top gum написа:
Че е нетбук уточняваш ти, пенкилер, а за теб ще си правя труда само да те храня! Кретен.
top gum написа:
Те обикновено си вървят с лаптопа, като с мобилните телефони е
Та затова и няма смисъл да ги слагат отделно по щандовете. Не искам да се заяждам, айде лека
top gum написа:
Dheart написа:
Acer Aspire One серията са само нетбууци
Как ли съм живял досега без да знам това? А иначе ми е пораснал достатъчно да оправям майка ти бе, многознаещ
top gum написа:
Не ми се вярва в същестрвуването на толкова просто парче и затова ми е по-лесно да преиема, че нарочно се заяждаш с мен чрез измислен профил. Цялата тема е напълно безсмислена и още с първия си пост посъветвах автора да се разтърси малко и да завърти някой друг телефон, защото каквото и да му отговоря ще стигне дотам в крайна сметка. Ти, ако си мислел друго, досега да беше писал на момчето откъде да си купи батерията, а не да спамиш като за световно.
lol! Fag!
'Фърли един поглед към датата ми на регистрация. Нямам друг акаунт, не пиша в общия.
С цитирания материал мисля, че всички биха разбрали кой е тъпото парче.
Преди да си едитнеш първия пост, току що пишеше
top gum написа:
Шегуваш се, нали?
Интересен начин за помощ. На автора му е даден линк за поръчка на батерия, а аз, понеже нямам личен живот и стоя по цял ден на компютъра, реших просто да поправям глупостите, които си изписал.
П.П.
Fag.