи от 2 дни имам такова нещо и не съм много запознат.Та...може да се работи без писалката да се допира до таблета (писалката се движи на 3-5 мм от повърхността) обаче работата е там, че ми е по-удобно да я допирам до самия таблет, когато рисувам.Та проблема е, че забелязах как повърхността се надрасква.Тва нещо фатално ли е или няма за кво толкова да се притеснявам?
The Vampire написа:
*Ghost Master написа:Ами да ти кажа, принципно това по което драскаш, не е самия сензор. Т.е., повърхността е повечето пъти от тези пластмасови прозрачни неща (боли главата, не се сещам как се казваха)... дето правят корицита на някои тетрадки от тях Та, нищо фатално ако го драскаш, той сензора принципно си е предпазен. Драскането може да ти пречи само чисто визуално (ако си решил да го държиш нов с години...).
°•Demon Hunter•° написа:Хехехехехехех яки са бе Не ги мога такива![]()
Nhaz'Ul написа:°•Demon Hunter•° написа:Хехехехехехех яки са бе Не ги мога такива![]()
Един въпрос.
Защо трябва да изкопаеш една тема, само за да кажеш, че, "ти такива не можеш"????? И мен ме кефят, и аз "такива не мога", ама не го разгласявам на цел бел свет... За един месец писане във форума мисля, че съм разбрал (старите форумци ще кажат дали е така), че тук се казва какво МОЖЕШ, а не какво НЕ МОЖЕШ. Иначе и аз мога да тръгна по специализирания форум примерно и да се изтропам в темата за Фифа: "Абреее, хорааа, мноу яко нещо било туй фифътъ, амъ я не моем да я играем!"
А, и моля те, като си пуснал един пост и се сетиш да добавиш нещо, редактирай го, вместо да лепнеш нов. На флууда никой, ама никой в този свят не гледа с добро око.
И, щях да пропусна... гледам да не се заяждам за глупости с форумците, ама мене лично леко ме дразни фактът, че си сменяш ника през два часа.