Heroes V might and magic ---Официална Тема---
-
Devil™
- Обратна връзка:
Ами не знам и според мен картите са малко,но това е без значение защото според мен ще стане същото като War Craft III-ще се направят страшно много карти,които просто ще се пускат в нета-сваляш слагаш и играеш.Да направиш карти на Heroes V не би следвало да е трудно при положение,че доста си приличат по графика с War Craft III(лично мнение).
-
TheGuardian
Карти все още не могат да се правят, защото няма мап едитор.
Но като цяло според мен играта има възможност да бъде модифицирана. В /data/ се намират .pak файловете, които могат да се редактират. Стига да е някой разбираш може и да се постигне нещо...
Не съм разглеждал подробно, но на бетата можеше да се променят атрибутите на единиците, външния вид и т.н.
Но като цяло според мен играта има възможност да бъде модифицирана. В /data/ се намират .pak файловете, които могат да се редактират. Стига да е някой разбираш може и да се постигне нещо...
Не съм разглеждал подробно, но на бетата можеше да се променят атрибутите на единиците, външния вид и т.н.
Sharky™ написа:Ами не знам и според мен картите са малко,но това е без значение защото според мен ще стане същото като War Craft III-ще се направят страшно много карти,които просто ще се пускат в нета-сваляш слагаш и играеш.Да направиш карти на Heroes V не би следвало да е трудно при положение,че доста си приличат по графика с War Craft III(лично мнение).
По принцип си прав но си мисля, че все пак в Heroes-a има много повече детайли - от всевъзможни сгради, мелници и тем подобни до разни табелки, ресурси и артефакти. Дано не съм прав и започнат да наизлизат яко карти.
ха хироус карта се прави много по трудно от колкото на няква ртс има хиляди неща които трябва да се пипнат а за да се постигне баланс на картата са нужни месеци с непрестанно игране и промени по картата абе като цяло е доста трудно аз лично съм правил карти за хироус 2 и 3 и просто знам за кво става дума няма нищо общо с уаркратфт
-
Devil™
- Обратна връзка:
Moже и да се прави трудно,но отсега мога да се хвана на бас,че веднага щом излезне мап едитора ще се намерят хора,които ще направят адски много карти.iddqd написа:ха хироус карта се прави много по трудно от колкото на няква ртс има хиляди неща които трябва да се пипнат а за да се постигне баланс на картата са нужни месеци с непрестанно игране и промени по картата абе като цяло е доста трудно аз лично съм правил карти за хироус 2 и 3 и просто знам за кво става дума няма нищо общо с уаркратфт
-
Nocturne
- Curse of the Sands
- Обратна връзка:
Хора обяснете ми нещо... играя със всяка една фракция от Хироуса срещу всякакви комбинации. Компютърът винаги идва с армия която е меко казано перфектна, унищожавам я и след една седмица пристига със още по-голяма. А мен ме е върнал в каменната ера от миналата битка. Сещате се за резултата. И това на Normal. А сега де срам голям 
-
sergeantrh0
карти много ще има ама без мап едитор незнам как а иначе не е хубова това с многото карти дето на бързо ги пускат повечето от тях са шит голям за тва е добре да се теглят само карти които са първи в класаците и тем подобни а иначе и ние тука на хот сиит играеме ама компиутрите на нормал са некви изроди баси трудното ама несме играли достатачно де за месец два може да станеме по добриMoже и да се прави трудно,но отсега мога да се хвана на бас,че веднага щом излезне мап едитора ще се намерят хора,които ще направят адски много карти.
-
Nocturne
- Curse of the Sands
- Обратна връзка:
Абе то не може да станем по-добри ние трябва да станем задължително по-добри.iddqd написа:карти много ще има ама без мап едитор незнам как а иначе не е хубова това с многото карти дето на бързо ги пускат повечето от тях са шит голям за тва е добре да се теглят само карти които са първи в класаците и тем подобни а иначе и ние тука на хот сиит играеме ама компиутрите на нормал са некви изроди баси трудното ама несме играли достатачно де за месец два може да станеме по добриMoже и да се прави трудно,но отсега мога да се хвана на бас,че веднага щом излезне мап едитора ще се намерят хора,които ще направят адски много карти.
Играл съм на 3-ката на цар и е къде,къде по-лесно... това тук е направо мъка бе да му се невиди.
За първи път виждам AI да бие човек направо невероятно! Да се стягаме хора ,че голям позор