Starcraft 2 Beta

Игри за PC
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Re: Starcraft 2 Beta

Мнение от The Chameleon »

W00T !!!!! Крайно време беше да си направя акаунт в новия батъл нет <3 Че си и аднах почти всички игри към акаунта... :D Дано ме изберат.. <3
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Crack

Мнение от Crack »

А само на мен ли ми исписва, че батъл нет-а е забранен и не ми дава да вляза да се регна?
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Орг Паладин написа: Да,сомоубий се.
Оф, стига спами в смислените теми бре...

--

Крак, на мен и Хай също ни изписва това. Оправя се с рефрешове. Препраща към стария адрес, явно. Просто влез от тук : http://us.battle.net/

Трябва да въведеш код-а на поне една оригинална тяхна игра, за да се включиш към бетата.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Crack

Мнение от Crack »

The Chameleon написа:
Орг Паладин написа: Да,сомоубий се.
Оф, стига спами в смислените теми бре...

--

Крак, на мен и Хай също ни изписва това. Оправя се с рефрешове. Препраща към стария адрес, явно. Просто влез от тук : http://us.battle.net/

Трябва да въведеш код-а на поне една оригинална тяхна игра, за да се включиш към бетата.
Е, мерси много наистина са почвам да търся код :D
¦•••SHERIFA•••¦

Мнение от ¦•••SHERIFA•••¦ »

Interview with Dustin Browder + превод.

Юни/юли някъде би трябвало да я пуснат beta-та и около 6 месеца време някъде ще им остане за балансиране, оправяне на бъгове, etc.
Публикувай отговор