Heroes V might and magic ---Официална Тема---

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Публикувай отговор
Devil™
Обратна връзка:

Мнение от Devil™ »

Ами не знам и според мен картите са малко,но това е без значение защото според мен ще стане същото като War Craft III-ще се направят страшно много карти,които просто ще се пускат в нета-сваляш слагаш и играеш.Да направиш карти на Heroes V не би следвало да е трудно при положение,че доста си приличат по графика с War Craft III(лично мнение).
TheGuardian

Мнение от TheGuardian »

Карти все още не могат да се правят, защото няма мап едитор.
Но като цяло според мен играта има възможност да бъде модифицирана. В /data/ се намират .pak файловете, които могат да се редактират. Стига да е някой разбираш може и да се постигне нещо...
Не съм разглеждал подробно, но на бетата можеше да се променят атрибутите на единиците, външния вид и т.н.;)
(^_^)

Мнение от (^_^) »

Sharky™ написа:Ами не знам и според мен картите са малко,но това е без значение защото според мен ще стане същото като War Craft III-ще се направят страшно много карти,които просто ще се пускат в нета-сваляш слагаш и играеш.Да направиш карти на Heroes V не би следвало да е трудно при положение,че доста си приличат по графика с War Craft III(лично мнение).

По принцип си прав но си мисля, че все пак в Heroes-a има много повече детайли - от всевъзможни сгради, мелници и тем подобни до разни табелки, ресурси и артефакти. Дано не съм прав и започнат да наизлизат яко карти. :)
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

ха хироус карта се прави много по трудно от колкото на няква ртс има хиляди неща които трябва да се пипнат а за да се постигне баланс на картата са нужни месеци с непрестанно игране и промени по картата абе като цяло е доста трудно аз лично съм правил карти за хироус 2 и 3 и просто знам за кво става дума няма нищо общо с уаркратфт
Аватар
DirecteX

Мнение от DirecteX »

А дано стане като Warcraft-a - велика !
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

DirecteX* написа:А дано стане като Warcraft-a - велика !
WTF???
Steel
Обратна връзка:

Мнение от Steel »

The Heart of Hearts написа:
WTF???
Не му се връзвайте, поредния warcraft дебил :roll:
Аватар
Scar
Обратна връзка:

Мнение от Scar »

Steel написа:
WTF???
Тва е един пич от клана ми на Уаркрафт.Не го флеймвайте :)
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

Popcorn написа:
Steel написа:
The Heart of Hearts написа: WTF???
Ти имаш клан на Крафта !? :shocked:
Аватар
Scar
Обратна връзка:

Мнение от Scar »

Popcorn написа:
Steel написа:Не му се връзвайте, поредния warcraft дебил :roll:
Ти имаш клан на Крафта !? :shocked:
Мда в бнет...
Devil™
Обратна връзка:

Мнение от Devil™ »

iddqd написа:ха хироус карта се прави много по трудно от колкото на няква ртс има хиляди неща които трябва да се пипнат а за да се постигне баланс на картата са нужни месеци с непрестанно игране и промени по картата абе като цяло е доста трудно аз лично съм правил карти за хироус 2 и 3 и просто знам за кво става дума няма нищо общо с уаркратфт
Moже и да се прави трудно,но отсега мога да се хвана на бас,че веднага щом излезне мап едитора ще се намерят хора,които ще направят адски много карти.
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

Хора обяснете ми нещо... играя със всяка една фракция от Хироуса срещу всякакви комбинации. Компютърът винаги идва с армия която е меко казано перфектна, унищожавам я и след една седмица пристига със още по-голяма. А мен ме е върнал в каменната ера от миналата битка. Сещате се за резултата. И това на Normal. А сега де срам голям :D
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

олд скул копеле ;]
DeViL
Обратна връзка:

Мнение от DeViL »

много бързо се развиват компютрите...като играх на Custom Game аз едва направих 6 титана оня ми скочи с 40 ангела :?
Пука ми, че ми дреме
Аватар
O6im

Мнение от O6im »

Явно комп. е направен много силен и аз така едвам го побеждавам с ,,Пирова победа" и той след малко ми идва с ебаси армията и ме разбива :evil:
Devil™
Обратна връзка:

Мнение от Devil™ »

Споко,явно има някакъв дисбаланс при нивата на трудност.Да се надяваме,че с първия пач за играта ще се оправи този проблем.
sergeantrh0

Мнение от sergeantrh0 »

Sharky™ написа:Споко,явно има някакъв дисбаланс при нивата на трудност.Да се надяваме,че с първия пач за играта ще се оправи този проблем.
А до тогава ще цъкаме кампаниите
Devil™
Обратна връзка:

Мнение от Devil™ »

Точно това имах предвид :) Само,че сега съм забил на третата кампания на инферно-фолем шит е!Трябва да изпълна 100 обджектива и същевременно единия е да убия един герой който след време идва с ебаси армията...некой ако я е минал да помага...
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Moже и да се прави трудно,но отсега мога да се хвана на бас,че веднага щом излезне мап едитора ще се намерят хора,които ще направят адски много карти.
карти много ще има ама без мап едитор незнам как а иначе не е хубова това с многото карти дето на бързо ги пускат повечето от тях са шит голям за тва е добре да се теглят само карти които са първи в класаците и тем подобни а иначе и ние тука на хот сиит играеме ама компиутрите на нормал са некви изроди баси трудното ама несме играли достатачно де за месец два може да станеме по добри
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

iddqd написа:
карти много ще има ама без мап едитор незнам как а иначе не е хубова това с многото карти дето на бързо ги пускат повечето от тях са шит голям за тва е добре да се теглят само карти които са първи в класаците и тем подобни а иначе и ние тука на хот сиит играеме ама компиутрите на нормал са некви изроди баси трудното ама несме играли достатачно де за месец два може да станеме по добри
Абе то не може да станем по-добри ние трябва да станем задължително по-добри. :wink:
Играл съм на 3-ката на цар и е къде,къде по-лесно... това тук е направо мъка бе да му се невиди.
За първи път виждам AI да бие човек направо невероятно! Да се стягаме хора ,че голям позор :)
Публикувай отговор