Raziel™ написа:имаше една книга с толкова оплетена и пълна със загатки ,че я четох три пъти за да я схвана
Да не е била "Мечо Пух"?
Lady Winterfell написа:Raziel™ написа:имаше една книга с толкова оплетена и пълна със загатки ,че я четох три пъти за да я схвана
Да не е била "Мечо Пух"?
Sparhawk написа:всички хроники ли визираш, или оригиналните три?
ЗА мене Хрониките на Нарния
Търговските закони ме удариха в земята, уча ги 4 години и 2 думи не схващам. Познато ли ви е това чувство да четете 8 пъти един и същ ред, а накрая да си кажете ''WTF означава това?!?!?!?!'
CoHdoR4e|0 написа:За мен Ерагон , Нарния , Потър и Властелина
Dadi написа:А бе, гледам, че навсякъде хвалят "Колелото на Времето", та да питам за к'во става въпрос в него? 'Щото скоро ми свършват Пратчетите и тре'а да си намеря нещо да чета. ^^
Nietzsche написа:Хрониките на Драконовото Копие според мен са от не-чак-толкова-стойностните фентъзи поредици. Имат разни битки, имат задължителната елф/джудже/човек/полуръст/боец/магьосник/крадец схема, но не мисля, че са заредени с повече от истинската фентъзи магия от Хари Потър, да речем. А това, трябва да се съгласим, не е много. Твърде опростени и екшън-ориентирани ми се сториха, а като ги четох бях по-малък и повече си падах по тази насоченост. Ако ги прочета сега, имам чувството, че няма да мога да мина и 50 страници. Имаше някакви там елементи с оня тъмен маг, който търсеше себе си и с джуджето, което се страхуваше, че ще сдаде багажа на следващия баир, но иначе нищо смислено.
Не знам, някой от феновете на поредицата ако реши да ме опровергае нека заповяда, но лично за мен не стават.
Shady написа:Познато ли ви е това чувство да четете 8 пъти един и същ ред, а накрая да си кажете ''WTF означава това?!?!?!?!''
Suender написа:П.П. А властелина, колко е гей...имам чувството, че е малко по-гей от Harry !!!!!!!ROFL