Пускайте тук неща които сте правили на фотошоп... това си е вид творчество така че реших че ще е хубаво да си има тема (може и да има такава тема но не е на първата страница а със сърч функцията на форума човек никога не може да намери това което търси)
OnePageLife много добре! Изцяло ли са нарисувани от теб.
Док, ами на ръка съм ги рисувал да, после само ги оцветих. За твоята снимка не разбрах какво точно си направил.
Не, не съм ги рисувал аз. Взех няколко картинки от офицялния сайт на Lineage II, изрязах ги и ги сглобих в една. Сложих фон и осветление и после я обработих така, че да наподобява на рисунка.
+
+
humanity... it is a thing, that is not meant to last...
съвсем бърза скица - отпреди 3 минути .. ще го направя цветно и като хората - само да не губя идеята ; )
(целият фон е в усмивки, но той няма да го забележи)
Die Kampfkraft написа:съвсем бърза скица - отпреди 3 минути .. ще го направя цветно и като хората - само да не губя идеята ; ) (целият фон е в усмивки, но той няма да го забележи)
Die Kampfkraft написа:съвсем бърза скица - отпреди 3 минути .. ще го направя цветно и като хората - само да не губя идеята ; ) (целият фон е в усмивки, но той няма да го забележи)
Това е страхотно
А иначе
Ето едно от последните ми подписчета
По поръчка на един тип от един форум