С кого коментирате...

Нещата от живота
Заключено
Аватар
Kass

Мнение от Kass »

Mr.Anderson написа:Аааа ПС камера ли аз мислих че е нормална камера за филми сори :wink: .Ма пак де к'во и е сложното ?
Аз мойте ги направих с нормална камера Самсунг !Е верно не са мега качевтво ама става за изграждане на няква представа !

Еми преди можех да пражя снимки а сега-не.След около час размишления ще успея
"Колкото повече-толкова повече." Мечо Пух

Колкото повече Прасчо търсеше,толкова повече Мечо Пух го нямаше.....
Аватар
fresh
Обратна връзка:

Мнение от fresh »

The.Rampage.Rado ми хвърли ръкавицата..требе да отговоря на предизвикателството няма как.
Ами и на мен ми писна да се оправдавам. Аре който има цифров да казва. Ще му позирам с удоволствие. Нп. :D :wink: ... :lol: Не, ве, честно. Иначе ще чакате рд-то ми когато по план цифров ще ми подарят нашите.

ПП: Точно петима форумци имат моята физиономия...Но върху прекалено стара и размазана от ресайзването снимка...Леле ако някой от тях ви я покаже ще го убия с ей тия две ръце. :twisted:
Ако можеш да бъдеш орел, защо ти е да си пръв сред гаргите?
Мr.Anderson

Мнение от Мr.Anderson »

fresh написа:

ПП: Точно петима форумци имат моята физиономия...Но върху прекалено стара и размазана от ресайзването снимка...Леле ако някой от тях ви я покаже ще го убия с ей тия две ръце. :twisted:

Това прозвуча като показвайте я бе говеда !! :) Иначе аз имам камера и снимките не излизат добре !
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

каточели моите снимки са с наи добро качество
Human_Paun4o

Мнение от Human_Paun4o »

fresh написа:The.Rampage.Rado ми хвърли ръкавицата..требе да отговоря на предизвикателството няма как.
Ами и на мен ми писна да се оправдавам. Аре който има цифров да казва. Ще му позирам с удоволствие. Нп. :D :wink: ... :lol: Не, ве, честно. Иначе ще чакате рд-то ми когато по план цифров ще ми подарят нашите.

Там си много малка уе :lol:
Обявявам търгът за открит!
Започваме със 100 лева,моля...Видях ли симпатичният господин да предлага 200?!? :wink:
Мr.Anderson

Мнение от Мr.Anderson »

iddqd написа:каточели моите снимки са с наи добро качество

Ееее наака се ! :) Нема нужда от фукня верно е че са с добро качевсто !
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
HUN73R

Мнение от HUN73R »

fresh написа:The.Rampage.Rado ми хвърли ръкавицата..требе да отговоря на предизвикателството няма как.

Ах каква си лоша,не се крий ей,виж хората ше се избият за тебе,помисли за тези,коит имат снимката ти,някой мож да знае къде живеят... Недей таак да разрешим мирно ситуацията. :lol: :lol: :lol: Иначе аз ако някой незнаен ден си направя нормална снимка обещавам да я постна,споко. :wink:
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

просто съм наи добрия и наи здравия
Мr.Anderson

Мнение от Мr.Anderson »

Aха хубаво е човек да има самочуствие, но това е прекалено !
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

i am the biggest and the best
тъп гъз
Обратна връзка:

Мнение от тъп гъз »

Ето го моя пес как спи по гръб :lol: - http://www.nventure.net/img/upload_files/roko.jpg.BMP
Утре ще кача моя снимка :wink:
Hypnotix

Мнение от Hypnotix »

Ето ме и мен http://www.79702.sladur.com/
"Revenge is the sweetest joy next to gettin' pussy"- 2PAC
Аватар
Gnumerick
Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
Обратна връзка:

Мнение от Gnumerick »

CyberManiak написа:Аййй ще се изям честно :x Тъкмо вчера си мислех за такава тема и днес само чаках да се прибера от училище /от кафенето по-точно ;) / щях да я направя, но ето, че KNSpirit ме е изпреварил с броени минути. Както и да е вече няма значение. Ето ме и мен .Иначе казвам се Атанас и съм на 16 години от Асеновград.

Ма кви очи имаш - кат на вампир! Сигурно яко си пушил! Не бе майтап - това се получава от светлината!
Изображение

Изображение

"Най-необяснимото на света е, че той е напълно обясним."
Алберт Айнщайн
CyberManiak

Мнение от CyberManiak »

Coder написа:
Ма кви очи имаш - кат на вампир! Сигурно яко си пушил! Не бе майтап - това се получава от светлината!

Ами от какво друго искаш да са така.Бтв аз на снимки които са правени на светкавица винаги така излизам, иначе очите ми са зелени. :)
И повече недей така "кат на вампир!", че хората ще вземат нещо да се уплашат ;)
Изображение
KNSpirit
В момента играе: На борсата!
Обратна връзка:

Мнение от KNSpirit »

Няма лошо, Блейд броди из България през ноща!!! :) А иначе мерси на сички за снимките,ама давайте още де,не се срамувайте...
Tip: Never surrender

:OMGOMG:
тъп гъз
Обратна връзка:

Мнение от тъп гъз »

KNSpirit написа: давайте още де,не се срамувайте...

Ей след малко :lol:
midy
Обратна връзка:

Мнение от midy »

CantStopTheBear
В момента играе: LFS S2
Обратна връзка:

Мнение от CantStopTheBear »

Не ме ебе къде е купона.
KNSpirit
В момента играе: На борсата!
Обратна връзка:

Мнение от KNSpirit »

CantStopTheBear написа:http://www.nventure.net/img/upload_files/private/ouch.jpg

Ха ха,това ти ли си бе?Май мечката те е посетила....
Tip: Never surrender

:OMGOMG:
Resident

Мнение от Resident »

KNSpirit написа:
CantStopTheBear написа:http://www.nventure.net/img/upload_files/private/ouch.jpg

Ха ха,това ти ли си бе?Май мечката те е посетила....

Ти да си чувал за Photoshop ? На тая снимка и личи от самолет че е пипана...
Through the mist I see the face
Of an angel, calls my name
I remember you're the reason I have to stay
Заключено