Абе някой тук да ми разправя, че половината ми постове били спам и затова ги били изтрили, епа няма да се съглася! Не че ми пука много колко поста ми пише под картинката, ама си е друго да знаеш, че си изписал бая неща из тоя, иначе толкова син, форум. Днеска точно ми стана любопитно дали все още съм с над 1 мнение на ден и се оказа, че вече не съм... Тъпо...
MetalGearRex написа:Абе някой тук да ми разправя, че половината ми постове били спам и затова ги били изтрили, епа няма да се съглася! Не че ми пука много колко поста ми пише под картинката, ама си е друго да знаеш, че си изписал бая неща из тоя, иначе толкова син, форум. Днеска точно ми стана любопитно дали все още съм с над 1 мнение на ден и се оказа, че вече не съм... Тъпо...
Е, там е работата, че не ставаше въпрос конкретно за дадени постове, а единствено за БРОЙКАТА ( числото ), посочващо БРОЯТ на постовете, НЕ самите тях .
Към 5-600 поста ми липсват, което пак си е болка. БТВ това е доста несправедливо спрямо хората, които са от много време тук и бавно натрупват постовете си без да спамят. Очевидно ако съм натрупал 2000 поста за 4 години, съм преебан. Така се насърчават флудърите дето за няколко месеца правят 1К или поне 500.
Именно. Тази цифра действително са ми долу-горе реалните постове от 2002 насам. Просто предишният брой беше изкуствено надут и без това... (когато имах 9000+)
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Аз пак повтарям - не заблуждавайте, че става въпрос за ПОСТОВЕ, като е за БРОЙКАТА им only, а НЕ за самите мнения/коментари/постове. Не знам за кой път уточнявам в темата и пак все някой неразбрал ( или не минал през последните постове от темата ? ).