Онзи ден я изпях в караоке бара в Бургас...и май ме бива Та реших да я изпълня и на концерта на даскало,за това ми трябва... и хвала богове,намерих все пак мерси.
___________________________________ ако нямаш решение на проблема,значи си част от него
Онзи ден я изпях в караоке бара в Бургас...и май ме бива Та реших да я изпълня и на концерта на даскало,за това ми трябва... и хвала богове,намерих все пак мерси.
Я дай линк че ми е интересно как звучи на инструментал.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Заглавие: Re: hypnotize instrumental ?
Публикувано на: 13 Май 2009 17:14
Vermic написа:
The Chameleon написа:
Доста иронично се получава с подписа ти, гогото.. Ако не ми се спеше толкова, щях да се разтършувам.. =)
Много се съмнявам
pwnd
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
30 Ное 2003 14:14 Мнения: 7917 Местоположение: Троянски манастир
В момента играе: на троянска чушка
Заглавие: Re: hypnotize instrumental ?
Публикувано на: 13 Май 2009 18:13
DukeNukem написа:
Я дай линк че ми е интересно как звучи на инструментал.
Намерих торент със топ хитове в караокето 2006 Не е кристално качество песента..пък и се чуват некви как подпяват леко,ама като си настроя да се чува само лявата колонка и си е идеално Ето ви линка... http://thepiratebay.org/torrent/3870929 ... 6_mp3_cdg3
___________________________________ ако нямаш решение на проблема,значи си част от него
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения