Е ся гледах 21-ви и от края му мога да си напавя някакви бегли изводи какво би било толкова омфгвтф към края...Tiny написа:За сезона.
Жалко че сега нямам възможност да ги догледам, а утре...
Е ся гледах 21-ви и от края му мога да си напавя някакви бегли изводи какво би било толкова омфгвтф към края...Tiny написа:За сезона.
дееба геяdenik написа:Днес ходих сефте на козметик
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Мн ясно, филма си беше готин дажеThe Chameleon написа: Изгледахме Макс Пейн с Нокти и Влад - абе, противно на повечето разочаровани фенове... филма не беше толкова зле! Смисъл, определено не беше счупващо разбиващ !1!11! Но нямаше ( почти ) места дето да се ядосвам на това и онова.. като цяло - средна оценка!
Няма, няма. Освен, ако не прочетеш поста на рийдонли -.-denik написа:Е ся гледах 21-ви и от края му мога да си напавя някакви бегли изводи какво би било толкова омфгвтф към края...Tiny написа:За сезона.
Жалко че сега нямам възможност да ги догледам, а утре...
SPOILERNocturno написа:НЯКОЙ АКО СПОЙЛНЕ ЗА ПОСЛЕДНИЯ ЕПИЗОД, ЩЕ МУ ЕБА МАЙКАТА В УСТАТА