Рядко се събираме и трима, но все пак правя тема.. последния път с Кирето и Зиро Блейд почти я врътнахме на Найтмеър... щяхме и на Хел, ако не се бях отказал, заради глупост... :Д
Как да е, ще се почне на чисто, с Експанжъна Хелфайър и последна версия на играта...! Има ли желаещи да се включат?
--
Дори подкарах Хелфайър-а с войс звуците..1!1!1 ;Д Докато се оправя стана 4 сутринта, ама може би щото ми се спи здраво не се сетих, че ми тряя диабдат.мпк файла не от хелфайър папката, а от диабло 1 папката... xD Как да е! Сега остава да го подкарам и на мулти, най-после... ;Д
EDIT : Въпреки че намерих кракнат длл файл за мултиплеър на Хелфайър-а, изглежда, че връзка не може да се осъществи освен през Local Area IPX ( въпреки че дори с това не е сигурно, но е единствен вариант... ) Някой случайно да е на IPX вместо TCP/IP ? Може и да бъркам нещата.. не съм сигурен... ;Х Нз дали няма да се преебат нет настройките, ако мина на IPX.. а и сигурно на вас няма да ви се заминава... изглежда остава олдскул варианта - Диабло 1, без експанжън, 1.9 версията... =)
Все пак няма да се откажа от Хелфайъра напълно и ще търся из нета решение на проблема..
EDIT : Ахах, ок ... след ОЩЕ търсене из нета разбрах няколко отговора :
1. Ако се нагласят нещата на IPX без проблеми трябва да тръгне мултито ( т.е. да вижда направената игра ), но все пак не знам дали ще ви се занимава да минаваме на IPX.
2. Става през Кали, ноооо преди години като го изтеглихме с Влад и Зиро имам лоши спомени от програмата.. нз, може да се пробва пак..
3.
http://www.morpheussoftware.net/git/ <- ГИТ, програма с която също станало, но може да е трудно да го нагласим, е няма как да разберем докато не опитаме...
Тааа това са вариантите.