Еми преди можех да пражя снимки а сега-не.След около час размишления ще успеяMr.Anderson написа:Аааа ПС камера ли аз мислих че е нормална камера за филми сори.Ма пак де к'во и е сложното ?
Аз мойте ги направих с нормална камера Самсунг !Е верно не са мега качевтво ама става за изграждане на няква представа !
С кого коментирате...
"Колкото повече-толкова повече." Мечо Пух
Колкото повече Прасчо търсеше,толкова повече Мечо Пух го нямаше.....
Колкото повече Прасчо търсеше,толкова повече Мечо Пух го нямаше.....
The.Rampage.Rado ми хвърли ръкавицата..требе да отговоря на предизвикателството няма как.
Ами и на мен ми писна да се оправдавам. Аре който има цифров да казва. Ще му позирам с удоволствие. Нп.
...
Не, ве, честно. Иначе ще чакате рд-то ми когато по план цифров ще ми подарят нашите.
ПП: Точно петима форумци имат моята физиономия...Но върху прекалено стара и размазана от ресайзването снимка...Леле ако някой от тях ви я покаже ще го убия с ей тия две ръце.![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Ами и на мен ми писна да се оправдавам. Аре който има цифров да казва. Ще му позирам с удоволствие. Нп.
ПП: Точно петима форумци имат моята физиономия...Но върху прекалено стара и размазана от ресайзването снимка...Леле ако някой от тях ви я покаже ще го убия с ей тия две ръце.
Ако можеш да бъдеш орел, защо ти е да си пръв сред гаргите?
-
Мr.Anderson
Това прозвуча като показвайте я бе говеда !!fresh написа:
ПП: Точно петима форумци имат моята физиономия...Но върху прекалено стара и размазана от ресайзването снимка...Леле ако някой от тях ви я покаже ще го убия с ей тия две ръце.
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
-
Human_Paun4o
Там си много малка уеfresh написа:The.Rampage.Rado ми хвърли ръкавицата..требе да отговоря на предизвикателството няма как.
Ами и на мен ми писна да се оправдавам. Аре който има цифров да казва. Ще му позирам с удоволствие. Нп.![]()
...
Не, ве, честно. Иначе ще чакате рд-то ми когато по план цифров ще ми подарят нашите.
Обявявам търгът за открит!
Започваме със 100 лева,моля...Видях ли симпатичният господин да предлага 200?!?
-
Мr.Anderson
Ах каква си лоша,не се крий ей,виж хората ше се избият за тебе,помисли за тези,коит имат снимката ти,някой мож да знае къде живеят... Недей таак да разрешим мирно ситуацията.fresh написа:The.Rampage.Rado ми хвърли ръкавицата..требе да отговоря на предизвикателството няма как.
Ами и на мен ми писна да се оправдавам. Аре който има цифров да казва. Ще му позирам с удоволствие. Нп.![]()
...
-
Мr.Anderson
-
тъп гъз
- Обратна връзка:
Ето го моя пес как спи по гръб
- http://www.nventure.net/img/upload_files/roko.jpg.BMP
Утре ще кача моя снимка
Утре ще кача моя снимка
- Gnumerick
- Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
- Обратна връзка:
Ма кви очи имаш - кат на вампир! Сигурно яко си пушил! Не бе майтап - това се получава от светлината!CyberManiak написа:Аййй ще се изям честноТъкмо вчера си мислех за такава тема и днес само чаках да се прибера от училище /от кафенето по-точно
/ щях да я направя, но ето, че KNSpirit ме е изпреварил с броени минути. Както и да е вече няма значение. Ето ме и мен .Иначе казвам се Атанас и съм на 16 години от Асеновград.

"Най-необяснимото на света е, че той е напълно обясним."
Алберт Айнщайн
-
CyberManiak
Coder написа:
И повече недей така "кат на вампир!", че хората ще вземат нещо да се уплашат
Ами от какво друго искаш да са така.Бтв аз на снимки които са правени на светкавица винаги така излизам, иначе очите ми са зелени.Ма кви очи имаш - кат на вампир! Сигурно яко си пушил! Не бе майтап - това се получава от светлината!
И повече недей така "кат на вампир!", че хората ще вземат нещо да се уплашат

-
CantStopTheBear
- В момента играе: LFS S2
- Обратна връзка:
Ти да си чувал за Photoshop ? На тая снимка и личи от самолет че е пипана...KNSpirit написа:Ха ха,това ти ли си бе?Май мечката те е посетила....CantStopTheBear написа:http://www.nventure.net/img/upload_files/private/ouch.jpg
Through the mist I see the face
Of an angel, calls my name
I remember you're the reason I have to stay
Of an angel, calls my name
I remember you're the reason I have to stay